Najsnazniji i najjaci znak zodijaka

• Začetnik teme Začetnik teme Dave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Problem sa Plutonom u Blizancima ili 3 kući. Iako je poreklom iz Italije, kasnije je napao Italiju i pomagao da se napadne Italija.

Imao je tešku opoziciju. Trojica (Blizanac) čoveka su ga uvukla u limuzinu i napravila ožiljak na licu (saturn 3 stepen), gde su ga nakon toga ostavili u žbunju. Ovo je pomoglo Lucky-ju da postane poznatiji (Saturn, Sunce) jer je incident preživeo.
Pitam jer imam isti problem od rođenja. Razmišljala sam da nije stvar u svetlima koja su u konjunkciji sa maleficima. Šteta što mu se asc ne zna.

Pitam jer imam isti problem od rođenja. Razmišljala sam da nije stvar u svetlima koja su u konjunkciji sa maleficima. Šteta što mu se asc ne zna.

Aha, slabo registrujem.
Radi se o tome da je jedno oko lenjo i umorno, ne može se otvoriti do kraja. To verujem da je do Mo0Sa. A možda ima i asc na nekoj fiksnoj zvezdi.
i ja sam imala i imam problema sa očima i afliktovana svetla
doduše drugačijih
moj muž ima konjukciju S0 MO u Lavu (čak nisu ni malefici:eek:)
i kratkovid je od rođenja
i još takvih primera znam - baš ko što si rekla- i konjukcija sa fixnim zvezdama
Mislila sam BAŠ na OČI a ne na povrede lica koje mogu biti naravno uzrokovane drugim aspektima

Poslednja izmena:
Ne znam, meni su asocijacije za gojaznost Ribe, Rak, Bik i Vaga. Strelac mi nije padao na pamet. Ipak je to jedan dinamičan znak.

Mene je jedna žena sa Venerom u Škorpiji ubila u pojam sa navaljivanjem. Tražila isto da joj kažem kad da ostavi muža i odvede mu decu, ode kod ljubavnika u inostranstvo i sl. Još mi rekla da ga nije ni volela nego se udala za njega jer joj je bio rezerva ili plan B. :roll: Uglavnom, nisam se osećala dobro nakon čitanja svega toga, izvampirisala me je. Bljak.

Imam puno homosa u prijateljima, valjda ih privlači moja Venera. :mrgreen: Obično je Mesec problematičan - u sukobu sa Venerom ili Suncem (lezbijke). Od muških su u pitanju Mars u Vodoliji, Lavu i Strelcu. Lezbijke koje poznajem imaju Mars u sedištu, Venere u Vagi i Blizancima. Ne mogu svih primera sada da se setim. Uglavnom su u igri Vaga, Vodolija, Blizanci - dakle vazdušni znaci.

Kako da ne bude, pa Jupiter je direktno vezan za gojaznost, Strelac vlada butkama :) I svaki Strelac voli da ima malo poveću stražnjicu

Venera jeste mast i masnoća. Venera i Jupiter - gojaznost preko hrane.
Mesec i Jupiter, gojaznost preko vode.

Obično tranzit Jupitera donosi to. Kada prelazi preko ženskog Sunca, donosi drugo stanje. Dovoljno je čak da samo uđe u znak u kom je Sunce i već postoji visoka šansa za drugo stanje (Jupiter = uveličati, Strelac = proširiti).

Nikako ne pomažu Mars u Vodenim ili Zemljanim znakovima, jer imaju više tendencija ka lenjosti, među kojim Mars u Biku čak i najviše iako su odlični radnici. Voli to da jede :)

Najmanje mi pašu takvi koji dolaze sa ljubavnim problemima, a pogotovo kada je varanje u pitanju (Venera u Jarcu kod mene i alergičan sam na ljude koji menjaju partnere k'o dobar dan).

Tako je, Vazdušni znaci su ugl u igri kada je reč o homo ljudima. Veoma retko je to loša pozicija Marsa. To mi je, recimo, pomoglo da oformim stav o većini tih ljudi jer pretežno je ili problem u porodici ili osećaj ''slobode''. Otud se javlja kod Blizanca i Strelca ('oće slobodu).

