ili mozda jedna maja generacija 74 isla u tehnickoj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze goca velike dude..zivela kod sale 25 maji naravno Goca
Najlepsa devojka Pristine je Irena Moracic, uvek bila i ostala ne samo zbog fizicke lepote vec i zbog toga sto je divna i plemenita osoba.
Posle nje tu su jos Aleksandra Algaith generacija 79 i Erna, generacija 76 iz Prve Pristinske Gimnazije onda Maja Sadzakovic generacija 74 a od mladjih bih izdvojio Jelenu Ristic mislim da je 84 to godiste
E sad bi trebala da sledi ona stara:" O ukusima ne vredi raspravljati".
Erna, da, jako simpaticna devojka kao i sve koje si naveo uostalom, ali najlepse devojke u PR......ne bih rekla. Nadam se da se ne ljutis, to je samo moje misljenje, nista licno.
Bilo je lepih devojaka u Pristini, sve su bile slicne ali Aleksandra Al- Gete je meni bila najlepsa. Svi su bili zaljubljeni u nju, i u gimnaziji, i u gradu, i srbi i albanci, posle i ovi stranci. Nisam mogao da joj pridjem od tolikih udvaraca, pa sam isao do studentske menze petkom vece cekajuci da ona prodjeDanas sam je se setio
![]()
Blago tebi brate... mora da je taj virtuelni sex dobar![]()
Nemoj da lazes bre, sigurno nisi smeo ni da je pogledas jer to sto si reko pokazuje da je nikad nisi ni upoznao. Sandra Al- Gete je bila isuvise fina i za mene i tebe, devojka sa posebnim vrlinama i duhovne smirenost!
ima li neko njenu sliku da vidim sta ima u njoj posebnog
Verica P. je bila i ostala u samom vrhu sada je u Norveskoj ako se ne varam
Bravo vmax..Verica Prelevic ex Lilic....jedna od najlepsih definitivno.....isle smo u isto odeljenje u osnovnoj skoli....
Pozdrav
Naj lepsa devojka je bila Ivana,zivela je u kuposiste,ispred policiske stanice,prezime sam mu zaboravio,i bas bi voleo da znam gde je sada ,gde zivi........
Bravo vmax..Verica Prelevic ex Lilic....jedna od najlepsih definitivno.....isle smo u isto odeljenje u osnovnoj skoli....