Najranija secanja

Setjam se kada sam imao 5 god. Predshkolsko nisam voleo mnogo, narochito zbog bajatih peciva. Kadgod bi se meni ishlo kutji ja bih odglumio nesvesticu i epi napad, bio sam vrashki dobar glumac... Tresem se tako 5 minuta, probudim se i ne znam ko sam ni gde sam. Vaspitachica zove moje, oni skontali da sam ja odglumio i odveli me kutji. Sledetjeg dana nisam ishao. :) - Jedmom sam znao tako plitko da dishem da se skoro ne vidi i ne osetja da dishem. Lol
Kad znash medicinu, mo`sh glumatash koliko hotjesh. :D

Meni mama kaže da sam bio najbezobraznije dete na svetu!
Imam 2 tetke jedna ima dvoje dece(starijih od mene) druga ima jednog malog i još plus moja rođena sestra (starija) od svih njih zajedno ja sam gori bio.

Kad sam bio mali otvorio frižider i kantu masti stavio na glavu. A to se jedino vrelom vodom može skloniti. Ma sam se mazao sa mašću za cipele, pa sam razbijao prozore, pa sam hteo da srušim televizor, pa sam tukao sestru (stariju od mene 10 godina) jadna ona, šta sam joj radio... :(, pa sam pucao pištoljem na kuglice u mamu (slučajno), pa sam neku babu u glavu pogodio sa onim pištoljem na strele što se lepe, prohodao sam sa 8 meseci, sa 7 meseci sam hteo da se penjem sam na 4-ti sprat iako nisam mogao da hodam i kad mama hoće da me podigne vrištao sam pa je cela zgrada izašla. Tukao sam se sa svojim kokerom, plakao sam kad je moja sestra izlazila i pitao sam se zašto ja ne mogu da izađem (5 godina)...

Demian :twisted: :lol:

Baluhterijum:
Setjam se kada sam imao 5 god. Predshkolsko nisam voleo mnogo, narochito zbog bajatih peciva. Kadgod bi se meni ishlo kutji ja bih odglumio nesvesticu i epi napad, bio sam vrashki dobar glumac... Tresem se tako 5 minuta, probudim se i ne znam ko sam ni gde sam. Vaspitachica zove moje, oni skontali da sam ja odglumio i odveli me kutji. Sledetjeg dana nisam ishao. :) - Jedmom sam znao tako plitko da dishem da se skoro ne vidi i ne osetja da dishem. Lol
Kad znash medicinu, mo`sh glumatash koliko hotjesh. :D

Ja makar ne moram da glumim epi napade :D

secam se kada sy kod mene bila braca i sestre ja negde oko 5 godina....i sad oni mene namestili da im pystim ***** filmove da gledajy poshto oni kao ne znajy da pyste....(inache bili smo sami)
i sad ja njima pystim i kao poshto je to sramota ja se okrenem,a oni gledajy....i odjedom ypada moja majka i svi mene okrivili da sam ja to namerno pystila i dobila sam po "pozadini" toga dana....
o_O

sofffy:
joj sjecam se kad su me odveli u vrtic,imala sam jedno 5 godina,i legli mi spavati popodne,poslije ruchka, i taman fino zadrijemali,vaspitacica izasla,kad djecaci iskocise iz svojih krevetica i pocese otkrivati nas,curice,i skidati nam gace. naravno,ja kao ja,iskocim iz kreveta,uzmem saksiju sa prozora i razlupam je nekom frajeru od glavu...ne moram govoriti da sam bila kaznjena. Morala sam pokupiti tanjire poslije uzine. nema veze,bar sam ostala u gacama.
10.gif

Hahha. :)
Ja sam uvek komandovala drugima :(
Tako sam drugu kad smo imali nekih 5 godina naredila da baca svoje igracke sa prozora moje sobe..a zivela sam u potkrovlju.....
Onda su nasi ocevi morali da se penju po krovu i spasavaju sta se spasti moze jer su nasu rabotu uocili tek par sati kasnije kada je vec pola igracaka nestalo :|

