Антропос
Zainteresovan član
- Poruka
- 403
Него како? Рибе најјаче. Свако хвали самог себе.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Него како? Рибе најјаче. Свако хвали самог себе.

Evo ja ne mislim da je moj znak najbolji i najjači
![]()
Svaki znak je savršen u svom najvišem obliku i svaki ima svoju ulugu jedinstvenu i jednako bitnu@ Antropos ..Poštujem.svačije mišljenje ali vređanje diskutanata nazivajući ih budalama je za svaku osudu.Fali ti osnovne kulture...
- - - - - - - - - -
I ja ne.mislim da je.moj znak naj naj ali zbog toga nikoga ne vređam, i onako, mišljenja su kao dupe, svako ga ima.
Ovo je ipak samo forum.
@ Antropos ..Poštujem.svačije mišljenje ali vređanje diskutanata nazivajući ih budalama je za svaku osudu.Fali ti osnovne kulture...
- - - - - - - - - -
I ja ne.mislim da je.moj znak naj naj ali zbog toga nikoga ne vređam, i onako, mišljenja su kao dupe, svako ga ima.
Ovo je ipak samo forum.
Sunce mi je u 4. polju i to na kraju znaka Škorpije, tako da je vrlo moguće da ću se osiliti negde posle 40. ili 50. godine. Tako bi po pravilu trebalo biti.Imate dobru kombinaciju,jaka volja i jos jace samopouzdanje a ako mislite da nije tako to je onda verovatno zbog toga sto ste jos mladi.

Nisam znala da su znakovi uvredljivi.Pravi astrolog nikad nece uvrediti ni jedan znak![]()

Svaki znak je savršen u svom najvišem obliku i svaki ima svoju ulugu jedinstvenu i jednako bitnu
Ovo su ionako samo LIČNE impresije
I odličan poligon za demonstraciju Ega
А теби знања.

Naravno..i zdravog zezanje, sve.prihvatam sem vređanja.
još ja pijem nes i gledam da li je ozbiljna ili nije. Jedva sam se rešio budale, a bila je Jarac - Škorpija. Muž joj je bio Ribe - Rak.
Ko misli drugačije nema pojma o astrologiji i samo astrolozi znaju kakve su sve slučajeve imali tokom godina rada. 
A kako bi bilo ovako?
Ovan je najbolji inicijator (Sunce u Ovnu), a najgori empata (Mars u Jarcu).
Bik je najbolji gastronom (Mesec u Biku), a najgori duhovnik (Venera u Ribama).
Itd. Samo SKLAD tih stvari daje dobre karakteristike, a taj sklad pronaći je kao igla u plastu sena. Ljudi često to ne vide ili ne žele da priznaju, ali Egzaltacije su koliko dobre, toliko i loše. Dakle, sve je u astrologiji podeljeno i jedino je znak Vage apsolutno neutralan, predstavljajući predmet, a ne osobu ili životinju.
Najveća misterija jeste Strelčeva egzaltacija. Kako je moguće da jedino Strelac, kao znak, nema ništa što ga podiže ili spušta? Ako izuzmemo Severni i Južni čvor u Blizancima i Strelcu kao potencijalnim egzaltacijama (?), Strelac i dalje ostaje velika misterija što je veoma, veoma čudno u astrologiji.
Ako se već dele Neptun i Jupiter između Riba i Strelca, može li Venera biti egzaltirana u Strelcu, znaku koji se najviše vezuje za gojaznost? Mogu li se sreća i bogatstvo ukombinovati? Ili je to idila mladosti kroz ekscentrizam?
http://www.astrotheme.com/astrology/Jimi_Hendrix
http://www.astrotheme.com/astrology/David_Bowie
![]()

Mućkaroši i prevaranti.![]()
Nemam takav doživljaj, većina policajaca koje ja znam su Strelčevi, Vage i Škorpije.
S jedne strane MC-a imaš Jarca i Politiku, a s druge strane MC-a imaš Policajce i Religiju.
Ali to ima i negativnu stranu, kao i sve. Isto tako su to najveći kriminalci. Slučaj Lucky (Jupiter, Strelac) Luciano (Sunce)
NATAL > http://www.astrotheme.com/astrology/Lucky_Luciano
![]()
http://mafia.wikia.com/wiki/Lucky_Luciano
Naravno
A u virtuali sve junak do junaka
Dođu ljudi ovde da istresu đubre
A niko ne shvata da prvi oni kusaju tu mržnju iako misle da su je istresli-ostaje njima-još zagađenija
Što se niko ne nadmeće u pružanju pomoći i dobrih namera
I njima bilo bolje

Ni jedno ni drugoInteresantno, pogotovo ono za vagu.Vaga sam pa zato. Sad baš razmišljam, ako sam samo predmet da li to znači da nemamo ni dušu?![]()

Čini se da je Laki imao ptozu na jednom oku. Šta bi mogao biti uzrok toga u natalu?
Ne bih rekla da je tako- SVI boluju od egoizma al ga samo kod drugih vide
A ko je po tebi najjači?
Tvoj znak?
Svi ovde govorimo kroz ličnu prizmu ma kako se trudili da budemo objektivniСваки знак који све доживљава на личном нивоу једноставно није јак. Лака је мета.
Рибе су знак који поседује истовремено све и ништа и као припадник овог знака не знам да ли је благослов или проклекство.
ПС: Нисам имао намера никог да вређам. Ја хороскоп доживљам као зезање и тако гледајте моје постове.![]()
Čini se da je Laki imao ptozu na jednom oku. Šta bi mogao biti uzrok toga u natalu?
Svi ovde govorimo kroz ličnu prizmu ma kako se trudili da budemo objektivni
Svi imamo i blagoslove i prokletstva
znam za to - imam Mesec u RibamaНе говорим о томе. Рибе су знак који је преузео све особине од осталих знакова зодијака...зато је бити Рибе и благослов и проклество.
Ne znam, meni su asocijacije za gojaznost Ribe, Rak, Bik i Vaga. Strelac mi nije padao na pamet. Ipak je to jedan dinamičan znak.Ako se već dele Neptun i Jupiter između Riba i Strelca, može li Venera biti egzaltirana u Strelcu, znaku koji se najviše vezuje za gojaznost?
Mene je jedna žena sa Venerom u Škorpiji ubila u pojam sa navaljivanjem. Tražila isto da joj kažem kad da ostavi muža i odvede mu decu, ode kod ljubavnika u inostranstvo i sl. Još mi rekla da ga nije ni volela nego se udala za njega jer joj je bio rezerva ili plan B.U mom iskustvu jedna žena je došla da joj gledam kada joj je idealno vreme da se razvede od muža i da mu napakosti preljubom. Izašla je u roku od odmah![]()
Imam puno homosa u prijateljima, valjda ih privlači moja Venera.Svi homosi koji su došli na horoskop su imali teže oboleo Uran i Mars u dvojnom znaku
Obično je Mesec problematičan - u sukobu sa Venerom ili Suncem (lezbijke). Od muških su u pitanju Mars u Vodoliji, Lavu i Strelcu. Lezbijke koje poznajem imaju Mars u sedištu, Venere u Vagi i Blizancima. Ne mogu svih primera sada da se setim. Uglavnom su u igri Vaga, Vodolija, Blizanci - dakle vazdušni znaci.znam za to - imam Mesec u Ribama
ali i dalje mislim da svi imaju i jedno i drugo