Meni to deluje kao hirovito ponašanje. jedna lezbejka koju znam se udala i ima dvoje dece. Problemi u porodici, mitinzi, skupovi, klubovi, neki ''divlji život'' što bi se reklo (za mene izgledalo kao seljačenje), i tras...eto u 34-35 majka dvoje dece, muž i ona srećni (muž nema blagog pojma btw).

Sunce u Lavu, Mars u Blizancima.

- - - - - - - - - -

Pa, njega su pretukli neki mafijaši. To je to, tipičan život kriminalca.

Ako ti je od rođenja prisutno, mora da je povezano sa 6om kućom. Ja bih posmatrao Merkur i Neptun.

Fiksne zvezde na asc-u umeju da donesu i slepilo i svakakve probleme sa očima.
Meni je asc na Regulusu, a vladar na Bunguli. Suvladar svetala u Devici - operacija mi ne gine. Već sam imala jednu operaciju očiju, ali one ozbiljnije koje se konkretno navedenog problema tiču, me tek čekaju. Naočari odbijam da nosim, snalazim se bez njih. Ne znam gde mi se to vidi u karti...možda je do Urana i Vodolije u 6. :mrgreen:

Fiksne zvezde na asc-u umeju da donesu i slepilo i svakakve probleme sa očima.
Meni je asc na Regulusu, a vladar na Bunguli. Suvladar svetala u Devici - operacija mi ne gine. Već sam imala jednu operaciju očiju, ali one ozbiljnije koje se konkretno navedenog problema tiču, me tek čekaju. Naočari odbijam da nosim, snalazim se bez njih. Ne znam gde mi se to vidi u karti...možda je do Urana i Vodolije u 6. :mrgreen:
samo mogu da ti kažem da izbegavaš pun mesec i utorak - Marsov dan kad su operacije u pitanju
i kad Mesec prolazi kroz znak koji vlada organom koji se operiše - ovo citiram Hipokrata- tako je on savetovao:)

@N3W Da, Jupiter je zaslužan za gojaznost, to da. Morala sam da nađem kartu June Shannon, ona ima So u Lavu 0Ju0Ve i Me...ooogromna žena. :mrgreen: A ima i Mo u pi.
Pored toga znam dve muške osobe koje imaju Ju ravno na asc-u u Strelcu a žgoljavi su. Ali zato imaju širok osmeh jupiterijanski pravi. Smeju se celim telom i dušom. :mrgreen:

Meni je vladar 5. Jupiter u Jarcu. Uvek me nešto zaboli kad čujem priče da je neko nekog prevario. I isto me nerviraju ljudi koji mnogo menjaju partnere, ali nemam prava da to i pokažem. Jbg, živi svako kako zna i ume.

Takođe poznajem lezbijku koja se udala. :zcepanje: Ne, ček, poznajem dve udate lezbijke! Jedna je bukvalno bila u fazonu da mrzi sve muškog roda, bila žešća feministkinja i gej aktivista, a na kraju se udala sa 20 godina i to na brzinu, iznenada. Dupli Ovan sa Mesecom u Vagi, Mars u Ovnu, Venera u Blizancima. Pitala sam je zašto se udala i kako je moguće, ona je odgovorila nešto nejasno...ništa nisam skontala.

Pa, njega su pretukli neki mafijaši. To je to, tipičan život kriminalca.

Ako ti je od rođenja prisutno, mora da je povezano sa 6om kućom. Ja bih posmatrao Merkur i Neptun.
Merkur mi na Antaresu i ima 90Ma. Šesto polje mi celo u Vodoliji, Uran na samom vrhu polja. A Neptun negde pri kraju Jarca, umetnut, sa dva sep. aspekta, niko ga ne šiša.

