Najruznije lepe zene

muvalo:
1. Andjelina Djoli
2. Dzenifer Aniston
3. Sara Dzesika Parker

Sve tri rugobe, ova prva cela operisana 100% vestak, ove dve ruzne, zrikave, male oci, krive noge, nikakva tela... ma fuj!

(Nije bitno, ali, mislim, ono, kao, kad mi ih serviraju kao lepotice... moram da se bunim!)

Dzulija Roberts
Sandra Bulok
Tori Speling

Ma! Samo mene pitajte, meni su sve ruzne :)
SKROZ SE SLAZEM SA TOBOM...ALI SKROZ...

Dobar primer za to LEPA - RUZNA je onaj film sa Dzulijom Roberts i Ketrin Zeta Dzons, u kome su one rodjene sestre...naravno Ketrin je lepsa sestra,ali svi navijamo za Dzuliju, kao i momak koji se na kraju odluci bas za '' ruzniju* ...
Mislim da ono sto vidimo na prvi pogled najcesce ne ostaje tako i na drugi i treci...
Ja licno obozavam Dzulijine filmove...

Maki_bgd:
Dobar primer za to LEPA - RUZNA je onaj film sa Dzulijom Roberts i Ketrin Zeta Dzons, u kome su one rodjene sestre...naravno Ketrin je lepsa sestra,ali svi navijamo za Dzuliju, kao i momak koji se na kraju odluci bas za '' ruzniju* ...
Mislim da ono sto vidimo na prvi pogled najcesce ne ostaje tako i na drugi i treci...
Ja licno obozavam Dzulijine filmove...
To je samo dobar primer trzishnog rezonovanja holivudskih producenata.

Maki_bgd:
Pa, ja mislim da vrlo cesto i jesu....zene su sanjalice, pa tako o svojoj dragoj mozes vise da saznas ako shvatis koji lik iz tih filmova najvise voli i sta je najvise rastuzi, razveseli ili natera na onu duboku zamisljenost....
U jbt ako je romantična komedija natera na duboku zamišljenost, bolje da se duboko zamisli da li još treba da bude s njom. :lol:
bug.gif

xiaoyu:
U jbt ako je romantična komedija natera na duboku zamišljenost, bolje da se duboko zamisli da li još treba da bude s njom. :lol:
bug.gif

Naravno da se nece zamisliti kao nad matematickim zadatkom, vec kao neko ko budan sanja...o dalekoj zemlji...o dalekom okeanu...o srecnoj porodici....
Ja govorim o sanjalicama, o romanticnim dusama koje cesto mastaju i koje iz toga crpe inspiraciju za emotivna ispunjenja...

Mozda ovo i najbolje mesto za moj post, ali u moru nalepsi/najruzniji tema na ZK, nisam uspeo da nadjem adekvatno mesto gde bih ga napisao. Naime, sinoc i danas sam gledao dva filma u kojima su nastupale glumice koje bi mozda mogle da se nadju na nekoj od tih lista. Daleko od toga da su ruzne, naprotiv, ali nisam cuo da ih neko svrstava u kategoriju lepotica. Dakle hteo bih da istaknem Miru Sorvino i Mini Drajver... One su mi bas super. Eto, pohvala od mene, pa ako ovo citaju...

Back