Najsnazniji i najjaci znak zodijaka

• Začetnik teme Začetnik teme Dave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@ Antropos ..Poštujem.svačije mišljenje ali vređanje diskutanata nazivajući ih budalama je za svaku osudu.Fali ti osnovne kulture...

- - - - - - - - - -

I ja ne.mislim da je.moj znak naj naj ali zbog toga nikoga ne vređam, i onako, mišljenja su kao dupe, svako ga ima.
Ovo je ipak samo forum.
Svaki znak je savršen u svom najvišem obliku i svaki ima svoju ulugu jedinstvenu i jednako bitnu
Ovo su ionako samo LIČNE impresije
I odličan poligon za demonstraciju Ega

Imate dobru kombinaciju,jaka volja i jos jace samopouzdanje a ako mislite da nije tako to je onda verovatno zbog toga sto ste jos mladi.
Sunce mi je u 4. polju i to na kraju znaka Škorpije, tako da je vrlo moguće da ću se osiliti negde posle 40. ili 50. godine. Tako bi po pravilu trebalo biti. :)

Pravi astrolog nikad nece uvrediti ni jedan znak :lol:
Nisam znala da su znakovi uvredljivi. :mrgreen:

A kako bi bilo ovako?

Ovan je najbolji inicijator (Sunce u Ovnu), a najgori empata (Mars u Jarcu).
Bik je najbolji gastronom (Mesec u Biku), a najgori duhovnik (Venera u Ribama).

Itd. Samo SKLAD tih stvari daje dobre karakteristike, a taj sklad pronaći je kao igla u plastu sena. Ljudi često to ne vide ili ne žele da priznaju, ali Egzaltacije su koliko dobre, toliko i loše. Dakle, sve je u astrologiji podeljeno i jedino je znak Vage apsolutno neutralan, predstavljajući predmet, a ne osobu ili životinju.

Najveća misterija jeste Strelčeva egzaltacija. Kako je moguće da jedino Strelac, kao znak, nema ništa što ga podiže ili spušta? Ako izuzmemo Severni i Južni čvor u Blizancima i Strelcu kao potencijalnim egzaltacijama (?), Strelac i dalje ostaje velika misterija što je veoma, veoma čudno u astrologiji.

Ako se već dele Neptun i Jupiter između Riba i Strelca, može li Venera biti egzaltirana u Strelcu, znaku koji se najviše vezuje za gojaznost? Mogu li se sreća i bogatstvo ukombinovati? Ili je to idila mladosti kroz ekscentrizam?

http://www.astrotheme.com/astrology/Jimi_Hendrix

http://www.astrotheme.com/astrology/David_Bowie

:think:

Znam jedno pet astrologa koji su odbijali da rade horoskope određenim ljudima. :hahaha:

U mom iskustvu jedna žena je došla da joj gledam kada joj je idealno vreme da se razvede od muža i da mu napakosti preljubom. Izašla je u roku od odmah :)

Druga žena je došla i tražila da pravim crnu magiju :hahaha: još ja pijem nes i gledam da li je ozbiljna ili nije. Jedva sam se rešio budale, a bila je Jarac - Škorpija. Muž joj je bio Ribe - Rak.

U mom iskustvu isključivo i samo žene dolaze da nekome napakoste i da pitaju za ljubavne probleme. Muškarci su uvek bili korektni i tražili nešto malo za karijeru, većinom nepoverljivi. Jedino su muškarci Vage bili dosadni kada uvide da to zaista funkcioniše, onda dobiju osmeh na licu i ponavljaju rečenice po 10 puta dok ne isteraju neku svoju verziju priče i idile.

Svi homosi koji su došli na horoskop su imali teže oboleo Uran i Mars u dvojnom znaku.

Kao što ni prodavci pića ne dozvoljavaju da im se pijandure kote ispred prodavnice, tako i astrolozi biraju sa kim imaju posla. Zbog toga sve uvek ide preko poznanstva i proverenih ljudi, a ne da se radi sa svakojakom lujkom :) Ko misli drugačije nema pojma o astrologiji i samo astrolozi znaju kakve su sve slučajeve imali tokom godina rada.

Profesionalizam nema nikakve veze sa tim. :hahaha:

A kako bi bilo ovako?

Ovan je najbolji inicijator (Sunce u Ovnu), a najgori empata (Mars u Jarcu).
Bik je najbolji gastronom (Mesec u Biku), a najgori duhovnik (Venera u Ribama).

Itd. Samo SKLAD tih stvari daje dobre karakteristike, a taj sklad pronaći je kao igla u plastu sena. Ljudi često to ne vide ili ne žele da priznaju, ali Egzaltacije su koliko dobre, toliko i loše. Dakle, sve je u astrologiji podeljeno i jedino je znak Vage apsolutno neutralan, predstavljajući predmet, a ne osobu ili životinju.

Najveća misterija jeste Strelčeva egzaltacija. Kako je moguće da jedino Strelac, kao znak, nema ništa što ga podiže ili spušta? Ako izuzmemo Severni i Južni čvor u Blizancima i Strelcu kao potencijalnim egzaltacijama (?), Strelac i dalje ostaje velika misterija što je veoma, veoma čudno u astrologiji.

