Baluhterijum
Početnik
- Poruka
- 48
Setjam se kada sam imao 5 god. Predshkolsko nisam voleo mnogo, narochito zbog bajatih peciva. Kadgod bi se meni ishlo kutji ja bih odglumio nesvesticu i epi napad, bio sam vrashki dobar glumac... Tresem se tako 5 minuta, probudim se i ne znam ko sam ni gde sam. Vaspitachica zove moje, oni skontali da sam ja odglumio i odveli me kutji. Sledetjeg dana nisam ishao.
- Jedmom sam znao tako plitko da dishem da se skoro ne vidi i ne osetja da dishem. Lol
Kad znash medicinu, mo`sh glumatash koliko hotjesh.
- Jedmom sam znao tako plitko da dishem da se skoro ne vidi i ne osetja da dishem. LolKad znash medicinu, mo`sh glumatash koliko hotjesh.
, pa sam pucao pištoljem na kuglice u mamu (slučajno), pa sam neku babu u glavu pogodio sa onim pištoljem na strele što se lepe, prohodao sam sa 8 meseci, sa 7 meseci sam hteo da se penjem sam na 4-ti sprat iako nisam mogao da hodam i kad mama hoće da me podigne vrištao sam pa je cela zgrada izašla. Tukao sam se sa svojim kokerom, plakao sam kad je moja sestra izlazila i pitao sam se zašto ja ne mogu da izađem (5 godina)...