UltraZvuk
Domaćin
- Poruka
- 3.670
Stvar ukusa druze... ocigledno da imamo evro-us jaz po definiciji dobrog ukusa i dizajna... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Guzonjin sin:ne znam tacno koji je , ali je mnogo ruzan
![]()
E,moji strucnjaci,a pogotovo "subaru forever"-ovo je SAAB.
NIsam našao tačne podatke o količini prozvedenih, izgleda nije mnogo, ali vozili su se svakako, i to ne samo tada. Imam nekoliko slika u saobraćaju, čak i današnjem, samo su jako velike, pa me je mrzelo da smanjujem, objavio sam samo one koje sam u istovetnoj veličini odmah mogao preneti. Ponešto od mehanike je korišćeno i za Izetu.Garwor:Garant ima ugradjene i mitraljeze
@nesha jesu li ovo produkcioni modeli ili samo eksperimenti? Prosto ne mogu da verujem da je neko vozio ove spodobe.
fernando:Ebote!!!! Isti! :shock:Guzonjin sin:ne znam tacno koji je , ali je mnogo ruzan
![]()
E,moji strucnjaci,a pogotovo "subaru forever"-ovo je SAAB.
nesha taxista:Tražio sam nešto drugo, a naleteo na ovo:
![]()
Jadan poljski pokušaj.

Garwor:Garant ima ugradjene i mitraljeze
@nesha jesu li ovo produkcioni modeli ili samo eksperimenti? Prosto ne mogu da verujem da je neko vozio ove spodobe.
Kad_LupimLupim:Slikacu vam jednom prilikom zasto ljudi voze Smarta.

Da, ali nizašta drugo. Ameri nekad preteraju s veličinom, ali ovo je klasični ekstrem na drugu stranu.jomini:Unutra ima jako puno mesta za vozača i suvozača. Čak i više nego u većini ''normalnih'' automobila.
To je zato sto su americke putne torbe znatno vece od putnih torbi ostatka sveta.68Mustang428CJ:Mora da je onda vas Smart drugaciji. Jer u ovom Smartu koji sam video na auto show ja i cale smo jedva uspeli da sednemo, a nazad nema mesta ni za obicnu putnicku torbu.