fantom piroman
Iskusan
- Poruka
- 5.846
Ma,ne kazhem ja tebi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...pa pisem iz licnog iskustva...na osnovu PP koje sam dobio...priznati da si monoumna je jako tesko...mada tebi to ocigledno uspijeva...i to jako dobro...HELENA33:verujem da iz licnog iskustva pisesh to o priznanju... cudno... mislila sam da nisi svestan da se svrstavas u najgore diretore...
...kojeg nivoa...slanja telefona...prozivanja...ili mozda i vecih budalastina...a sto se tice povracanja...nekad je dobro...kad progutas sve ono sto si izasrala...samo nastavi...i ne ostavljaj za decicu...HELENA33:diretore, samo ti nastavi da buncash... o pp-ovima ne zelim da komentarisem ovde jer bih se time spustila na tvoj nivo koji je ispod svakog moguceg nivoa... dakle, vreme bi bilo da shvatish da tvoja maloumnost u meni pokrece nagon za povracanjem...
diretore:...nista gore od poludjele zenetine...
veruj mi mila da uopste nisam iznervirana...Nata_lijaBG:Helli, duso, sto se nerviras ni zbog cega??
naruchi mi produzenu sa mlekom, eto me...Nata_lijaBG:Drago mi je! Ajd sa nama u kafanu!

®:e, nije ni čudo da misli da smo jedna ista persona, hohohohohoooooooooooooo
Izvini diretore, šta da se radi... bar je smiješno
@maslačak
mistična, romantična cura
HELENA33:ne dileo nego pominjanja svega toga po forumu kao i imena... pa zatim, ako vec tvrdis da nisi uokvireni slanja mojih i tvojih postova njemu na uvid? da ne ljubavite mozda pa razmenjujete licne postove? ili se ipak radi samo o jednom bolesniku? e od toga mi se zaista povraca... nego bolje bi ti bilo da posetish nekog psihoterapeuta jer si jadan umobolan, da odmore ovi ljudi ovde od tvog preseravanja...
kiss mila...milicaanchy:Ona je moja mama![]()
)))