Najharizmatičniji horoskopski znaci

Ko zna mozda i jesmo u nekom proslom zivotu ovaj zivot sad je reinkarnacija proslog salu na stranu,dao sam ti neki savet kakav god da je nisam morao ali eto..
Nisi morao
drag.gif

Nema sta u pravu si nisam morao,samo ne znam zasto toliko ocajnicki trazis pomoc i svako ko ti da neko misljenje ti si u fazonu vidi ga ovaj sta ovaj zna ako te neko vec udostoji odgovora kakav god to bio odgovor slagala se sa tim treba da u neku ruku cenis to a ne da stalno glumis neku drama queen,ti sama postavljas pitanja trazis odgovore niko tebi samoinicijativno ne salje pa da se pitas sta ovaj hoce..ovaj neki fazon furas
1591649094986.jpeg

Nema sta u pravu si nisam morao,samo ne znam zasto toliko ocajnicki trazis pomoc i svako ko ti da neko misljenje ti si u fazonu vidi ga ovaj sta ovaj zna ako te neko vec udostoji odgovora kakav god to bio odgovor slagala se sa tim treba da u neku ruku cenis to a ne da stalno glumis neku drama queen,ti sama postavljas pitanja trazis odgovore niko tebi samoinicijativno ne salje pa da se pitas sta ovaj hoce..ovaj neki fazon furas

Gde bre trazim pomoc, savet ili bilo sta :huh:

Cuj nesto, svako ima pravo na svoje misljenje, i ja to vrlo postujem, ali bre sta ja imam sa vasim misljenjem i s tim sto ste vi mene ili nesto pogresno shvatili :huh:

Alo bre, sta ja imam s tim i sa vama :fdlan: ubicu se ko siroce majke mi mile :fdlan:

Koi je svima...

Gde bre trazim pomoc, savet ili bilo sta :huh:

Cuj nesto, svako ima pravo na svoje misljenje, i ja to vrlo postujem, ali bre sta ja imam sa vasim misljenjem i s tim sto ste vi mene ili nesto pogresno shvatili :huh:

Alo bre, sta ja imam s tim i sa vama :fdlan: ubicu se ko siroce majke mi mile :fdlan:

Koi je svima...
Ovako si trebao napisati
E jesi u pravu sve tek sad vidim da ne bi vise trosili nase dragoceno vreme sve najbolje vam zelim u daljem zivot i karijeri ..pozz

Imam jednu Vagu, blizi rod isto, ja kad je vidim da nosa tanjir po kuci, pa ne zna gde da ga metne, mogo bi u frizider, a moda i zamrzivac samo ne zna dal da sadrzaj istrese u kesicu ili da ga stavi sa tanjirom, pa ga spusti, ja taman krenem nesto da pricam ona ustane jer se setila da ga metne na drugo mesto pa ga nosa po kuci tamo vamo, ja nervni slom dobijem :fdlan: Dodje mi da ustanem da joj otmem i bacim u smece, ja kad tako ne znam sta cu sa necim ja istresem u kantu, hebote nebi se mucila toliko ni za koje pare na svetu... taman da je peceno pile u njemu

Ili jedna druga vaga, otici sa njom na svadbu ili negde bolje slomiti nogu, tri nesesera se nose, 4 haljine, pet pari cipela, na jednu svadbu samo... ja je jednom ostavila u toaletu, ajde sa mnom, ajde sa mnom, sta cu idem sa njom, te se presvlaci, te joj siska ne odgovara sa ove strane, te je prebacila sa druge strane,pa se vratimo da proveri, te me gnjavi sa karmainima, ovaj se ovako razmazuje, ovaj sadrzi ovo, onaj ide preko onoga, ovaj preko drugoga, kad je krenula da menja carape ja je ostavim izadjem, hebote svadba kraj Dunava, prirodne lepote da ti oci stanu, hocu fotografisem, prosla mi i vecera ja sa njom u toaletu... ona nikad izaci ja ispred camim, izgubim strpljenje izadjem.... jao majko moja kako se tesko uvredila, hoce place, kaze pricala sama sa sobom, mislila ja jos tu... :fdlan:
Jedva sam joj posle objasnila da niko nije ni primetio i da je bila uopste na toj svadbi :dash:

