Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj tako, možda čovek radi na visokom naponu pa mu trebaju merdevine...vidje ovu nesrecu... unakazi auto
![]()

Zeleno čudo je "Carabo" na osnovi Alfa Romeo 33, a dizajner je Bertone. Izazvao je silno interesovanje na salonu u Ženevi 1968. Inspirisan je bubom iz Afrike koja se zove "karabo" i takve je zelene metalik boje sa oranž glavom. Inače je to čudo po mnogim tehničkim i dizajnerskim rešenjima bilo izuzetno napredno sa sve max. brzinom od 280 km/h.Kaj je ovo poslednje, Tatra 603? A zeleno čudo mora da je Pininfarina dizajnirao. Ovaj Pontiac je već bio.... Dao sam vam neke ideje....
Sve u svoje vreme, na Karabo je padao ceo svet. A evo i jedne USA "lepote"!Hvala na informacijama... To što je brz, moćan, i to što moj pobratim Milutin ima Alfa Romea, neće promeniti činjenicu da je taj zeleni slučaj-nakaza!
Haha,pazi da ti ne poverujemo.Jako losa preglednost, a mene je neki tip sa sluzbenim fokusom muvao. Meni se vizuelno ne dopada, a ovako unutra nije nesto psoebno, osim sto sljasti ona instrument tabla, ali tako sljasti i svaka druga. I probao on meni da proda da je to njegov auto, pa vidi moze ovo, moze ono. One glupe fore. Ja inace vozim Bentlija, a po gradu Pezo 207. Za mene je fokus - fica!

A ovaj lepotan od mere i ukusa?![]()
Jako losa preglednost, a mene je neki tip sa sluzbenim fokusom muvao. Meni se vizuelno ne dopada, a ovako unutra nije nesto psoebno, osim sto sljasti ona instrument tabla, ali tako sljasti i svaka druga. I probao on meni da proda da je to njegov auto, pa vidi moze ovo, moze ono. One glupe fore. Ja inace vozim Bentlija, a po gradu Pezo 207. Za mene je fokus - fica!
Ako ti voziš Bentlija, ja sam Maja Nikolić sa Studija B! Žena u Bentliju u Srbiji na šoferskom forumu! Ajde sad...
Vozila ti Bentli ili ne (mada ne bih rekao da je iskljuceno kad pogledam koliko ih samo ima po srbiji) on je meni postao ko ciga mercedes. . . Kad pogledam koliko ih ima i ko ih sve vozi izgleda mi kao fora, sakupi 300-400 000 evra i kupi Bentlija da pokazes koliko imas para, a ovamo radi kao baba * na ZS. . .Ja vam kazem, a ne morate da mi verujete. Vozim Bentlija ponekad, jer nije za nase puteve, a najcesce po gradu vozim Pezo 207. To je krs, ali njega mozemo lakse da zamenimo i ima servis, a za Bentlija sve mora da s enaruci iz inostranstva.
Vozila ti Bentli ili ne (mada ne bih rekao da je iskljuceno kad pogledam koliko ih samo ima po srbiji) on je meni postao ko ciga mercedes. . . Kad pogledam koliko ih ima i ko ih sve vozi izgleda mi kao fora, sakupi 300-400 000 evra i kupi Bentlija da pokazes koliko imas para, a ovamo radi kao baba * na ZS. . .
A ja sam Luis Hamilton![]()