Najsnazniji i najjaci znak zodijaka

• Začetnik teme Začetnik teme Dave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam ni ja, zato i ne smem ništa da garantujem. Previše promenljive energije kod mene, tako da, nikad ne znam šta od sebe da očekujem... :rumenko::cool:
Захваљујући јакој Девици и јакој Шкорпији знаш своја очекивања; и Девица и Шкорпија су методичне, доследне извршењу зацртаних планова и размишљају три корака унапред, чак и да се деси да на моменте преовладају хаотичне Рибе (Месец) и безбрижни и немарни Лав (Венера), врло брзо ће преузети контролу Девица и Шкорпија.

Човеку је требало доделити Еми што је одиграо највећег зликовца у ОЗ-у.

Ako se dobro secam sa tobom sam pricao o "The Wire" pa si spomenuo "Oz" i spomenuo si glumca Adewale akinnuoye-agbaje ali ne i J.K. Simmons,Oz ne nameravam da gledam ali razumem da je verovatno i glumio negativca,nekog ne dopadljivog a ovaj kojeg si hvalio je sigurno bio dopadljiv,ima scena u Whiplash-u kad govori koliko moze da naskodi pohvala ( scena kad prica koliko ume da "obogalji" kad nekome kazes good job napravis od njega slabica jer ne oseca teret greske,tu se najbolje moze videti zasto je dobio oskar)
bas zato sto je glumio zlikovca 1997. 2014. je dobio oskar a Adewale akinnuoye-agbaje i dalje nema nigde.

Kakvo razocaranje za nigera Stanislava nisu pomenuli meketala,kakav propu'S.Nedopustivo i neoprostivo.Drzava d'uradi nesto povodom toga!

Pise ti da si muskarac i vise puta si rekao da je tvoj znak najjaci bez da si obrazlozio koji si znak,napisao predstavnike tvog znaka ili izneo bilo kakve argumente zasto je to tako,ali je tvoj znak najjaci to smo utvrdili hajde sad da vidimo da se ponasas tako,
napisi koji si znak,ne trazim da napises koliko imas godina napisi koji si znak.

Ja sam mu odgovorio da ne postoji najjaci znak a on me pita zasto je moj znak najjaci.A za tvoje misljenje me briga kao i za ovu kisu sto pada.Ja za sve sto pisem imam argumente za razliku od takvih drvenih advokata/ica.Hvala lepo.

- - - - - - - - - -

Uostalom gledaj svoja posla,nas dvojica komuniciramo,a kako komuniciramo to je nas problem.

Obrazlozio sam.Samo sto ti,izgleda, nisi dovoljno bistar pa si moj odgovor uzeo zdravo za gotovo.

Na ovoj temi si par puta napisao da nije bitno koji je znak najjaci,sto govori o tebi i Rakovima.Nije bitno koji je najjaci svi su najjaci to pokazuje mentalitet Rakova,svet ne funkcionise tako.
Na ovoj temi sam par puta izneo zasto su Jarcevi najjaci znak.Da svaki znak ima svog predstavnika na pustom ostrvu prvi bi otpao Rak.
Muskarac Rak je ne svestan,u svom svetu,zalutao,razmazen,ne treba mu zena nego majka,
neko ko ce da ga vodi kroz zivot,neko na koga ce da se prikaci jer je Rak (Cancer) bolest u medicini,Rak je predstavljen krabom koja zivi u mirnim vodama i trazi mir gde nema jakih talasa,Jarac je predstavljen planinskom kozom za koju ti nije jasno kako moze da stoji a da ne padne

Muskarac Rak je neozbiljan,sve je sala sa njim,prva asocijacija na muskarca Raka mi je Boskic iz Drzavnog posla.Ako cemo da pricamo iz iskustva ove godine sam u avgustu izgubio blizeg rodjaka rodjenog u znaku Raka,otisao je sa devojkom na more i izvrsio samoubistvo,ceo zivot povlascen niti je imao posao niti je studirao niti se interesovao sta hoce od zivota uopste,pazili ga roditelji i stitili a on sebicnjak se oduzio tako sto je oduzeo sebi zivot u 33. godni i ostavio ih bez potomstva.
Na temi koja se zove najjaci i najsnazniji znak ti neozbiljno pises i zatrpavas je tek tako jer si neozbiljan i imas potrebu da napises zasto je tvoj znak najjaci,ovde si da "ubijes" vreme
Robin Williams je tipicni predstavnik tvog znak,uvek bio nasmejan i onda su svi bili u soku kad je sebi oduzeo zivot.
Chris Cornell jos jedan Rak,ove godine izvrsio samoubistvo jer je patio od depresije.
I kod jednog i kod drugog kad udjes na wikipediju da procitas biografiju videces slike i jednog i drugog kako su nasmejani.

Ja sam Jarac sa muskim Rakovima se nikako ne slazem,pucaju im glasovi predamnom,svaki drugi kojeg poznajem ima problema sa anksioznim poremecajima,treskaju,drhte i ne kontrolisano se smeju.
Drugaciji su kad su samo pred devojkama i kada izadju u javnost.Slicni su muskarcima Ribama glume zrtvu.Ne mozes im verovati niti poveriti nesto.
Ne ostavljaju utisak.

Na ovoj temi si par puta napisao da nije bitno koji je znak najjaci,sto govori o tebi i Rakovima.Nije bitno koji je najjaci svi su najjaci to pokazuje mentalitet Rakova,svet ne funkcionise tako.
Na ovoj temi sam par puta izneo zasto su Jarcevi najjaci znak.Da svaki znak ima svog predstavnika na pustom ostrvu prvi bi otpao Rak.
Muskarac Rak je ne svestan,u svom svetu,zalutao,razmazen,ne treba mu zena nego majka,
neko ko ce da ga vodi kroz zivot,neko na koga ce da se prikaci jer je Rak (Cancer) bolest u medicini,Rak je predstavljen krabom koja zivi u mirnim vodama i trazi mir gde nema jakih talasa,Jarac je predstavljen planinskom kozom za koju ti nije jasno kako moze da stoji a da ne padne

Muskarac Rak je neozbiljan,sve je sala sa njim,prva asocijacija na muskarca Raka mi je Boskic iz Drzavnog posla.Ako cemo da pricamo iz iskustva ove godine sam u avgustu izgubio blizeg rodjaka rodjenog u znaku Raka,otisao je sa devojkom na more i izvrsio samoubistvo,ceo zivot povlascen niti je imao posao niti je studirao niti se interesovao sta hoce od zivota uopste,pazili ga roditelji i stitili a on sebicnjak se oduzio tako sto je oduzeo sebi zivot u 33. godni i ostavio ih bez potomstva.
Na temi koja se zove najjaci i najsnazniji znak ti neozbiljno pises i zatrpavas je tek tako jer si neozbiljan i imas potrebu da napises zasto je tvoj znak najjaci,ovde si da "ubijes" vreme
Robin Williams je tipicni predstavnik tvog znak,uvek bio nasmejan i onda su svi bili u soku kad je sebi oduzeo zivot.
Chris Cornell jos jedan Rak,ove godine izvrsio samoubistvo jer je patio od depresije.
I kod jednog i kod drugog kad udjes na wikipediju da procitas biografiju videces slike i jednog i drugog kako su nasmejani.

Ja sam Jarac sa muskim Rakovima se nikako ne slazem,pucaju im glasovi predamnom,svaki drugi kojeg poznajem ima problema sa anksioznim poremecajima,treskaju,drhte i ne kontrolisano se smeju.
Drugaciji su kad su samo pred devojkama i kada izadju u javnost.Slicni su muskarcima Ribama glume zrtvu.Ne mozes im verovati niti poveriti nesto.
Ne ostavljaju utisak.

Zasto si se toliko raskokodakao daj smiri se.Vidim njuskao si po temama ne bi li otkrio sta sam.Da ja sam rak/devica,ne nalazim da je to posebna vrlina ili mana kao pod 1.Pod dva,naveo sam,ako se secas,da je kod profi astrologa natal sustina svega sto dovodi do relativizacije.Ja imam planete u blizancima,pa i famoznim jarcevima.Mesec u vodoliji,mars u lavu i tako dalje.Pod 3,natal je tek deo licnosti.Za mene i svakog normalnog su znacajniji faktori poput genetike,nasledja,porodicnog vaspitanja,okoline.I pod 4 ako je Jarac najjaci znak k'o sto si ti ubedjen,a ne verujem ni da bi ti Gebels poverovao,kako to da je jarac u astrologiji predstavljen kao pola jarac,pola riba.Taj rep oznacava nista drugo nego ranjivost.A ovaj tvoj zakljucak samo opisuje da si nezrela licnostMoz misliti pucaju glasovi pred tobom,pa to je glupost i patetika samo po sebi.Ima svakakvih,pa samim time i rakova.Ja ih znam puno i ne znam skoro niti jednog koji odgovara tom opisu.Ali dobro,tebi je izgleda jedina satisfakcija u zivotu to sto si taj ,,najjaci'' znak.Tema depresije je psiholosko-socijalna tema a ne astro tema.Nigde ne postoji statistika koji znak je najvise sklon suicidu,kad to nadjes i doneses,onda mozemo da pricamo i o tome.Rak je predstavljen jastogom a ne krabom,a vidis niti ne znas da tvoj ,,najjaci'' znak nije divokoza vec pola jarac-pola riba.Arogantan si u svome neznanju tipicno srpski.Da ispadnem politicki korektan tipicno balkanski.

Poslednja izmena:
Zasto si se toliko raskokodakao daj smiri se.Vidim njuskao si po temama ne bi li otkrio sta sam.Da ja sam rak/devica,ne nalazim da je to posebna vrlina ili mana kao pod 1.Pod dva,naveo sam,ako se secas,da je kod profi astrologa natal sustina svega sto dovodi do relativizacije.Ja imam planete u blizancima,pa i famoznim jarcevima.Mesec u vodoliji,mars u lavu i tako dalje.Pod 3,natal je tek deo licnosti.Za mene i svakog normalnog su znacajniji faktori poput genetike,nasledja,porodicnog vaspitanja,okoline.I pod 4 ako je Jarac najjaci znak k'o sto si ti ubedjen,a ne verujem ni da bi ti Gebels poverovao,kako to da je jarac u astrologiji predstavljen kao pola jarac,pola riba.Taj rep oznacava nista drugo nego ranjivost.A ovaj tvoj zakljucak samo opisuje da si nezrela licnostMoz misliti pucaju glasovi pred tobom,pa to je glupost i patetika samo po sebi.Ima svakakvih,pa samim time i rakova.Ja ih znam puno i ne znam skoro niti jednog koji odgovara tom opisu.Ali dobro,tebi je izgleda jedina satisfakcija u zivotu to sto si taj ,,najjaci'' znak.Tema depresije je psiholosko-socijalna tema a ne astro tema.Nigde ne postoji statistika koji znak je najvise sklon suicidu,kad to nadjes i doneses,onda mozemo da pricamo i o tome.Rak je predstavljen jastogom a ne krabom,a vidis niti ne znas da tvoj ,,najjaci'' znak nije divokoza vec pola jarac-pola riba.Arogantan si u svome neznanju tipicno srpski.Da ispadnem politicki korektan tipicno balkanski.

Sta je sad,zasto nisi nabrojao Rakove koji su menjali svet,koji su jaki,to cuvas kad se pojavi neki drugi Jarac na forumu?
Jesam arogantan sam,tu sam osobinu video kod mnogih Jarceva,Vodolija,Lavova.Po tvom odgovor se vidi da smo drugaciji,razliciti.da se ne slazemo i ne razumemo.
Jarac ima zadnji deo ribe jer dolazi iz vodenih dubina ujedno predstavlja i emocionalni deo koji vuce za sobom.
Imam i ja planete u razlicitim znakovima ali me najvise vuce napred znak u kojem sam rodjen,Jarac,tera me da sam "Naj" (oznacava ambicije)u svemu a kod tebe se najvise oseca Rak (kuca)koji ti govori da je dovoljno i tera te da se opustis pa ako ti je genetika i porodicno vaspitanje bitnije idi na tu temu i zatrpavaj je o mackama i lisicama,nece ti smetati arogantni Jarac
Sudeci po tvojoj poruci "Obrazlozio sam.Samo sto ti,izgleda, nisi dovoljno bistar pa si moj odgovor uzeo zdravo za gotovo." jasno mi je bilo da si jeftin i nekulturan mogao si da napises kako Jarcevi nisu najjaci znak da obrazlozis argumentima i bogatim iskustvom i koji je to znak najjaci,po tebi sudeci tvoj,koji je toliko jak da si ga krio,morao sam ja da napisem.

Jarcevi su rigidni uglavnom,rigidni ljudi ne menjaju svet vec postuju pravila.Tvrdoglavi takodje.Jel ja rekoh arogantni u svome neznanju,to ti je ono kad cujes samo sebe.Arogantni bez povoda i bez osnova,to je kompletan idiotluk.Ja sam arogantan sa razlogom.Koji je spisak onih koji su menjali svet,ako su ga menjali bas su ga menjali u pm,u sjajnom svetu mi zivimo nema sta.Sramota je da neko tu mojih godina pise takve gluposti i ako u njih jos veruje,ali dobro to je tvoja stvar.

- - - - - - - - - -

Odmah mi na pamet pada Erih Milke.To mi je prva asocijacija na ,,pripadnike'' poput Stanislava.Ako Stanislav zna uopste ko je bio Mielke(a da ne izgugla).

- - - - - - - - - -

Kad je bio na vlasti bio je strah i trepet,lecio je svoje komplekse.Cim je sisao sa iste postao je manji od makovog zrna.Nemci jos pamte njegovo plakanje u skupstini.

- - - - - - - - - -

au ervin katona jarac eto sta je reko stan

A ja mislio da troluje i da nije citav.U tom slucaju je u pravu.Za Ervina kazu da je najjaci. ;P

- - - - - - - - - -

Toliko drug stanislav ima siromasan fond reci i izraza,da je morao od mene da zajmi neke izraze iz predhodnih postova i da to copy paste u svom odgovoru,kao i od one forumasice takodje,ali ok ne uzimam to za zlo,kako god.Ne nalazim nista lose u tome sto volim zivotinje.

Poslednja izmena:
pa si spomenuo "Oz" i spomenuo si glumca Adewale akinnuoye-agbaje ali ne i J.K. Simmons
Споменуо сам Адевалеа зато што је одиграо најупечатљивијег лика у серији - Адебисија, који иако је био злочинац великог формата (ипак, на лествици зла, испод нивоа Верна Шилингера, чију улогу је тумачио Џеј Кеј Симонс) је био што си написао - допадљив, готиван. Имао је неку харизму. Шилингер није имао ништа од квалитета уз помоћ којих би га гледаоци симпатисали упркос његовој негативности. Био је ко некувана нога, безизражајан, једини трзаји емоција су се јављали у виду љигавих садистичких осмеха када је неког мучио, драња када би неко погрешио у изговарању његовог презимена, када би га неко изударао/насамарио.

Oz ne nameravam da gledam
Разумем, Оз је серија превише експлицитног и тешког садржаја и није за свачији стомак.

bas zato sto je glumio zlikovca 1997. 2014. je dobio oskar a Adewale akinnuoye-agbaje i dalje nema nigde.
Има га, активан је у телевизијско-филмском послу. Последњи његов филм је: ''Одред отписаних'' у којем је глумио крокодила, а појавио се чак и у ''Игри престола'' као Малко, трговац робљем. Што се тиче Оскара, никад нисам придавао неки превелики значај тој награди, зато што су ту награду добијали или филмови или глумци/глумице који по мом укусу нису били заслужни, јер у конкуренцији су била далеко квалитетнија остварења и далеко боље одигране улоге. Да се разумемо, Оскар је био уручен заиста врхунским остварењима и заиста маестрално одиграним улогама, али у великом броју случајева је отишао у погрешне руке. А што се тиче Адевалеа и Оскара, пред њим је каријера, он ће снимити још доста филмова, тако да не искључујем могућност да ће једног дана добити ту награду. Кад је могао Мартин Скорсезе да чека дуги низ година и да после врхунских остварења која су заслужила да буду награђена (а нису), напокон његова каријера буде крунисана Оскаром за филм: ''Двострука игра'', моћи ће и Адевале да чека.

A šta da veli Enio Morikone. Legenda filmske muzike, koji je dobio svoj Oskar tek pre dve godine.
Sigurni Viver je portretisala najupečatljivijeg ženskog junaka i verovatno najpoznatiju žensku ulogu u legendarnoj sf franšizi, pa je kipić iskliznuo iz ruku. Glen Klouz je imala maestralne role, u par filmova u sporednoj (ili pak glavnoj) ulozi pokidala kako je odglumila, pa opet "ćorak".
Edvard Norton i ponajbolji živući glumac i master transformacija, Geri Oldman, takođe do sada bez ove nagrade. A kako objasniti ovakav deficit kod Harvija Kajtela, nezaboravne face američkog glumišta. Slično se može reći i za Roberta Redforda, i legende Stiva Mekvina.

Džoni Dep, Harison Ford, Piter O'Tul, Keri Grant, Žoakim "bad boy" Feniks, Mel Gibson i meni jedan od najsimpatičnijih holivudskih lobanja - Stiv Bušemi. Šta reći za Pitera Selersa, čovek je odigrao u nekoliko kultnih filmova fantastične uloge, a bez Oskara.

