Nije sto sam opelasali moram malo da odbranim coveka...
Ako je vozio onim pravcem od z. stanice i ako ga nije uhvatilo crveno,on je mogao opusteno 2 glave da nagura...Isao sam tuda sa par drugara sa malo ozbiljnijim masinama,i naravno ako nema guzve i semafor pusti onda moze da se nabije blizu 2 glave,sto naravno nije za zezanje...
J.b.g drugo je kad neko kaze stavio sam KN filter i dobio 20ks na atmosferski motor...tog bi odma streljao...Ali ovi benzinski turbo motori se dosta lako dizu na vise ks.Jednostavno chip tuning digne pritisak turbine i to ti je dovoljno da dobijas pravu snagu,naravno ako oces 100+ks na njemu moras pored chipa odraditi jos neke stvari ne samo to...
Evo jedan snimak,ljudi mi nisu verovali,neki su pricali da smo keca dizali na klocne,drugi lupetali razne gluposti kad su videli snimak.Drugarov bivsi kec(pogovite koji motor se krije ispod )
p.s.a kad kazem da smo po gps-u isli 210kmh onda me ljudi redovno napljuju xaxaxaxaxaxaxaxax
Ne mogu njemu da odgovaram, posto ne volim da pricam i komentarisem bajke.......
Ali tebi mogu, jer veoma dobro znam taj put.......
Ako ga nije uhvatillo crveno kod lutrije, sta mislis kojom bi on brzinom mogao proci kroz tu raskrsnicu, kada je na samoj raskrsnici zbog kocenja vozila, te saobracaja u svim smerovima asfalt pun brazda i neravnina(cak iako su ga sredjivali dovoljno je jedno leto da opet bude pun brazda)?
Takodje, kada "nagura" 200, sta mislis koliko mu treba vremena da se zaustavi?
Ima jedna lepa prica o tom zaustavljanju, koja mi smao potvrdjuje da on nikada nije i vozio blizu te brzine....
Kada vozis 100km/h i zakocis, zaustavni put je X metara(nije vazno koliko)
Kada vozis 200km/h i zelis da ukocis, u trenutku kada predjes tih X metara jos uvek ides 200km/h.
Da ne pricam o tome da kod lutrije postoji kamera na bulevaru, koja samo u bajkama ne bi zabelezila taj "uspeh"......
Pa ti razmisli.......