Imam jednu Vagu, blizi rod isto, ja kad je vidim da nosa tanjir po kuci, pa ne zna gde da ga metne, mogo bi u frizider, a moda i zamrzivac samo ne zna dal da sadrzaj istrese u kesicu ili da ga stavi sa tanjirom, pa ga spusti, ja taman krenem nesto da pricam ona ustane jer se setila da ga metne na drugo mesto pa ga nosa po kuci tamo vamo, ja nervni slom dobijem :fdlan: Dodje mi da ustanem da joj otmem i bacim u smece, ja kad tako ne znam sta cu sa necim ja istresem u kantu, hebote nebi se mucila toliko ni za koje pare na svetu... taman da je peceno pile u njemu

Ili jedna druga vaga, otici sa njom na svadbu ili negde bolje slomiti nogu, tri nesesera se nose, 4 haljine, pet pari cipela, na jednu svadbu samo... ja je jednom ostavila u toaletu, ajde sa mnom, ajde sa mnom, sta cu idem sa njom, te se presvlaci, te joj siska ne odgovara sa ove strane, te je prebacila sa druge strane,pa se vratimo da proveri, te me gnjavi sa karmainima, ovaj se ovako razmazuje, ovaj sadrzi ovo, onaj ide preko onoga, ovaj preko drugoga, kad je krenula da menja carape ja je ostavim izadjem, hebote svadba kraj Dunava, hocu fotografisem, prosla mi i vecera ja sa njom u toaletu... ona nikad izaci ja ispred camim, izgubim strpljenje izadjem.... jao majko moja kako se tesko uvredila, hoce place, kaze pricala sama sa sobom, mislila ja jos tu... :fdlan:
Jedva sam joj posle objasnila da niko nije ni primetio i da je bila uopste :dash:
Neznam nikog ko je vaga.

Svekrva pokojna bila blizanci, hajde ti snajka, nista ti ne brini ja cu rucak zavrsiti, ja se vratim kuci rucak gori ona na terasi zabavlja komsiluk haha hihi

Taman kad se kafa pocne dizati, ona se seti neceg smesnog da isprica gostima, ona kafa iskipi svud po kuci :dash:, nista snajka ja cu to sutra ocistiti :mmmm:, iz mene krene da se pusi... bolje da me sakom lupila nego da mi kaze da ce nesto za sutra ostaviti...

Bila divna, vesela, drustvena, zabavna, ali da je ostala ziva svako malo bi bilo snaja se derala na svekrvu ni krivu ni duznu, nebi me ni Sava ni Dunav mogli oprati :sad2:

Svekrva pokojna bila blizanci, hajde ti snajka, nista ti ne brini ja cu rucak zavrsiti, ja se vratim kuci rucak gori ona na terasi zabavlja komsiluk haha hihi

Taman kad se kafa pocne dizati, ona se seti neceg smesnog da isprica gostima, ona kafa iskipi svud po kuci :dash:, nista snajka ja cu to sutra ocistiti :mmmm:, iz mene krene da se pusi... bolje da me sakom lupila...

Bila divna, vesela, drustvena, zabavna, ali da je ostala ziva svako malo bi bilo snaja se derala na svekrvu ni krivu ni duznu, nebi me ni Sava ni Dunav mogli oprati :sad2:
Ma dobri su.Mama sve podjeli ljudima.Nisam vidjela vece srce.

Taman kad se kafa pocne dizati, ona se seti neceg smesnog da isprica gostima, ona kafa iskipi svud po kuci :dash:, nista snajka ja cu to sutra ocistiti :mmmm:, iz mene krene da se pusi... bolje da me sakom lupila nego da mi kaze da ce nesto za sutra ostaviti...

u tvom drustvu mora da je fenomenalno :hahaha:

Back