Oskar je sigurno sam sebe devalvirao tokom godina. Nekada i politički obojen (ko će pamtiti čisto ok film Ničiju zemlju, naspram Amelie...a i to je jedan mlak primer nepodudarnosti kvalitete i njihovih konačnih odluka), u poslednje vreme pod pritiskom licemernih društvenih "korektnosti", ne vidi šumu od drveta, pa deli za svakojake gluposti, prosečna ili tek dobra ostvarenja ovaj laureat. Jes (bio) respektabilan reper za nečiji talenat, ali gluma i režija imaju mnogo širu vrednost od bilo kakve nagrade.

Umalo da zaboravim, meni omiljeni reditelj i broj 1 američki režiser, Stenli Kjubrik, zbog sukoba sa glavešinama iz američke akademije, nikada nije dobio pravo priznanje, a takav lik se neće više nikada naći iza kamera.

Споменуо сам Адевалеа зато што је одиграо најупечатљивијег лика у серији - Адебисија, који иако је био злочинац великог формата (ипак, на лествици зла, испод нивоа Верна Шилингера, чију улогу је тумачио Џеј Кеј Симонс) је био што си написао - допадљив, готиван. Имао је неку харизму. Шилингер није имао ништа од квалитета уз помоћ којих би га гледаоци симпатисали упркос његовој негативности. Био је ко некувана нога, безизражајан, једини трзаји емоција су се јављали у виду љигавих садистичких осмеха када је неког мучио, драња када би неко погрешио у изговарању његовог презимена, када би га неко изударао/насамарио.

Разумем, Оз је серија превише експлицитног и тешког садржаја и није за свачији стомак.

Има га, активан је у телевизијско-филмском послу. Последњи његов филм је: ''Одред отписаних'' у којем је глумио крокодила, а појавио се чак и у ''Игри престола'' као Малко, трговац робљем. Што се тиче Оскара, никад нисам придавао неки превелики значај тој награди, зато што су ту награду добијали или филмови или глумци/глумице који по мом укусу нису били заслужни, јер у конкуренцији су била далеко квалитетнија остварења и далеко боље одигране улоге. Да се разумемо, Оскар је био уручен заиста врхунским остварењима и заиста маестрално одиграним улогама, али у великом броју случајева је отишао у погрешне руке. А што се тиче Адевалеа и Оскара, пред њим је каријера, он ће снимити још доста филмова, тако да не искључујем могућност да ће једног дана добити ту награду. Кад је могао Мартин Скорсезе да чека дуги низ година и да после врхунских остварења која су заслужила да буду награђена (а нису), напокон његова каријера буде крунисана Оскаром за филм: ''Двострука игра'', моћи ће и Адевале да чека.

Nemam potrebu za serijama,ne posle "Zice" .Oz mi izgleda poprilicno nerealno u poredjenju sa "Zicom" ako ikad i budem pogledao bice zbog Simonsa jer je u Whiplashu-u bio odlican.
Jarcevi obicno na pocetku ne izgledaju dopadljivo i u senci su.U "The Walking Dead",Daryl Dixon (Norman Reedus) bio je ne dopadljiv i u senci svoga brata a sada je jedan od popularnijih likova u toj seriji,isto je bilo i u "Game of Thrones",Jon Snow i njegova prica su bili u senci svih ostalih likova i desavanja a sad je jedan od najpopularnijih.

A šta da veli Enio Morikone. Legenda filmske muzike, koji je dobio svoj Oskar tek pre dve godine.
Sigurni Viver je portretisala najupečatljivijeg ženskog junaka i verovatno najpoznatiju žensku ulogu u legendarnoj sf franšizi, pa je kipić iskliznuo iz ruku. Glen Klouz je imala maestralne role, u par filmova u sporednoj (ili pak glavnoj) ulozi pokidala kako je odglumila, pa opet "ćorak".
Edvard Norton i ponajbolji živući glumac i master transformacija, Geri Oldman, takođe do sada bez ove nagrade. A kako objasniti ovakav deficit kod Harvija Kajtela, nezaboravne face američkog glumišta. Slično se može reći i za Roberta Redforda, i legende Stiva Mekvina.

Džoni Dep, Harison Ford, Piter O'Tul, Keri Grant, Žoakim "bad boy" Feniks, Mel Gibson i meni jedan od najsimpatičnijih holivudskih lobanja - Stiv Bušemi. Šta reći za Pitera Selersa, čovek je odigrao u nekoliko kultnih filmova fantastične uloge, a bez Oskara.

