Obrazlozio sam.Samo sto ti,izgleda, nisi dovoljno bistar pa si moj odgovor uzeo zdravo za gotovo.
Na ovoj temi si par puta napisao da nije bitno koji je znak najjaci,sto govori o tebi i Rakovima.Nije bitno koji je najjaci svi su najjaci to pokazuje mentalitet Rakova,svet ne funkcionise tako.
Na ovoj temi sam par puta izneo zasto su Jarcevi najjaci znak.Da svaki znak ima svog predstavnika na pustom ostrvu prvi bi otpao Rak.
Muskarac Rak je ne svestan,u svom svetu,zalutao,razmazen,ne treba mu zena nego majka,
neko ko ce da ga vodi kroz zivot,neko na koga ce da se prikaci jer je Rak (Cancer) bolest u medicini,Rak je predstavljen krabom koja zivi u mirnim vodama i trazi mir gde nema jakih talasa,Jarac je predstavljen planinskom kozom za koju ti nije jasno kako moze da stoji a da ne padne
Muskarac Rak je neozbiljan,sve je sala sa njim,prva asocijacija na muskarca Raka mi je Boskic iz Drzavnog posla.Ako cemo da pricamo iz iskustva ove godine sam u avgustu izgubio blizeg rodjaka rodjenog u znaku Raka,otisao je sa devojkom na more i izvrsio samoubistvo,ceo zivot povlascen niti je imao posao niti je studirao niti se interesovao sta hoce od zivota uopste,pazili ga roditelji i stitili a on sebicnjak se oduzio tako sto je oduzeo sebi zivot u 33. godni i ostavio ih bez potomstva.
Na temi koja se zove najjaci i najsnazniji znak ti neozbiljno pises i zatrpavas je tek tako jer si neozbiljan i imas potrebu da napises zasto je tvoj znak najjaci,ovde si da "ubijes" vreme
Robin Williams je tipicni predstavnik tvog znak,uvek bio nasmejan i onda su svi bili u soku kad je sebi oduzeo zivot.
Chris Cornell jos jedan Rak,ove godine izvrsio samoubistvo jer je patio od depresije.
I kod jednog i kod drugog kad udjes na wikipediju da procitas biografiju videces slike i jednog i drugog kako su nasmejani.
Ja sam Jarac sa muskim Rakovima se nikako ne slazem,pucaju im glasovi predamnom,svaki drugi kojeg poznajem ima problema sa anksioznim poremecajima,treskaju,drhte i ne kontrolisano se smeju.
Drugaciji su kad su samo pred devojkama i kada izadju u javnost.Slicni su muskarcima Ribama glume zrtvu.Ne mozes im verovati niti poveriti nesto.
Ne ostavljaju utisak.