Poslednja izmena:
@N3W Da, Jupiter je zaslužan za gojaznost, to da. Morala sam da nađem kartu June Shannon, ona ima So u Lavu 0Ju0Ve i Me...ooogromna žena. :mrgreen: A ima i Mo u pi.
Pored toga znam dve muške osobe koje imaju Ju ravno na asc-u u Strelcu a žgoljavi su. Ali zato imaju širok osmeh jupiterijanski pravi. Smeju se celim telom i dušom. :mrgreen:

Jao, to je ona što je jela mrtve životinje s puta koje pregazi auto? Je l' da? Gde nju iskopa :mrgreen:

Meni je vladar 5. Jupiter u Jarcu. Uvek me nešto zaboli kad čujem priče da je neko nekog prevario. I isto me nerviraju ljudi koji mnogo menjaju partnere, ali nemam prava da to i pokažem. Jbg, živi svako kako zna i ume.

Ma neka žive dalje od mene. To ti je dobra pozicija Jupitera za kasniji deo života. :ok:

Takođe poznajem lezbijku koja se udala. :zcepanje: Ne, ček, poznajem dve udate lezbijke! Jedna je bukvalno bila u fazonu da mrzi sve muškog roda, bila žešća feministkinja i gej aktivista, a na kraju se udala sa 20 godina i to na brzinu, iznenada. Dupli Ovan sa Mesecom u Vagi, Mars u Ovnu, Venera u Blizancima. Pitala sam je zašto se udala i kako je moguće, ona je odgovorila nešto nejasno...ništa nisam skontala.

:rotf: Identična situacija. Sada je gospoja :kafa: domaćinka. Na sreću sam prekinuo kontakt. :hvala:

[
Merkur mi na Antaresu i ima 90Ma. Šesto polje mi celo u Vodoliji, Uran na samom vrhu polja. A Neptun negde pri kraju Jarca, umetnut, sa dva sep. aspekta, niko ga ne šiša.

Vidiš, jednu stvar koju uvek radim jeste da se nikada ne oslanjam na fiksne zvezdice kada je natal. Ako ti je u Vodoliji, moguće je da je u pitanju neki nervni mišić, Najverovatnije i jeste, što kažeš, od svetla tako da si u pravu.

Pored toga znam dve muške osobe koje imaju Ju ravno na asc-u u Strelcu a žgoljavi su. .

To je verovatno Mesec Devica, možda Mars u Lavu. Obično je podznak Strelca veoma mršav, a gojaznost je gotovo uvek tranzit Jupitera i pritajeni Mars.

S druge strane, skoro cela generacija sa tri planete u Jarcu (ovi mlađi) su neuhranjeni jer jedu kao vrapci. Izgledaju k'o stalak za infuziju.

^ To je mama Honey Boo Boo. Nisam znala da je tolika svinja. :eek: Samo Lav napucan Jupiterom može izlaziti na TV onako sa 300 kila bez blama. :mrgreen:
Ćerka joj ima Ve u Vagi 0Ju...krme malo. Neće kruška pod jabuku...

Ma meni je sve dobro za kasniji deo života. Samo čekam mladost da mi prođe, ovo ništa ne valja.

Ja ne pridajem prevelik značaj zvezdicama, ali eto, Me mi je egzaktno na Srcu Škorpiona. Sklona sam verbalnim sukobima s vremena na vreme, raspravama više.

samo mogu da ti kažem da izbegavaš pun mesec i utorak - Marsov dan kad su operacije u pitanju
i kad Mesec prolazi kroz znak koji vlada organom koji se operiše - ovo citiram Hipokrata- tako je on savetovao:)
Da, to mi je poznato od Hipokrata. Operaciju kičme sam imala kada je bio Mesec u Ovnu u fazi rasta, dakle lunarni povratak. Pretpostavljam da bi bilo loše da se našao u znaku Lava ili Jarca.

To je verovatno Mesec Devica, možda Mars u Lavu. Obično je podznak Strelca veoma mršav, a gojaznost je gotovo uvek tranzit Jupitera i pritajeni Mars.

S druge strane, skoro cela generacija sa tri planete u Jarcu (ovi mlađi) su neuhranjeni jer jedu kao vrapci. Izgledaju k'o stalak za infuziju.

