ponja54
Primećen član
- Poruka
- 645
bo!:i sad vise ne psujes????????![]()
![]()
![]()
Ma gde bre ne pujem, j*bo te pa to je sastavni deo mog rechnika...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bo!:i sad vise ne psujes????????![]()
![]()
![]()
bas me cudiMa gde bre ne pujem, j*bo te pa to je sastavni deo mog rechnika...
nina_gov:jel se racuna ono nakon hiljaditog gledanja andjela I - znala sam sve-i-jednu repliku iz filma na pamet, pa sam jednom, jos uvijek pod utiskom, prisla starom i mrtva-'ladna ga pitala : da li si ikad vodio ljubav na podijumu za igru ??? (imala sam neke 3 god)![]()
KAKAROT:ma ja sam najaci tatu pogodio cekicem u glavu(reko je dodaj)
nije bilo crtanih na televiziji a ja daljinski u pec i bummm vatra oko mene ja ja u cumenim cizmicama
.....
igro se 007 i turim uvrnutu zicu u sruji i sjebes sve otopili se osiguraci
..........
pao sa drveta igro se tarzana
...
sminko se
.....
newerna_beba:Ja kad sm imala 3-4 godine,mnooogo sam voljela slatko (i sad ga obozavam) ali ono najedem se slatkog i nikad ne mogu posle da rucam,pa mi mama branila jedno vrijeme....
I u to vrijeme zabrane,na kraju hodnika u stanu nalazila se ostava u kojoj je bila vreca secera....
A ja bucko maji,pravo na vrecu i zabila glavu u nju i jedem secer....
Sestra starija me uhvatila i pocela da mi vice....
Nekoliko godina kasnije pricala mi je koliko je to bio smijesan prizor,ulazi u ostavu a meni iz vrece samo noge vire....
8-)
newerna_beba:Evo ja se sjteih jos....
Ja sam imala 5 goina,moja sestra 9 i brat od strica isto 9....
Bili smo kod ovog brata qci i bio je jedan od rijetkih trenutaka kad smo se dosadjivali....
Strina je tada spremala spagete i donijela punu ciniju nama u sobu... mi to tada nismo ni voljeli.... ali da bi bilo kao da smo ih pojeli,mi smo pravili bombe od papira i napunimo ih spagetama pa kroz prozor na prolaznike i auta....
Preko puta nas u zgradu gledale nas neke dvije babe cija smo kola unakazili,pa su dosle do naseg stana,ispricali nasim roditeljima svasta i nas troje posle morali da idemo da cistimo njena kola....
Electra:Bilo je toga krsha... ali ne gluposti nego vishe pametnih izvala...majke mi... bila sam ja pametna, sad sam otupela. :|
Sad mi palo na pamet kako su nam jednom doshli neki gosti... mislim da mi se tad josh nije rodila sestra, ili je bila veoma mala, u svakom sluchaju, imala sam oko chetiri godine... Ti gosti imaju dvoje dece, starije od mene 3 i 5 godina... i doneli su nekih kolachai sad, nas troje smo se igrali a meni su se prijeli ti kolachi... ali me smarao biskvit ;p pa sam pojela samo krem ;p i biskvit bacila pod komodu u dnevnoj sobi ooOps... i onda o5... i o5... Znam da je tata rekao "Jedi, cjeri, jedi"
poshto sam stalno dolazila u qhinju po kolach...
Ujutro su me otkrili... tj. otkrili su brdo biskvita ooOps.. i morala sam to da chistim onako mala...
Koji mozak![]()