- Poruka
- 112.764
Zanimljivo u svakom slučajuБлизанци - Плутон (најултимативнија моћ) се најјаче испољава у њима.
Оно што сам видео у животу, а то су људи који имају све личне планете у Близанцима и асц (значи не само Сунце и Меркур у Близанцима него прави, хардкор Близанци), су... невероватни.
Какве трансформације, у свакој ситуацији се снађу и нађу излаз из ње, баци их у џунглу Амазон, то ће за њих постати нови дом, мозак ради 300 на сат, не обрати пажњу на микросекунд са чистокрвним Близанцем, испрескакаће те као атлетичар силне препреке на Олимпијади, и у тучама су брзи (рука - домен Близанаца у хороскопу) својим очима сам гледао како је чистокрвни Близанац изуо из ципела Бикоњу/Јарца са Марсом у Лаву, Месецом у Шкорпиону (обојица су истих телесних конституција, медведи, с тим што је Близанац на покрете, на технику успео овог да патосира), могу бити највећи зликовци а и највеће добрице, а чак и када су Сотоне у људској кожи, нису одвратне у смислу да ти је њихова појава одвратна до те мере да би их истребио, него чак и тада успевају да буду.. допадљиви, симпатични, са тим детињастим ''па нисам хтео'' осмесима на лицима (прва асоцијација је Ал Паћино у ''Ђавољем адвокату'', зао а опет привуче харизмом, кезом) који камче опроштај.
Dragi su mi Blizanci ali me retko fasciniraju
samo kao umetnici
i nisam se nikad zaljubila ni u jednog
što je čudno za Strelicu
od Vazdušnih samo Vodolijin vihor može da me ponese

Poslednja izmena: