Najsnazniji i najjaci znak zodijaka

• Začetnik teme Začetnik teme Dave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znak Riba je dosta čest kad je posao u policiji u pitanju..

6a757bafb5bdf13c74c7a1562c5c7e7b.jpg

Jarac
Lav
Škorpija
(redosled nebitan)

Slazem se sa Vama samo bi ja jos dodao i Blizance kao najsposobnije od Vazdusnih znakova.

Šta biste rekli za moju kombinaciju: Škorpija/Lav, Mo u Ovnu, dispozitor svega u Devici. Koliko sam jaka? :mrgreen:

Imate dobru kombinaciju,jaka volja i jos jace samopouzdanje a ako mislite da nije tako to je onda verovatno zbog toga sto ste jos mladi.

Znak Riba je dosta čest kad je posao u policiji u pitanju.

Mućkaroši i prevaranti. :hahaha:

Nemam takav doživljaj, većina policajaca koje ja znam su Strelčevi, Vage i Škorpije.

S jedne strane MC-a imaš Jarca i Politiku, a s druge strane MC-a imaš Policajce i Religiju.

Ali to ima i negativnu stranu, kao i sve. Isto tako su to najveći kriminalci. Slučaj Lucky (Jupiter, Strelac) Luciano (Sunce)

NATAL > http://www.astrotheme.com/astrology/Lucky_Luciano

429px-LuckyLucianoSmaller.jpeg

http://mafia.wikia.com/wiki/Lucky_Luciano

Slazem se sa Vama samo bi ja jos dodao i Blizance kao najsposobnije od Vazdusnih znakova.

Imate dobru kombinaciju,jaka volja i jos jace samopouzdanje a ako mislite da nije tako to je onda verovatno zbog toga sto ste jos mladi.

Ne bih se mogla složiti po pitanju Blizanaca.Oni mnogo toga jesu ali karakter baš i nije njihova jača strana.

- - - - - - - - - -

Jarac
Lav
Škorpija
(redosled nebitan)

Ovo jeste i po mom mišljenju a koje je zasnovano na ličnom iskustvu, najjača trojka u znakovima zodijaka.

Gledajući komentare, ispada da su babe koje prodaju cveće po ulicama, hvalisavi ženskaroši pijandure sa dva-tri braka iza sebe i samozadovoljni ćutljivci blagog osmeha najjači pripadnici zodijaka. :hahaha:

Ko gleda samo sebe, taj je najjači. Tipična srpska posla. :lol: Još malo pa izlazi Mars iz Ovna, tada se neće pričati o najjačim. :mrgreen:

Gledajući komentare, ispada da su babe koje prodaju cveće po ulicama, hvalisavi ženskaroši pijandure sa dva-tri braka iza sebe i samozadovoljni ćutljivci blagog osmeha najjači pripadnici zodijaka. :hahaha:

Ko gleda samo sebe, taj je najjači. Tipična srpska posla. :lol: Još malo pa izlazi Mars iz Ovna, tada se neće pričati o najjačim. :mrgreen:

Dva mača u potoku

U staro vreme, majstori koji su kovali katane bili su često slavniji od samuraja koji su te mačeve nosili. Od dvojce najboljih
nikako nisu mogli da izaberu prvog. Tako se dogovore da svaki od njih iskuje po jednu katanu, koje će se ispitati, nakon čega
će proglasiti najboljeg.

Ispit je bio u tome da se katane pobodu u korito jednog potoka sa oštricom okrenutom uzvodno. Tako i učine.

Bila je jesen i rečicom je plovilo otpalo lišće. Kako je koji list nailazio na mač prvog majstora tako je bivao raspolućen. Međutim,
na katanu drugog kovača nije naišao ni jedan list.

Priroda čoveka probija kroz sve što dotiče.

:mrgreen:

Dva mača u potoku

U staro vreme, majstori koji su kovali katane bili su često slavniji od samuraja koji su te mačeve nosili. Od dvojce najboljih
nikako nisu mogli da izaberu prvog. Tako se dogovore da svaki od njih iskuje po jednu katanu, koje će se ispitati, nakon čega
će proglasiti najboljeg.

Ispit je bio u tome da se katane pobodu u korito jednog potoka sa oštricom okrenutom uzvodno. Tako i učine.

Bila je jesen i rečicom je plovilo otpalo lišće. Kako je koji list nailazio na mač prvog majstora tako je bivao raspolućen. Međutim,

Zanimljiva pričica. :ok:

Pravi astrolog nikad nece uvrediti ni jedan znak :lol:

Baš tako!:heart:

- - - - - - - - - -

Dva mača u potoku

će proglasiti najboljeg.

Kakva lepa priča !
Srce moje pametno!

- - - - - - - - - -

Ne bih se mogla složiti po pitanju Blizanaca.Oni mnogo toga jesu ali karakter baš i nije njihova jača strana.

- - - - - - - - - -

Ovo jeste i po mom mišljenju a koje je zasnovano na ličnom iskustvu, najjača trojka u znakovima zodijaka.
Slično i ja mislim

Jarac
Lav
Škorpija
(redosled nebitan)

Ниједан знак који болује од егоизма не може да буде јак , па тако овде Лав не може да буде. То уништиш док трепнеш.
Шкорпија је живчана па само трипује јачину својим осветничким прохтевима , а Јарчеви су кукавице.
Јаки људи опраштају!

Poslednja izmena:
Inače, Jarčevi su uglavnom slabići kada god se pojavi neki Ovan blizu. Jaki su samo kada treba da terorišu svoje ukućane i porodicu. Logično, imajući u vidu da su opozitni 4om znaku Raka.

Takav je bio diktator Mao Zedong, dupli Jarac sa Saturnom u Vagi, koji je uništio više ljudi no Staljin i Hitler zajedno, i to isključivo u Kini.

http://www.astrotheme.com/astrology/Mao_Zedong

china-under-mao-zedong-6-728.jpg

Poslednja izmena:
Ниједан знак који болује од егоизма не може да буде јак , па тако овде Лав не може да буде. То уништиш док трепнеш.
Шкорпија је живчана па само трипује јачину својим осветничким прохтевима , а Јарчеви су кукавице.

Ne bih rekla da je tako- SVI boluju od egoizma al ga samo kod drugih vide
A ko je po tebi najjači?
Tvoj znak?

Back