Sad nevezano za ove horoskopske znake iako sam kratko ovde tebe sam zapazio tj tvoju psihu ,razumem patis od depresije svakom se to reflektuje drugacije u glavi nemoguce je to objasniti onom ko nije to osetio,ali nista neces postici sto stalno necu da kazem kukas razumem laske ti je malo u glavi kad negde napises kazes odredjenu misao sta te trenutno muce ali od toga nista neces dobiti vidim stalno trazis nekog ko ce biti tu za tebe kako niko nije tu kako hoces da uradis sa sobom to i to,odmah da ti kazem niko se nikad nece niko pojaviti u tvom zivotu koji cete spasiti od toga jedina osoba koja moze da te spasi si ti,deprsija ce se uvek vracati ali je na tebi da je ucinis da bude fukcionalna ,sta treba da ti svaki dan bude na ivici kakav je to zivot pa makar zivela preko sto godina svako tvoje secanje na proslost ce biti jedno veliko crnilo,sad da ti govorim e treba da se druzis,trcis, da ides tamo vamo to je na tebi ne znam sta volis da radis ali ako nesto isplaniras taj dan nemoj da odustajes makar ti bio pakao u glavi uradi to sto si planirala i sigurno ce ti biti bolje u glavi na kraju dana kada dodjes kuci nego da blejis kuci i sazaljevas sebe,smatram da roditelji decu treba od malih nogu uce da trebaju da budu sami ne toliko u smislu samo fizickog stanja nego da ne zavise od drugih ljudi njihovih razpolozenja da li ce mu se neko javiti kako ce ako prestane da se druzi sa odredjenom osobom ako ga neko uvredi,jos bolje ako imas dosta pravih prijatelja ali to je bilo uvek tesko posebno u danasnjim vremenima. treba nauciti sam sebi biti najbolje drustvo posto ako sam sebe ne volis ne spasavas niko te drugi nece spasiti, samo cete jos vise povrediti ako se budes prepustila drugima..