Mnogo su opasni medvedi. Pre svega Grizli i beli medvedi. Ali,gde oni zive nema bas mnogo ljudi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj ti stavi gumu za tegle njemu oko usta
Gledao sam kako stavljaju i nije mogao da otvori usta... Zbog velike opasnosti za slučaj da se radi o "statističkoj grešci" iliti jednom u nebrojeno, stavlja se izolirka i to mnooooogo manje nego krokodilima ili kajmanima... Mada, mislim da ti aligator neće odgristi ruku, više će je onako, smrskati... (:
ja ti opet kazhem, ako ti smesh da mu pridjesh i da mu stavish gumicu za tegle oko usta, svaka chast
+ Kada vidis medveda,mozes pobeci na drvo,u kucu....
A od crva,koji ti galantno padne na kapu,izbusi malu rupicu i udje u glavu,nema bega.
***,cega sve ima....
volim te
![]()
e sad me nasmejaaa
e,tema
lav.
U opciji su i price,kao i stvarne stvari.Medvedi se penju po drvecu,to stoji,ali najstarija prica nas savetuje da se od medveda mozete spasti tako sto cete se popeti na drvo.
Tacna ili ne.....Ko zna?
To je kao jedna od onih prica da kada vas napadne u sumi vuk,vi mu zavucete ruku sto dublje u usta!!!
![]()
Po meni je jedna od najjačih životinja slon!![]()
Orka je zapravo delfin, najveci morski predator je grbavi kit, samo obim otvorenih usta je 4m. Lav je druga najveca macka na svetu, najveci su tigrovi. A koji orao? Ima ih od omanjih jastrebova pa do ogromnih strvinara kondora. Dakle...![]()