Baluhterijum:
Hehehehhe, i ja sam to isto imao... Kad god bih se probudio, vrishtao bih jer sam mislio da sam osakatjen. A, i bilo mi je strahovito vrutjina unutra. - Ali je zato je rajsfershlus bio i spolja i iznutra. :)
Bliznakinja, ti si imala prostor za rukice, zar ne? - E, pa ja sam bio prava larva - Nisam imao prostor ni za noge a kamoli ruke, pa nije chudo shto sam vrishtao svako jutro kada sam se budio. Tada sam imao 2 godine. I dan danas se toga setjam. Neverovatno, zar ne? 2 godine :D

I ja sam otprilike imala 2 godine.I takodje su mi uvili i ruke u jorgan i nisam mogla da se pomeram...To je odvratan osecaj.Imala sam utisak da se gushim....Uh kad se samo setim....

Kad sam imala 5 godina,volela sam da se igram sa onim dugačkim upaljačima(mislim da se takvi više i ne proizvode :lol: ).I,tako sam sedela pored TV-a(na kom je bio koncert ozbiljne muzike),i-zapalila TV! :lol: Otrčala sam kod majke u kuhinju i smeškala se(uvek sam mislila da osmehom mogu da se izvučem iz neke neprijatne situacije :D ),a ona je spremala ručak.Jbg,ipak je osetila smrad dima koji je kuljao iz sobe.Potrčala je u sobu,i...ugledala TV u plamenu! :shock: Hvala Bogu,nisam dobila batine,ali su zato TV i polica dobili večne opekotine... ;-)

Хмм, сећам се кад сам имао 3 године и ваљао се по трави некој, сећам се изгубљених мисли тад.. :) Сећам се првог дана у вртићу, да сам се пробудио и у гаћама шетао по оној згради, изгубио се, и одједном набасао на секу...:)

E sad se sećam jedne pričice. Kad sam bio klinja išao sam na more i tako bio na plaži, zaje*avao se... Sretnem svog tetka i on kaže ajde ideš sa mnom da kupim nešto. I ja krenem a ne javim se kevi. Keva popi.zdela. Ne zna gde sam, misli da sasm se udavi trči plažom, plače. U međuvrenmenu mi se vraćamo i nosimo sladolede. I ja vidim svoju kevu kako plače. Kako sam je video tako sam spustio ruke i onaj sladoled mi ispao, a keva se šlogirala. :lol:

sad sam se setio kako sam počeo da navijam za Partizan..kaže keva da sam imao oko 4 godine..partizan i zvezda su igrali basket..rekao sam da ću navijati za crno-bele,jer imaju lepše dresove...odnosno,imaju lepšu boju...

micika_015:
I ja sam sa 6 prelezala sidu...
e owo je najbolje do sada :lol: :lol:
ja sam sa 6 godina htela sama sebi da izwadim mlechni zub, i wezala sam konac oko zuba i za kwaku u sobi kod nane i dede i chekala da dodju...
ali kako niko nije doshao jedno sat - dwa ( ja sam gledala crtace, nije mi bilo dosadno ) ja sam pochela da doziwam dedu....
posle mog dowikiwanja, deda se ipak nekako popeo na sprat i ushao u sobu, pritom otwarajuci wrata na unutra :roll: da li je potrebno da kazem kako me je chudno pogledao sa koncemo koji mi wiri iz usta ....

jesss... koji je to trip bio da se vezu zubi za kvaku.. da li je neko uopste tako izvadio zub??:-?
Ja se sjecam kad sam prvi put isla kod zubara i strasno sam se bojaaaala... bojim se i sad....
i tata da bi me nagovorio rekao qpice mi jedne cipelice sto su mi se svidjele... aa jaa sve za cipeliceeee.... na kraju sam ih dobila....i bila kod zubara...

Back