Najlepša devojka Prištine

Tako je, Ana je lepa devojka, ali ima ih jos npr. Lolita Rajkovic, Tanja Bogdanovic, Jelena Bulajic, Aleksandra Furunovic, Natasa Zivic, Ljiljana Bogavac, Vesna Dimic...
Naiđoh na ime Aleksanrda Furunović. To je verovatno Tanja, sestra moje prijateljice iz studentskih dana, Zorice.
Imale su i brata, koji je predavao na likovnoj. Već duže tragam za Zoricom,ako neko zna gde je Zoka, molim ga lepo da mi javi.
Unapred hvalaaaa
lana:zag::worth:

E pa stvarno ne mogu da verujem...puno hvala, esktra si me obradovao ko god da si...
Ja sam Irena, i bas sam tamo zivela preko puta doma Jna, za drugu koja je tamo zivela ne znam... a sada zivim u Dominkanskoj Republici, u Bavaru.. Bilo je jos puno lepih devojaka, kao sto je na primer Ana Janicijevic. Ali za ovo sto si mi ulepsao vece 12 000 km od moje zemlje puno pozdrava i poljubaca.
Irena

Како само лажеш , срам те било!!! Знам Ирену цео живот и знам да сада живи у Румунији. Како си само лупила то с Доминиканском? Који коњ би још ишао тамо? :besna::besna::besna:

Имам и доказ --------> :rtfm:

Ko, ja? Ne, brate ja sam ti rodjeni Beogradzanin, Dorcholac...
E brate, ja ti nisam brat mogu samo da ti budem sestra,tj.da me zoves sestrom( ono Rokos uopste ne znam sto sam postavila). Pa kad si rodjeni Beogradzanin sta trazis kod Bate i u Dubrovackoj ulici, ti to onako skoknes iz BG. sta je to za tebe , pola sata pa se vratis. Nije bitno to, nego, sinoc sam procitala sve u temi o aktuelnim dogajajima itd....u vezi Pristine, i mogu ti reci da sam se silno ismejala sa tobom i Conteom iliti grofom. Vi ste skroz opaljeni, u pozitivnom smislu, a i drug Xheki se odlicno snalazi sa vama. Bas me interesuje ko ste.

:grudvanje: z:dm3: :grudvanje2:

E brate, ja ti nisam brat mogu samo da ti budem sestra,tj.da me zoves sestrom( ono Rokos uopste ne znam sto sam postavila). Pa kad si rodjeni Beogradzanin sta trazis kod Bate i u Dubrovackoj ulici, ti to onako skoknes iz BG. sta je to za tebe , pola sata pa se vratis. Nije bitno to, nego, sinoc sam procitala sve u temi o aktuelnim dogajajima itd....u vezi Pristine, i mogu ti reci da sam se silno ismejala sa tobom i Conteom iliti grofom. Vi ste skroz opaljeni, u pozitivnom smislu, a i drug Xheki se odlicno snalazi sa vama. Bas me interesuje ko ste.

:grudvanje: z:dm3: :grudvanje2:

Pa ako ti je nas humor "blizak" ili "poznat" onda ni sama ne znas kako smo "blizu"...hajt, malo da te drzim u neizvesnosti...ali ako me provalis, samo na pp...z:dm5:

Pa i ne moras, ali si mogao da pustis moj post barem 24 sata pa onda da ga izbrises...cisto zbog neke ravnoteze...evo opet si izbrisao onaj deo koji oznacava kristalnu istinu o ovim pederashima, a to je da su stvarno gejevi...(mozda ovaj deo sa "gejevima" ne obrises - malo je kulturnije, jel` da?)

Pa i ne moras, ali si mogao da pustis moj post barem 24 sata pa onda da ga izbrises...cisto zbog neke ravnoteze...evo opet si izbrisao onaj deo koji oznacava kristalnu istinu o ovim pederashima, a to je da su stvarno gejevi...(mozda ovaj deo sa "gejevima" ne obrises - malo je kulturnije, jel` da?)
@iskander... molim te ne zesti se zbog toga... @nesha t. je nas drug
To vise nisu ni... gay... faggot... quueer... i sta ti ja znam...
To se sada zove "manjinske grupe sa nazadnom seksualnom orjentacijom..."
Pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

Poslednja izmena:

Back