Najlepša devojka Prištine

kako si mogao da dozvolis da ti skotovi kvare dan??????????????

Niko me nije ni pitao za dozvolu, eto sedimo ja i moj drug Iskander, sredjujemo utiske od prethodne noci, gledamo i divimo se lepoti zenskog dela populacije naseg grada kad odjednom prodje zenska rugoba(skot)!!! i to sa deckom(skotina). eto tako su nama skotovi i skotine kvarile dan a bogami i utiske od prethodne noci.

Dali neko od vas zna zajednu Vesnu zivela je u onoj ulici koja ide ka tehnickoj skoli u blizini one dzamije kod pijace. Zavrsila je medicnsku skolu.od 99 nemogu da saznam gde je? hvala svima koji budu nesto znali .....i veliki pozdrav za sve....dragoljubkec@yahoo.com................;):roll:

Evo ja cu prvi. Sabina iz JNA ubedljivo najlepsa faca. Nekako je podsecala na zenu Karingtona iz dinastije. Onda, klinka Ana Nedeljkovic iz limenki lepa faca i lepe grudi. Dosta sam pobrojao za pocetak. Trudicu se da budu zastupljene sve generacije koje sam obradjivao.

Evo ja cu prvi. Sabina iz JNA ubedljivo najlepsa faca. Nekako je podsecala na zenu Karingtona iz dinastije. Onda, klinka Ana Nedeljkovic iz limenki lepa faca i lepe grudi. Dosta sam pobrojao za pocetak. Trudicu se da budu zastupljene sve generacije koje sam obradjivao.

Ti bas nemas ukusa! Sabina je imala extra grudi, ali facu kao Snupi, a tu klinku Anu i ne poznajem pa necu komentarisati. Eheee, a koliko je tek lepih cura bilo preko puta limenki u studentskim domovima? Ali ybg, nisu iz Pristine.

Back