Najranija secanja

Jok... svimi kažu dasam kao klinjo bio vanserijski mirno dete... samomi daju igračke i ja miran ko bubica... samo meje tata malo zaebo kadmeje devedez prve doveo u kontakt sa flašama piva... i otadsmo nerazdvojni... flaše i ja...

Kad sam imala jedno 5 godina, otisla ja kod babe na nedelju dana. Gledamo mi TV i na seriji neki klinac pita "Sta je to sex?" Ja mrtva 'ladna krenem da se smejem i kazem "Gle, ovaj stariji od mene, a ne zna sta je sex." Baba kaze nesto na foru "A ti, mala, kao znas sta je to..." Ja ladno odgovaram: "To ti je, baba, na primer-JE*ANJE!"

kako se ovde brzo postuje... auu... :) cool... ma ima svega i svachega... ja sam jednom, imao sam 7 godina rekao da mi je gru najbolji drug i da idem u BG kod njega na kafu... i tako jedno jutro ja se spremim i pi*im na stanicu ( a zivim u Pancevu ) i sva sreca nadje me strina i pita me gde idem i sve to ja njoj lepo objasnim i dobijem po tamburi ( znala strina da bije, vise ne ) i odvede me kuci...

ma ja sam najaci tatu pogodio cekicem u glavu(reko je dodaj)
nije bilo crtanih na televiziji a ja daljinski u pec i bummm vatra oko mene ja ja u cumenim cizmicama
igro se 007 i turim uvrnutu zicu u sruji i sjebes sve otopili se osiguraci
upo u sahu na betonsku cev mogo se ubit
pao sa drveta igo se tarzana
sminko se
psovo komsijama hehehe
razbi sakom prozor
.....
sve kad sam bio klinja oko 3-5god.

Nesto malo- drmao vitrinu i ona pala na mene, imam i oziljak...
lomio tanjire ko blesav, ne znam ni sam shta josh, moram da pitam ove moje..
bio sam bash hiperaktivan :D
zato su me i poslali u skolu godinu ranije.. i na upisu se posvadjao sa pedagogom, nije znao chovek da sam mladji i pocne da me ubedjuje me da imam 7 godina a i ja se iznervirao :evil: i na kraju moja keva sredila stvar... e toga se secam

blah ne secjam se nishta.
kazhu da sam jednom ustao uveche iz kreveta, matorci sede i gledaju shta ovaj radi.... otvaram fioku i ispisham se u nju. a ovi ovako gledaju... :|
i nishta, natrag na spavanje.

KAKAROT:
ma ja sam najaci tatu pogodio cekicem u glavu(reko je dodaj)
nije bilo crtanih na televiziji a ja daljinski u pec i bummm vatra oko mene ja ja u cumenim cizmicama

.....
igro se 007 i turim uvrnutu zicu u sruji i sjebes sve otopili se osiguraci
..........
pao sa drveta igro se tarzana
...
sminko se
.....
c008.gif

c008.gif
c008.gif
c011.gif

odje su najranija,ovo su najludja... isti djavo...
http://forum.krstarica.com/threads/106159&page=1&pp=25&highlight=secanja+detinjstva

newerna_beba:
Ja kad sm imala 3-4 godine,mnooogo sam voljela slatko (i sad ga obozavam) ali ono najedem se slatkog i nikad ne mogu posle da rucam,pa mi mama branila jedno vrijeme....
I u to vrijeme zabrane,na kraju hodnika u stanu nalazila se ostava u kojoj je bila vreca secera....
A ja bucko maji,pravo na vrecu i zabila glavu u nju i jedem secer....
Sestra starija me uhvatila i pocela da mi vice....
Nekoliko godina kasnije pricala mi je koliko je to bio smijesan prizor,ulazi u ostavu a meni iz vrece samo noge vire....
8-)

newerna_beba:
Evo ja se sjteih jos....
Ja sam imala 5 goina,moja sestra 9 i brat od strica isto 9....
Bili smo kod ovog brata qci i bio je jedan od rijetkih trenutaka kad smo se dosadjivali....
Strina je tada spremala spagete i donijela punu ciniju nama u sobu... mi to tada nismo ni voljeli.... ali da bi bilo kao da smo ih pojeli,mi smo pravili bombe od papira i napunimo ih spagetama pa kroz prozor na prolaznike i auta....
Preko puta nas u zgradu gledale nas neke dvije babe cija smo kola unakazili,pa su dosle do naseg stana,ispricali nasim roditeljima svasta i nas troje posle morali da idemo da cistimo njena kola....

Electra:
Bilo je toga krsha... ali ne gluposti nego vishe pametnih izvala... :mrgreen: majke mi... bila sam ja pametna, sad sam otupela. :|
Sad mi palo na pamet kako su nam jednom doshli neki gosti... mislim da mi se tad josh nije rodila sestra, ili je bila veoma mala, u svakom sluchaju, imala sam oko chetiri godine... Ti gosti imaju dvoje dece, starije od mene 3 i 5 godina... i doneli su nekih kolacha :mrgreen: i sad, nas troje smo se igrali a meni su se prijeli ti kolachi... ali me smarao biskvit ;p pa sam pojela samo krem ;p i biskvit bacila pod komodu u dnevnoj sobi ooOps... i onda o5... i o5... Znam da je tata rekao "Jedi, cjeri, jedi" :mrgreen: poshto sam stalno dolazila u qhinju po kolach...
Ujutro su me otkrili... tj. otkrili su brdo biskvita ooOps.. i morala sam to da chistim onako mala... :mrgreen:
Koji mozak :D

Не правдај се када знамо да то није истина. :p У Хермиону ми верујемо. :lol:

Mene je učiteljica u prvom razredu zvala GRAHORKA jer se nisam gasila na času,moja mama dodje u školu a učiteljica mene hvali da dobro učim....ali na kraju mora dodati da ni sama vise ne zna kako da me natjera da usutim!!!

O, ove dve teme su spojene.

Onda 'vako... moje najranije secjanje je jedan san koji sam usnila s tri godine...
Je l' znate one maaaale slikovnice s bajkama..? One bash sicjushne, dzhepne... E, ja sam imala krsha tih slikovnica, i plashila sam se one veshtice iz Snezhane... bila je ruzhna, bradavichava i imala je rozi ogrtach :lol: Uglavnom, sanjala sam da je ona doshla u dvorishte moje zgrade, a ja sam bila na terasi... i tu smo mi neshto prichale, znam da sam je pitala da li voli decu, a ona mi je rekla da voli, ali ne da jede... :lol:
Kao mala sam bash cheeeesto sanjala veshtice. Shta li to znachi? ;p

to znachi da si veshtichara. ;p

ja se najranije secjam... kako sam se tukao s decom na moru u Hrvatskoj, kako mi je neko u bolnici ukrao bajke-slikovnice, kako mi je isto u bolnici dolazio cjale i uchio me da crtam, ...

Najranije? Pa secam se prvog dana vrtica (3-4 god) kad sam plakao sto me cale ostavlja i bila je neka fina vaspitacica sto mi je dala slatkise i secam se da su svi gledali u mene... A u drugoj smeni je bila neka opasna sto me je poslala u cosak...

Ja se secam kad sam sa 3 godine krenula u vrtic i da sam imala neke odvratne vaspitacice kojima bi bilo bolje da su radile u mesari nego u vrticu. Secam se kad su me naterali za cetvrti rodjendan da bacim cuclu, pa sam plakala. Secam se kad sam sa 4 godine prvi put isla na more pa mi se ukocila jedna strana face...

Back