Najlepsa SMS poruka

Jednu od najlepsih SMS poruka,dobio sam od svoje najbolje drugarice,za rodjendan,koja glasi:

"Ne zelim da ti se sve zelje ispune,
jer ces onda ostati bez snova,
a oni su osnovni preduslov za sva velika dela.
Zelim da ti se ispuni samo onaj deo njih
koji ce te uciniti srecnim i zadovoljnim!
Raduj se i voli...SRECAN TI RODJENDAN!!! ".

(tekst je predug da stane u jednu poruku,ali u dva SMS-a sigurno staje :wink: )

Ovo je bilo prvo što sam pročitala na dan svog rođendana ove godine:

"Ti si osetila pravu ljubav koja nikad nije zbunjena, nikad ne kvalifikuje, nikad ne odbacuje, nikad ne zahteva. Ona dopunjuje, ona sagoreva jer zna pravo značenje žrtve, ona je prosvetljeni život. To si ti, srećan ti rođendan."

Lepšu čestitku u životu nisam dobila... Poslao ju je moj prijatelj koji je bio "u toku" :wink:

Ne bojim se zara koji tinja,ne bojim se vatre koja gori,ne bojim se reci koja boli,ali se bojim srca koje voli!!

Koliko u ovoj noci ima minuta,toliko bih Tvoje usne
poljubila puta.Koliki su kilometri sto nas dele,toliko Te nocas moje usne zele!!

Istina je da te volim i Bog ce mi sudija biti,ne postoji onaj ko ce me od tebe rastaviti!!

U kasne sate duboke noci,kada su svima sklopljene oci,mislim na tebe polako dremam,ne mogu da zaspem jer tebe nema!!

Znas tako mi je tesko ,tako bol je jaka kad umesto
tebe samnom spava mrak,a jos veca bol je sto zovem te u snu i ocekujem blagi dodir a nisi tu!!

Trazi mi zivot,tebi cu ga dati,trazi da umrem i srce ce stati,al nikad ne trazi da odes od mene jer umesto
krvi teces mi kroz vene!!

cesto sam se dopisivao sa jednom D. mislio sam to je ta prava i dugo cekana djevojka izgleda da sam se grdno za..bo. a poruke pa bilo ih je 50-tak na dan...smrc.

"cesto je tesko pronaci prave rijeci, jer pravih rijeci je malo, a zar su uopste potrebne rijeci da ti kazem koliko mi je do tebe stalo."

"neka je ove noci andjeo cuvar necujno prekrije svojim krilom , nek joj njezno sklopi oci i sapne laku noc kad nemogu ja "
D. ma ja sam obicni blento!!

Daleko si voljeni moj,duge su mi tamne noci,ali ljubav mi snagu daje da izdrzim u samoci!!

Trazi mi zivot,tebi cu ga dati,
trazi da umrem i srce ce stati,
al nikad ne trazi
da odes od mene jer
umesto krvi teces mi kroz vene!!!

Mozda ce kisa nekada izbrisati nase tragove,
a vreme ce doneti zaborav,
ali niko nikada nece izbrisati
tvoj lik iz mojih ociju
i tvoje ime sa mog jezika!!!

I da mi daju svet da uzmem sebi,
da me ucine jacom od Boga,
sekundu ne bih razmisljala,
uzela bih tebe umesto toga!!!

Tebe voleti je jedna kazna,
tebe dobiti je jedna borba,
tebe imati je jedna cast,
a tebe izgubiti je moja propast!!!

Ne znam ti ime, ne znam ti broj, jedino sto znam je osmeh tvoj. Vazno je samo da smo ispod istog neba i da si uz mene kada mi to treba :) ...

Voleces, ljubices, osetices lepotu zivota, ali nikad ne zaboravi devojcicu koja je bila slucajni prolaznik tvoga zivota :wink: :!:

Ne znam ti ime, ne znam ti broj, jedino sto znam je osmeh tvoj. Vazno je samo da smo ispod istog neba i da si uz mene kada mi to treba :) ...

Voleces, ljubices, osetices lepotu zivota, ali nikad ne zaboravi devojcicu koja je bila slucajni prolaznik tvoga zivota :wink: :!:

'U tvojoj lepoti se Boginje ogledaju, u ocima Sunce spava a u kosi vetar prolecni, TI si moj zivot i vera da ljubav postoji, Volim te, sweet child o'mine...'
Ovu sms poruku cuvam vec dve godine u svom telefonu...jedna mi je od najlepsih.
Sto je jos smesnije, moj bivsi je mislio da sam ja to njemu poslala posto sam je vec napisala jednom ovde...nisam imala srca da mu kazem da je ta poruka u stvari namenjena meni u doba dok sam jos bila sa deckom pre njega. Sad posto je vec bivsi ne moze vise da ga povredi ta cinjenica;)

Nina2:
'U tvojoj lepoti se Boginje ogledaju, u ocima Sunce spava a u kosi vetar prolecni, TI si moj zivot i vera da ljubav postoji, Volim te, sweet child o'mine...'
Sto je jos smesnije, moj bivsi je mislio da sam ja to njemu poslala posto sam je vec napisala jednom ovde...nisam imala srca da mu kazem da je ta poruka u stvari namenjena meni u doba dok sam jos bila sa deckom pre njega. Sad posto je vec bivsi ne moze vise da ga povredi ta cinjenica;)

.. ma menja$ ih ko charape :D

nego daj jo$ neki SMS

cLick - OR - Die:
Nina2:

nego daj jo$ neki SMS

Sad..dal na zalost il na dobro..ne menjam ih ko carape...jos uvek moze da se nabroji na prste jedne ruke koliko sam momka imala jer uvek imam duge veze...u stvari sadasnji je na pocetku druge ruke ;) a kako stvari stoje sa njim sada...hmm..mozda tako i ostane ;)

Nina2:
cLick - OR - Die:
Nina2:

nego daj jo$ neki SMS

Sad..dal na zalost il na dobro..ne menjam ih ko carape...jos uvek moze da se nabroji na prste jedne ruke koliko sam momka imala jer uvek imam duge veze...u stvari sadasnji je na pocetku druge ruke ;) a kako stvari stoje sa njim sada...hmm..mozda tako i ostane ;)

e... pusti te $panske serije i statistiku sa koliko si i koliko dugo :lol:

nego ako ima$ neki lep SMS ispisuj...

da_baby_girl:

God created a world in 7 days...
but it took him mounths.....
years......
centuries...
to create as sweet
as lovely
as beutiful person
AS YOU
moram da te razocharam nesretna devojko.. obozhavalac ti nije ni malo ma$tovit.. slichnih porukica sa temom Boga i stvaranja ima na kilce :D

bar da se potrudio i preveo

If it took God 7 days to make something as beautiful as the Earth,it must have taken him years to make you.

cLick - OR - Die:
da_baby_girl:

God created a world in 7 days...
but it took him mounths.....
years......
centuries...
to create as sweet
as lovely
as beutiful person
AS YOU
moram da te razocharam nesretna devojko.. obozhavalac ti nije ni malo ma$tovit.. slichnih porukica sa temom Boga i stvaranja ima na kilce :D

bar da se potrudio i preveo

If it took God 7 days to make something as beautiful as the Earth,it must have taken him years to make you.
Whatever :roll: ´Nesrecni Decko´
u svakom slucaju prva verzija je jaca :twisted: :twisted: :twisted:

Back