Najupecatljivija osobina osobe iznad

• Začetnik teme Začetnik teme CURSE
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
HELENA33:
diretore, samo ti nastavi da buncash... o pp-ovima ne zelim da komentarisem ovde jer bih se time spustila na tvoj nivo koji je ispod svakog moguceg nivoa... dakle, vreme bi bilo da shvatish da tvoja maloumnost u meni pokrece nagon za povracanjem...
...kojeg nivoa...slanja telefona...prozivanja...ili mozda i vecih budalastina...a sto se tice povracanja...nekad je dobro...kad progutas sve ono sto si izasrala...samo nastavi...i ne ostavljaj za decicu...

...nista gore od poludjele zenetine...

ne dileo nego pominjanja svega toga po forumu kao i imena... pa zatim, ako vec tvrdis da nisi uokvireni slanja mojih i tvojih postova njemu na uvid? da ne ljubavite mozda pa razmenjujete licne postove? ili se ipak radi samo o jednom bolesniku? e od toga mi se zaista povraca... nego bolje bi ti bilo da posetish nekog psihoterapeuta jer si jadan umobolan, da odmore ovi ljudi ovde od tvog preseravanja...

®:
e, nije ni čudo da misli da smo jedna ista persona, hohohohohoooooooooooooo

Izvini diretore, šta da se radi... bar je smiješno :D

@maslačak
mistična, romantična cura

HELENA33:
ne dileo nego pominjanja svega toga po forumu kao i imena... pa zatim, ako vec tvrdis da nisi uokvireni slanja mojih i tvojih postova njemu na uvid? da ne ljubavite mozda pa razmenjujete licne postove? ili se ipak radi samo o jednom bolesniku? e od toga mi se zaista povraca... nego bolje bi ti bilo da posetish nekog psihoterapeuta jer si jadan umobolan, da odmore ovi ljudi ovde od tvog preseravanja...

znas kad ne bih smatrao ovo smijesnim...bilo bi tuzno...nego dobro je kad ima ovakvih pacijenata...

@HeLa
...mnogo ti se povraca...da nije cir...na dvanaestopalacnom...ili mozda na zelucu...ili da nije...kuku nama cetinjska patrola....

prikrivenost
warrior2nt3-1.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back