Ja naucih bozije zapovesti i nadjoh se u strasnoj bedi, jer deseta kaze: "od nikog nista ne pozeli", a pozeleh usne tvoje da zauvek budu moje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ana-Marija:Ako procitas moju poruku-dugujes mi zagrljaj,ako izbrises-poljubac,ako memorises-izlazak,ako ne odgovoris-sex,a ako mi odgovoris-onda mi dugujes sve!Izaberi...
Viva:Hajde da se trampimo: ja tebi svoje srce, ti meni poljupce, ja tebi svoje ochi, ti meni lude noci, ja tebi dushu svoju, ti meni ljubav tvoju. Hoces li?
Omen:U ovoj... najjezivijoj noći... plaši me samo jedno... mogli smo da se i ne sretnemo!!!

kojote:Ana-Marija:Ako procitas moju poruku-dugujes mi zagrljaj,ako izbrises-poljubac,ako memorises-izlazak,ako ne odgovoris-sex,a ako mi odgovoris-onda mi dugujes sve!Izaberi...
Biram.Jos uvek...
Sta mi to dugujes kojote? 
Ana-Marija:kojote:Ana-Marija:Ako procitas moju poruku-dugujes mi zagrljaj,ako izbrises-poljubac,ako memorises-izlazak,ako ne odgovoris-sex,a ako mi odgovoris-onda mi dugujes sve!Izaberi...
Biram.Jos uvek...Sta mi to dugujes kojote?
![]()
MOzes da imas obe,sta ce ti samo Ana?kojote:Ana-Marija:kojote:Ana-Marija:Ako procitas moju poruku-dugujes mi zagrljaj,ako izbrises-poljubac,ako memorises-izlazak,ako ne odgovoris-sex,a ako mi odgovoris-onda mi dugujes sve!Izaberi...
![]()
zagrljaj,poljubac,izlazak,sex-dugujem Ani.
Marijinu poruku sam...izbrisao :wink:
p.s.Cmok...(eto-odgovorih ti) :wink:

Ana-Marija:MOzes da imas obe,sta ce ti samo Ana?kojote:Ana-Marija:kojote:Ana-Marija:Ako procitas moju poruku-dugujes mi zagrljaj,ako izbrises-poljubac,ako memorises-izlazak,ako ne odgovoris-sex,a ako mi odgovoris-onda mi dugujes sve!Izaberi...
![]()
zagrljaj,poljubac,izlazak,sex-dugujem Ani.
Marijinu poruku sam...izbrisao :wink:
p.s.Cmok...(eto-odgovorih ti) :wink:![]()

nista ljubavi samo vezbam francuski
obozavam te!Ovo je frajer!frajer_:El dia que te conocí tuve miedo a mirarte,
el dia que te bese tuve miedo a quererte,
y ahora que te quiero tengo miedo a perderte