Riba/Strelac i Škorpija/Strelac, a Venere im loše, možda je to. Ve u Vodoliji i Devici...ne vole da papaju. Za ovog sa Ve u Devici provereno znam da neće da jede. Prvom jeste Mars u Lavu.

Od kad je Jupiter u Vagi, ja sam pokupila koje kilo, koliko je moguće da jedan Marsovac nabaci sala. Samo čekam da mi dogura do Venere na kraju znaka, pa iduće godine na Sunce tj. 90asc...biće me svuda gde ne treba.

Sunce mi je u 4. polju i to na kraju znaka Škorpije, tako da je vrlo moguće da ću se osiliti negde posle 40. ili 50. godine. Tako bi po pravilu trebalo biti. :)

A koliko imate godina?

A kako bi bilo ovako?

Ovan je najbolji inicijator (Sunce u Ovnu), a najgori empata (Mars u Jarcu).
Bik je najbolji gastronom (Mesec u Biku), a najgori duhovnik (Venera u Ribama).

Itd. Samo SKLAD tih stvari daje dobre karakteristike, a taj sklad pronaći je kao igla u plastu sena. Ljudi često to ne vide ili ne žele da priznaju, ali Egzaltacije su koliko dobre, toliko i loše. Dakle, sve je u astrologiji podeljeno i jedino je znak Vage apsolutno neutralan, predstavljajući predmet, a ne osobu ili životinju.

Najveća misterija jeste Strelčeva egzaltacija. Kako je moguće da jedino Strelac, kao znak, nema ništa što ga podiže ili spušta? Ako izuzmemo Severni i Južni čvor u Blizancima i Strelcu kao potencijalnim egzaltacijama (?), Strelac i dalje ostaje velika misterija što je veoma, veoma čudno u astrologiji.

Ako se već dele Neptun i Jupiter između Riba i Strelca, može li Venera biti egzaltirana u Strelcu, znaku koji se najviše vezuje za gojaznost? Mogu li se sreća i bogatstvo ukombinovati? Ili je to idila mladosti kroz ekscentrizam?

http://www.astrotheme.com/astrology/Jimi_Hendrix

http://www.astrotheme.com/astrology/David_Bowie

:think:

Strelac nije nikakva misterija,znam mnogo muskih Strelaca i zive u siromastvu dok pricaju i filozofiraju o "proslim vremenima",nemaju ni struju da plate a opet im daje nesto za pravo da sede i filozofiraju u bedi i siromastvu i ni malo ih nije sramota,nema tu nikakve misterije to su muskarci koji se ponasaju ko zene i ne svesni su toga jer su bili "zasticeni" dok su bili mladji.Strelac ne moze nikako da bude jak znak.

Strelac nije nikakva misterija,znam mnogo muskih Strelaca i zive u siromastvu dok pricaju i filozofiraju o "proslim vremenima",nemaju ni struju da plate a opet im daje nesto za pravo da sede i filozofiraju u bedi i siromastvu i ni malo ih nije sramota,nema tu nikakve misterije to su muskarci koji se ponasaju ko zene i ne svesni su toga jer su bili "zasticeni" dok su bili mladji.Strelac ne moze nikako da bude jak znak.

Siromaštvom vlada znak Jarca, odnosno Saturn. Strelac vlada Bogatstvom, odnosno Jupiter.

Ako žive u siromaštvu i ako krpe kraj s krajem, to je ili Saturn 2 ili Saturn 8.

Близанци - Плутон (најултимативнија моћ) се најјаче испољава у њима.

Оно што сам видео у животу, а то су људи који имају све личне планете у Близанцима и асц (значи не само Сунце и Меркур у Близанцима него прави, хардкор Близанци), су... невероватни.
Какве трансформације, у свакој ситуацији се снађу и нађу излаз из ње, баци их у џунглу Амазон, то ће за њих постати нови дом, мозак ради 300 на сат, не обрати пажњу на микросекунд са чистокрвним Близанцем, испрескакаће те као атлетичар силне препреке на Олимпијади, и у тучама су брзи (рука - домен Близанаца у хороскопу) својим очима сам гледао како је чистокрвни Близанац изуо из ципела Бикоњу/Јарца са Марсом у Лаву, Месецом у Шкорпиону (обојица су истих телесних конституција, медведи, с тим што је Близанац на покрете, на технику успео овог да патосира), могу бити највећи зликовци а и највеће добрице, а чак и када су Сотоне у људској кожи, нису одвратне у смислу да ти је њихова појава одвратна до те мере да би их истребио, него чак и тада успевају да буду.. допадљиви, симпатични, са тим детињастим ''па нисам хтео'' осмесима на лицима (прва асоцијација је Ал Паћино у ''Ђавољем адвокату'', зао а опет привуче харизмом, кезом) који камче опроштај.

Оно што сам видео у животу, а то су људи који имају све личне планете у Близанцима и асц (значи не само Сунце и Меркур у Близанцима него прави, хардкор Близанци), су... невероватни.
Какве трансформације, у свакој ситуацији се снађу и нађу излаз из ње, баци их у џунглу Амазон, то ће за њих постати нови дом, мозак ради 300 на сат, не обрати пажњу на микросекунд са чистокрвним Близанцем, испрескакаће те као атлетичар силне препреке на Олимпијади, и у тучама су брзи (рука - домен Близанаца у хороскопу) својим очима сам гледао како је чистокрвни Близанац изуо из ципела Бикоњу/Јарца са Марсом у Лаву, Месецом у Шкорпиону (обојица су истих телесних конституција, медведи, с тим што је Близанац на покрете, на технику успео овог да патосира), могу бити највећи зликовци а и највеће добрице, а чак и када су Сотоне у људској кожи, нису одвратне у смислу да ти је њихова појава одвратна до те мере да би их истребио, него чак и тада успевају да буду.. допадљиви, симпатични, са тим детињастим ''па нисам хтео'' осмесима на лицима (прва асоцијација је Ал Паћино у ''Ђавољем адвокату'', зао а опет привуче харизмом, кезом) који камче опроштај.

Odlicno, sve si rekao kako je...oporavljam se od jednog takvog Blizanca. Jednostavno ne mozes ih prestati voleti.

Dva člana porodice su mi čistokrvni Blizanci. Ja sam mica za njih. Nemaju grama saosećanja i važe za ljude koji gaze preko mrtvih. No, neću da sudim o celoj vrsti na osnovu dva nesrećna slučaja.
Jedan Blizanac mi se pokazao kao pravi prijatelj, ali nije čist. Rak i Mesec u Škorpiji menjaju dosta.

E da, neki mi baš jesu bili odvratni da bi ih istrebila. Tj. ljudi koji su najviše gađenja izazvali u meni su igrom slučaja Blizanci i Strelčevi. Tako se zadesilo.

Poslednja izmena:
Dva člana porodice su mi čistokrvni Blizanci. Ja sam mica za njih. Nemaju grama saosećanja i važe za ljude koji gaze preko mrtvih. No, neću da sudim o celoj vrsti na osnovu dva nesrećna slučaja.
Jedan Blizanac mi se pokazao kao pravi prijatelj, ali nije čist. Rak i Mesec u Škorpiji menjaju dosta.

E da, neki mi baš jesu bili odvratni da bi ih istrebila. Tj. ljudi koji su najviše gađenja izazvali u meni su igrom slučaja Blizanci i Strelčevi. Tako se zadesilo.

I sta se ti sad razlikujes?

Hoooo :)

Odlična interpretacija. :kpozdrav: Takve Blizance najbolje poznajem, sa takvim Blizancima se najviše i družim i takvi Blizanci za mene kažu da sam ''đavo''.

Ti i Kobac20 ste me baš fino osvežili. Hvala.

- - - - - - - - - -

Tj. ljudi koji su najviše gađenja izazvali u meni su igrom slučaja Blizanci i Strelčevi. Tako se zadesilo.

Ja blještim od sreće kada je kuća puna vatrenih i vazdušnih znakova, ali pretežno Blizanaca i Strelčeva. To su beskrajne noći zajebancije i smejanja.

Poslednja izmena:

Back