Najruzniji automobili

ma da go*na koja upravljaju naftom nisu kocila sve ove alternativne nacine pogona vozila, sad bi imao automobile i na vodonik i na baterije koji bi prelazili 3 X vise sa jednim punjenjem nego sadasnji na benz..
ali pare su pare..

Davaj Jelenu ...:D

A evo još jednog primera električne ružnoće:

Nissan-Land-Glider-Electric-Concept-1.jpg

Ovako eto Nissan gleda na budućnost. :dash:

Takođe još jedan proizvođač koji petlja sa vodonikom je Ford. Napravio je koncept F-250 Super Chief, može da koristi 3 vrste gorive na istom motoru, vodonik, benzin i E85. Ja vidim budućnost prevoza na vodonik ili struju, treće ne vidim ništa kao opcija. Vodonikove mane su zapaljivost i eksplozivnost, skup postupak dobijanja, a prednost je čisto gorivo i obnovljivo.
Auta na struju su dobra zamisao, samo je najveći nedosdatak mala kilometraža koju može da pređe sa jednim punjenjem i skupe baterija koje imaju svoj vjek trajanja.

Napravio je koncept F-250 Super Chief, može da koristi 3 vrste gorive na istom motoru, vodonik, benzin i E85.

Ништа им то не ваља. :D Ја могу да користим четири врсте горива: обичан бензин, супер, безоловни и плин. Неки су сипали и дизел и кажу ради, али ја то не би испробавао.

А ово је више смешно него ружно:

qqme4.jpg

Ништа им то не ваља. :D Ја могу да користим четири врсте горива: обичан бензин, супер, безоловни и плин. Неки су сипали и дизел и кажу ради, али ја то не би испробавао.
A ja moj probao i na rakiju za opkladu. Radi! :hahaha::hahaha::hahaha:

Back