rinenad
Početnik
- Poruka
- 21
ma svi smo se znali i sve su bile lepe. Doduse ponekad prosetaju neki skotovi i skotine pa nam pokvare ceo dan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...bilo je i krajnje vreme...prodje leeeto tridesetoooooo godina mi zao nijeeee...![]()
sta to tebe brine? jel to neki podsmeh mozda? prosvetli me molim te!
sledeci put kad ti je ovakav dan molila bih te da me zaobidjes jer nemam nameru da se ovde sa nekim raspravljam.
MI PONOSNO NOSIMO SVOJE GODINE!
Tako je, meni ce uskoro tek treci rodjendan... u cetvrtoj deceniji xi,xi
ma svi smo se znali i sve su bile lepe. Doduse ponekad prosetaju neki skotovi i skotine pa nam pokvare ceo dan
kako si mogao da dozvolis da ti skotovi kvare dan??????????????
Kako uskoro?Valjda sledece godine? Pa zar nisi i ti nasa generacija?
![]()

zmajcice - imas privatnu poruku!
A sto se tice grada, jeste BIO najlepsi i tako treba i da ostane. Jedino sto ga vise nema. Ovo sad je neki drugi grad koji je meni totalno nepoznat.
Dobro vece svim poznatim pristinskim devojkama a posebno mojoj bivsoj "Dragici". Juce sam bio sa Zutim u NS i on mi je rekao za ovo zezanje ovde

Evo ja cu prvi. Sabina iz JNA ubedljivo najlepsa faca. Nekako je podsecala na zenu Karingtona iz dinastije. Onda, klinka Ana Nedeljkovic iz limenki lepa faca i lepe grudi. Dosta sam pobrojao za pocetak. Trudicu se da budu zastupljene sve generacije koje sam obradjivao.
Edi Karahoda, ozenjen Alisom (tada Crnovrsanin). Trenutno zive u NS.