Ja volim kad su zdarve. Ne volim ove zatočene u kući za ljudsku zabavu, koje vlasnik samo kljuka jer ga mrzi da je i prošeta ili nešto drugo. Tužna bića... Natovljene gojazne mačke.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мени хоће, за тебе не знам.Videćemo nas u staračkom domu da li će nam biti smešno.ili ...
![]()
![]()
Da stavis metlu umesto Kostnera da odglumi isto bi bilo.
Pre Džeka (koji je inače Bik, ne Ovan) postojao je simpatični Bogi, ali pre Bogija postojalo je prvo i neprežaljeno ime Holivuda - Rudolf Valentino (Bik, numero uno). Niko nije dostigao takavu filmsku slavu, kao ovaj kralj nemih filmova. Kada je umro u trijes i nekoj godini, estradni svet nije iskusio takvu pomamu i zaluđenost, pomešanu sa očajanjem što je svet napustio tada najveća faca i najveći filmski zavodnik, Rudolf Valentino. Na sahranu mu je došlo, takođe do tada, nezamislivih i nezableženih za filmsku (i bilo koju umetničku industriju), preko sto hiljada duša. Opšta histerija prvi put viđena u Njujorku.
Nakon toga, u eri starog Holivuda, najviše su Dominirali Bikovi (a ko će drugi?...retorsko pitanje). Od legendi poput Henrija Fonde, Garija Kupera (American movie hero, glavnih rola u preko 80 filmova, dva Oskara i još jedan počasni za dostignuća), najveće zvezde mjuzikla i najpoznatijeg plesača i filmske zvezde - Fredija Astera, do najtalentovanijeg glumca tog vremena - Lorensa Olivijea (dobitnika 4 Oskara, 2 BAFTE, i pregršt drugih filmskih nagrada po snazi, po njemu nazvana najprestižnija pozorišna nagrada koju dodeljuje Britanski Nacionalni Teatar, najbolji Hamlet ikada, itd), najautentičnije face filma tog vremena, a i šire, filmski "revolucionar" - Orson Vels (zvanično reditelj najboljeg filma IKADA).
Kod glumica, najveća glumica svih vremena - Ketrin Hepbern (rekorderka po broju Oskara kada se pogleda i muška i ženska kategorija (za glavne i sporedne uloge zajedno), vodeća žena/ dama Holivuda preko šezdeset godina), i najveća filmska i modna ikona te ere - Odri Hepbern.
Kada se sumira sve zajedno, krenuvši od početka filma, preko neme industrije, klasičnog perioda, do moderne kinematografije...za najvećeg filmskog glumca se neretko proglašava Džek Nikolson, a u sam vrh ulaze (uz Branda, De nira) i legenda Al Paćino i Danijel Dej Luis.
Bik, najuticajniji i najjači zodijak.
To je posebna kategorija seksi intelektualaca... Muškarac koji voli mačke... Razoružavajuće.
![]()
Da stavis metlu umesto Kostnera da odglumi isto bi bilo.
Pre Džeka (koji je inače Bik, ne Ovan) postojao je simpatični Bogi, ali pre Bogija postojalo je prvo i neprežaljeno ime Holivuda - Rudolf Valentino (Bik, numero uno). Niko nije dostigao takavu filmsku slavu, kao ovaj kralj nemih filmova. Kada je umro u trijes i nekoj godini, estradni svet nije iskusio takvu pomamu i zaluđenost, pomešanu sa očajanjem što je svet napustio tada najveća faca i najveći filmski zavodnik, Rudolf Valentino. Na sahranu mu je došlo, takođe do tada, nezamislivih i nezableženih za filmsku (i bilo koju umetničku industriju), preko sto hiljada duša. Opšta histerija prvi put viđena u Njujorku.
Nakon toga, u eri starog Holivuda, najviše su Dominirali Bikovi (a ko će drugi?...retorsko pitanje). Od legendi poput Henrija Fonde, Garija Kupera (American movie hero, glavnih rola u preko 80 filmova, dva Oskara i još jedan počasni za dostignuća), najveće zvezde mjuzikla i najpoznatijeg plesača i filmske zvezde - Fredija Astera, do najtalentovanijeg glumca tog vremena - Lorensa Olivijea (dobitnika 4 Oskara, 2 BAFTE, i pregršt drugih filmskih nagrada po snazi, po njemu nazvana najprestižnija pozorišna nagrada koju dodeljuje Britanski Nacionalni Teatar, najbolji Hamlet ikada, itd), najautentičnije face filma tog vremena, a i šire, filmski "revolucionar" - Orson Vels (zvanično reditelj najboljeg filma IKADA).
Kod glumica, najveća glumica svih vremena - Ketrin Hepbern (rekorderka po broju Oskara kada se pogleda i muška i ženska kategorija (za glavne i sporedne uloge zajedno), vodeća žena/ dama Holivuda preko šezdeset godina), i najveća filmska i modna ikona te ere - Odri Hepbern.
Kada se sumira sve zajedno, krenuvši od početka filma, preko neme industrije, klasičnog perioda, do moderne kinematografije...za najvećeg filmskog glumca se neretko proglašava Džek Nikolson, a u sam vrh ulaze (uz Branda, De nira) i legenda Al Paćino i Danijel Dej Luis.
Bik, najuticajniji i najjači zodijak.
Bikovi opstaju do kraja. To je snaga na delu. Izaci kao pobednik.
Ljubav prema hrani i prema novcu nikad ne umire.
Tako je. Bikovi mogu da umru samo ako umre ljubav! Venera i Mesec su Bikovljeve planeta i satelit.
- - - - - - - - - -
Avatar isto asocira na ribu. Sigurno si vodozemac. Ili Sco ili Rak.
Koji si znak?
Najsnazniji i najjaci.Mislio sam da si malo mladji Stanislave,apropo astroloskih pogleda.
Pa moj,svakome je svoj znak najjaci i najsnazniji,a u sustini.. tako nesto ne postoji.
- - - - - - - - - -
Ne znam osobu koja ima sve u jednom znaku,od asc do planeta,jedino bi se tako moglo utvrditi.Astrolozi kazu da sve zavisi od natala,onda i ta tvoja prica pada u vodu,jer je sve relativizovano.
U svetu kinematografije a ukusi su razliciti,nekom je najbolji neki glumac u nekom drugom znaku,meni je jedan od najboljih Denzel Washington ( Jarac 2 oskara) ali nagrade govore drugacije..
Volim Denzela...a ono, on je likeable lik, a i takve su mu role, ziceraške i etički predvidljive. Jedan od boljih živućih glumaca (fali mu višedimenzionalnosti u karakterizaciji i samoj glumi, ali i dalje odličan u svome poslu...Training Day).
Uzgred, verodostojno portretisanje lika i dela Malcolma X-a i Rubina Cartera, zvanog Uragan.![]()
Škorpija Strelac.
A Murdoc sa avatara, inače Blizanac, je inspirisan Kitom Ričardsom iz Stonsa, koji je Strelac Škorpija, dakle, kao ja samo obrnuto.
Bik je najjaci znak.
Мени хоће, за тебе не знам.