Ako se već dele Neptun i Jupiter između Riba i Strelca, može li Venera biti egzaltirana u Strelcu, znaku koji se najviše vezuje za gojaznost? Mogu li se sreća i bogatstvo ukombinovati? Ili je to idila mladosti kroz ekscentrizam?

http://www.astrotheme.com/astrology/Jimi_Hendrix

http://www.astrotheme.com/astrology/David_Bowie

:think:

Interesantno, pogotovo ono za vagu.Vaga sam pa zato. Sad baš razmišljam, ako sam samo predmet da li to znači da nemamo ni dušu?:)

Mućkaroši i prevaranti. :hahaha:

Nemam takav doživljaj, većina policajaca koje ja znam su Strelčevi, Vage i Škorpije.

S jedne strane MC-a imaš Jarca i Politiku, a s druge strane MC-a imaš Policajce i Religiju.

Ali to ima i negativnu stranu, kao i sve. Isto tako su to najveći kriminalci. Slučaj Lucky (Jupiter, Strelac) Luciano (Sunce)

NATAL > http://www.astrotheme.com/astrology/Lucky_Luciano

429px-LuckyLucianoSmaller.jpeg

http://mafia.wikia.com/wiki/Lucky_Luciano

Čini se da je Laki imao ptozu na jednom oku. Šta bi mogao biti uzrok toga u natalu?

izvinjavam se korisnicima jer je došlo do greške
naime NISAM zaključala temu, niti bilo ko iz administracije
a ona je zaključana:eek:
to se već dešavalo:(
i za ubuduće - ako budem morala (nadam se da neću) da zaključam neku temu -KORISNICI ĆE O TOME BITI UREDNO OBAVEŠTENI
AKO PRIMETITE DA JE ZAKLJUČANA BEZ OBAVEŠTENJA- U PITANJU JE NEKI BAG I MOLIM DA SE ODMAH OBAVESTI O TOME - PRIVATNOM PORUKOM MENI, ELLE ILI NINI

Poslednja izmena:
Ne bih rekla da je tako- SVI boluju od egoizma al ga samo kod drugih vide
A ko je po tebi najjači?
Tvoj znak?

Сваки знак који све доживљава на личном нивоу једноставно није јак. Лака је мета. ;)

Рибе су знак који поседује истовремено све и ништа и као припадник овог знака не знам да ли је благослов или проклекство.

ПС: Нисам имао намера никог да вређам. Ја хороскоп доживљам као зезање и тако гледајте моје постове. ;)

Сваки знак који све доживљава на личном нивоу једноставно није јак. Лака је мета. ;)

Рибе су знак који поседује истовремено све и ништа и као припадник овог знака не знам да ли је благослов или проклекство.

ПС: Нисам имао намера никог да вређам. Ја хороскоп доживљам као зезање и тако гледајте моје постове. ;)
Svi ovde govorimo kroz ličnu prizmu ma kako se trudili da budemo objektivni
Svi imamo i blagoslove i prokletstva

Čini se da je Laki imao ptozu na jednom oku. Šta bi mogao biti uzrok toga u natalu?

Problem sa Plutonom u Blizancima ili 3 kući. Iako je poreklom iz Italije, kasnije je napao Italiju i pomagao da se napadne Italija.

Imao je tešku opoziciju. Trojica (Blizanac) čoveka su ga uvukla u limuzinu i napravila ožiljak na licu (saturn 3 stepen), gde su ga nakon toga ostavili u žbunju. Ovo je pomoglo Lucky-ju da postane poznatiji (Saturn, Sunce) jer je incident preživeo.

Ako se već dele Neptun i Jupiter između Riba i Strelca, može li Venera biti egzaltirana u Strelcu, znaku koji se najviše vezuje za gojaznost?
Ne znam, meni su asocijacije za gojaznost Ribe, Rak, Bik i Vaga. Strelac mi nije padao na pamet. Ipak je to jedan dinamičan znak.

U mom iskustvu jedna žena je došla da joj gledam kada joj je idealno vreme da se razvede od muža i da mu napakosti preljubom. Izašla je u roku od odmah :)
Mene je jedna žena sa Venerom u Škorpiji ubila u pojam sa navaljivanjem. Tražila isto da joj kažem kad da ostavi muža i odvede mu decu, ode kod ljubavnika u inostranstvo i sl. Još mi rekla da ga nije ni volela nego se udala za njega jer joj je bio rezerva ili plan B. :roll: Uglavnom, nisam se osećala dobro nakon čitanja svega toga, izvampirisala me je. Bljak.

Svi homosi koji su došli na horoskop su imali teže oboleo Uran i Mars u dvojnom znaku
Imam puno homosa u prijateljima, valjda ih privlači moja Venera. :mrgreen: Obično je Mesec problematičan - u sukobu sa Venerom ili Suncem (lezbijke). Od muških su u pitanju Mars u Vodoliji, Lavu i Strelcu. Lezbijke koje poznajem imaju Mars u sedištu, Venere u Vagi i Blizancima. Ne mogu svih primera sada da se setim. Uglavnom su u igri Vaga, Vodolija, Blizanci - dakle vazdušni znaci.

Back