Oskar je sigurno sam sebe devalvirao tokom godina. Nekada i politički obojen (ko će pamtiti čisto ok film Ničiju zemlju, naspram Amelie...a i to je jedan mlak primer nepodudarnosti kvalitete i njihovih konačnih odluka), u poslednje vreme pod pritiskom licemernih društvenih "korektnosti", ne vidi šumu od drveta, pa deli za svakojake gluposti, prosečna ili tek dobra ostvarenja ovaj laureat. Jes (bio) respektabilan reper za nečiji talenat, ali gluma i režija imaju mnogo širu vrednost od bilo kakve nagrade.

Umalo da zaboravim, meni omiljeni reditelj i broj 1 američki režiser, Stenli Kjubrik, zbog sukoba sa glavešinama iz američke akademije, nikada nije dobio pravo priznanje, a takav lik se neće više nikada naći iza kamera.

Da je drugacije ne bi Bikovi,barem po nagradama,ostavili takav trag.Denzel je trebao da dobije ove godine (Fences) za ne tako popularnu ulogu koju je maestralno odglumio ali bi onda bio izjednacen za Nikolsonom i Dej-Luisom.Najupecatljivija je scena kada ga sin pita zasto ga ne voli a on mu poprilicno ocinski objasni da ga pripremi za svet da ne ide kroz zivot misleci da li ga neko voli ili ne.

Dobar je DW, ali često reciklira uloge i forsira pomalo jednoličan profil pravednika sa "let me tell you" stavom (dakle, leži tu želja da se tako pozicionira, kao i crta blage samodopadnosti, koja se vidi ali koju nekada neuspelo (kao na prošlogodišnjem Oskaru kada je silno hteo da ugrabi i trećeg zlatnog čovečuljka, pa su se ljutina i ogorčenost dali nazreti) pokušava da sakrije staloženošću). Nameće se za takve role - običnog, malog ozbiljnog čoveka. Zato će teško da kiksira, jer malo kad je izlazio iz tog obrasca, igrajući skoro uvek na jednu te istu emotivnu kartu.
Više mi liči da če biti jedan dobar, korektan ali ne toliko pamtljiv, fascinantan i "wauu" lik, kada se podvuče crta. Ziceraš koga ćeš da poštuješ i voliš, jer je dobrica. Što je u redu, nema u rečenom ničega uvredljivog i lošeg, naprotiv.

Inače, najviše Oskara su potamanili Ovnovi. I dosta velikana velikog platna se rodilo u ovom znaku, što glumaca, što reditelja, što glumica.

Nemam potrebu za serijama,ne posle "Zice" .
Очигледно ниси гледао Одељење за убиства.

Oz mi izgleda poprilicno nerealno u poredjenju sa "Zicom"
У ком смислу? Зашто мислиш да је Жица репер реалности а да Оз садржи нереалне елементе?

ako ikad i budem pogledao bice zbog Simonsa jer je u Whiplashu-u bio odlican.
И врло брзо ћеш се разочарати, кад будеш видео какав је. Ако будеш погледао, наравно.

Jon Snow i njegova prica su bili u senci svih ostalih likova i desavanja a sad je jedan od najpopularnijih.

Game Of Thrones bosses hint George R R Martin didn't approve of Jon Snow resurrection plot

SHOWRUNNERS David Benioff and Dan Weiss have admitted that Game Of Thrones creator George R R Martin isn't always happy with the plot changes they make when transferring from page to screen - and suggest he wasn't pleased when they brough Jon Snow back to life.

Season five of the show ended in sync with the fifth book in the series, where the last thing fans read about Jon Snow was that he had been stabbed and killed. But since there wasn't a sixth book to be guided by, HBO's writers took things in their own direction and decided to resurrect Snow (Kit Harington) on the TV series.

https://www.express.co.uk/showbiz/t...rtin-didn-t-agree-decision-resurrect-Jon-Snow

Што би Омара скењали, него би скењали и Ејвона Барксдејла и Марла.

У Одељењу је криминални геније, Лутер Махони био убивен што је полицији допиздело да их константно вуче за нос, у Жици - Марло (лоша копија Махонија), поживе добре три сезоне (па и крај серије), са његовом екипом направи силна убијања по граду, ником ништа, конкуренција неће да га смакне (можеш мислити) а полиција је случајно провалила његов модус операнди тако што је Лестер уочио шрафове на дрвеним вратима страћара у којима су одлагали тела. Смејурија.

Poslednja izmena:

Back