Jel to neki šiptar al ga nahvaliste![]()
jel vidis BRATE kakve su ove nase srpkinje, nije ih sramota da posle svega hvale siptara - sram da ih bude

alisa crnovrsanin?! ne poznajem!
mislim da znam aidu i/ili azru crnovrsanin.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to neki šiptar al ga nahvaliste![]()

Naiđoh na ime Aleksanrda Furunović. To je verovatno Tanja, sestra moje prijateljice iz studentskih dana, Zorice.Tako je, Ana je lepa devojka, ali ima ih jos npr. Lolita Rajkovic, Tanja Bogdanovic, Jelena Bulajic, Aleksandra Furunovic, Natasa Zivic, Ljiljana Bogavac, Vesna Dimic...

E pa stvarno ne mogu da verujem...puno hvala, esktra si me obradovao ko god da si...
Ja sam Irena, i bas sam tamo zivela preko puta doma Jna, za drugu koja je tamo zivela ne znam... a sada zivim u Dominkanskoj Republici, u Bavaru.. Bilo je jos puno lepih devojaka, kao sto je na primer Ana Janicijevic. Ali za ovo sto si mi ulepsao vece 12 000 km od moje zemlje puno pozdrava i poljubaca.
Irena

Tako je, Ana je lepa devojka, ali ima ih jos npr. Lolita Rajkovic, Tanja Bogdanovic, Jelena Bulajic, Aleksandra Furunovic, Natasa Zivic, Ljiljana Bogavac, Vesna Dimic...
Pa da li je bio ozenjen, ne znam, mislim da ne... ali je Alisa pre par godina otisla u Juznu Afriku. A on je jos uvek tamo u NS, i imao je novu devojku onda kada sam ja otisla pre godinu dana, a mislim i da se njome ozenio.
Da Ljilja Bogavac, prelepa sada vec zena, bila je udata za mog brata a i Vesna Dimic mi dodje kao snajka.
Bila udata? Kako to?
Pa ako mislimo na istu Ljilju Bogavac, 72 godiste, zivela je na suncanim bregu, onda je ona bila udata jos u PR, i razvela se isto tamo.
A jel`? Pa nesam znaja...
E brate, ja ti nisam brat mogu samo da ti budem sestra,tj.da me zoves sestrom( ono Rokos uopste ne znam sto sam postavila). Pa kad si rodjeni Beogradzanin sta trazis kod Bate i u Dubrovackoj ulici, ti to onako skoknes iz BG. sta je to za tebe , pola sata pa se vratis. Nije bitno to, nego, sinoc sam procitala sve u temi o aktuelnim dogajajima itd....u vezi Pristine, i mogu ti reci da sam se silno ismejala sa tobom i Conteom iliti grofom. Vi ste skroz opaljeni, u pozitivnom smislu, a i drug Xheki se odlicno snalazi sa vama. Bas me interesuje ko ste.Ko, ja? Ne, brate ja sam ti rodjeni Beogradzanin, Dorcholac...

E brate, ja ti nisam brat mogu samo da ti budem sestra,tj.da me zoves sestrom( ono Rokos uopste ne znam sto sam postavila). Pa kad si rodjeni Beogradzanin sta trazis kod Bate i u Dubrovackoj ulici, ti to onako skoknes iz BG. sta je to za tebe , pola sata pa se vratis. Nije bitno to, nego, sinoc sam procitala sve u temi o aktuelnim dogajajima itd....u vezi Pristine, i mogu ti reci da sam se silno ismejala sa tobom i Conteom iliti grofom. Vi ste skroz opaljeni, u pozitivnom smislu, a i drug Xheki se odlicno snalazi sa vama. Bas me interesuje ko ste.
![]()
![]()
![]()

@iskander... molim te ne zesti se zbog toga... @nesha t. je nas drugPa i ne moras, ali si mogao da pustis moj post barem 24 sata pa onda da ga izbrises...cisto zbog neke ravnoteze...evo opet si izbrisao onaj deo koji oznacava kristalnu istinu o ovim pederashima, a to je da su stvarno gejevi...(mozda ovaj deo sa "gejevima" ne obrises - malo je kulturnije, jel` da?)