Dе Sisti
Stara legenda
- Poruka
- 91.575
![]()
![]()
Fuji cabin Model5A 1955.
Više godina kasnije Fuji je počeo da pravi automobile koji su se zvali ... dobro, neću nekom da stajem na muku.

je li ovo kada na tockovima i sa kabinom?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
Fuji cabin Model5A 1955.
Više godina kasnije Fuji je počeo da pravi automobile koji su se zvali ... dobro, neću nekom da stajem na muku.
E sad me prosto boli duša, a i koješta drugo što se automobili nisu proizvodili u Opatiji. Sigurno bi bili mnogo ružniji od Zastavinih kanti...Najruzniji auto bi se morao trazit medju istocnoevropskim kantama , gdje spada i sve sta je uradjeno u zastavi , stojadin, i te kante, naravno![]()
Sa ponosom Pero, naša Zastava usred Kragujevca! Snimljena iz vazduha povodom proslave 130 godišnjice fabrike. 20 godina kasnije bila je skoro duplo veća. Toliko o Zastavi.@ Espanol kazi molim te da mi ne crkne mozak .Ova slika WV u nemackoj ili.
Nema na čemu. Valjda će i stalnim pljuvačima Zastave sada biti malo jasnije šta smo imali. A pošto volim da inženjerski baratam ciframa, evo i malo cifara. Do 1988. Zastava je proizvela 4 miliona automobila. Od toga je 700 000 otišlo u izvoz. Pa, nije baš za baciti.Puno hfala majstore.
Nema na čemu. Valjda će i stalnim pljuvačima Zastave sada biti malo jasnije šta smo imali. A pošto volim da inženjerski baratam ciframa, evo i malo cifara. Do 1988. Zastava je proizvela 4 miliona automobila. Od toga je 700 000 otišlo u izvoz. Pa, nije baš za baciti.
Florida još uvek deluje lepše od Logana. A i tehnički, čak i posle toliko godina, ne zaostaje puno za tim šifonjerom na točkovima.Da nije bilo jeßenog rata Florida bi '90-tih bila ono sto je danas Logan...
Florida još uvek deluje lepše od Logana. A i tehnički, čak i posle toliko godina, ne zaostaje puno za tim šifonjerom na točkovima.
Žalosno. Ali je još žalosnije što neke takve stvari ne dodiruju. Mnogo je važnije voziti neki ispušeni Pasat koji tamo ni turski gastarbajteri neće...Znam nekoliko njih koji su cistili bas to mesto na slici od bombi, za duplu dnevnicu tada. Vecina njih, medju kojima je i moj stric, su preminuli od raka 6-7-8 godina kasnije.
Žalosno. Ali je još žalosnije što neke takve stvari ne dodiruju. Mnogo je važnije voziti neki ispušeni Pasat koji tamo ni turski gastarbajteri neće...
Evo ti onda bočni prikaz "super ZAZ-a" sa sve Ukrajinkom i kucom!Zaz je pravi macan... uvek mi je bio zanimljiv otvor na bokovima... kao Orao ili Super Galeb![]()