Metronomy
Legenda
- Poruka
- 51.232
Harizma Lav, privlacnost blizanci, fascinantni skorpija, vage su zanimljive, vodolije izazovne ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Samo budale,nisu u stanju da ocene koliko su muskarci u tom znaku rodjeni,iznad ostalih pri prostih muskaraca.Muzkarac devica je svojim razumom,I niko ih brze od device ne otera od sebe
Hladne, dosadne budale
Samo budale,nisu u stanju da ocene koliko su muskarci u tom znaku rodjeni,iznad ostalih pri prostih muskaraca.Muzkarac devica je svojim razumom,
sposobnoscu za logicno razmisljanje,kao i celom paletom ljudskih vrlina,daleko daleko iznad prosecno pametnnog muskarca.U pitanju su svetlosne
godine,koje ih razdvajaju.!
I da dodam da mi je zao povredjenih koji od njih nikada nece dobiti ni izvini, a kamo li osetiti bilo kakvu krivici ili grizu savesti zbog nanete boli nekome...Jesu sposobni za razmisljanje, i super su za bilo kakav posao, i sposobni i sve su, i neka ih, neka rade, postujem ali za druge ljude su bezosecajni, dosadni i hladni....
Tacka
E,ta "hladnoca" na koju se pozivas,a koju muskarci u znaku device,imaju samo kao spoljni "oklop",koji ih stiti od zavisti i psina,koje su drugi muskarci,spremni da im prirede.Ali u stvari,oni su vrlo osecajni,pravdoljubivi,i uvek spremni da pomognu svim slabijim i siromasnijim osobama.!Jesu sposobni za razmisljanje, i super su za bilo kakav posao, i sposobni i sve su, i neka ih, neka rade, postujem ali za druge ljude su bezosecajni, dosadni i hladni....
Tacka
Device su ogranicene i bez preterano inventivnosti. Iako imaju intelektualni potencijal po pravilu se brzo razocaraju i postaju suprotnost i onda teraju u toj suprotnosti kao da nema nicega drugog. Zato su poznati po sitnicavosti i kao veliki namcori. Tu nefleksibilnost dele sa ostalim zemljanim znacima koji isto imaju veliki intelekttualni potencijal ali su po pravilu ograniceni u svojim pogledima.
Ti si toliko toga nabacao da je to uzas.Ali,sve ti prastam,jer iz tvoga pisanija se jasno vidi,da nisi ni prosao pored zodijackog znaka devica.!
Nisam to ja napisala.Ti si toliko toga nabacao da je to uzas.Ali,sve ti prastam,jer iz tvoga pisanija se jasno vidi,da nisi ni prosao pored zodijackog znaka devica.!
Da ti je bar podznak Devica,ti bi napisao nesto pametno.Ovako,verovatno si rodjen u znaku Jarca,pa zastupas sve kontra razumu i cinjenicama.Device su ogranicene i bez preterano inventivnosti. Iako imaju intelektualni potencijal po pravilu se brzo razocaraju i postaju suprotnost i onda teraju u toj suprotnosti kao da nema nicega drugog. Zato su poznati po sitnicavosti i kao veliki namcori. Tu nefleksibilnost dele sa ostalim zemljanim znacima koji isto imaju veliki intelekttualni potencijal ali su po pravilu ograniceni u svojim pogledima.
Znam,pogresno je upao moj komentar.Pozdrav!Nisam to ja napisala.
'e...sad si stvarno bezobrazan! Zaboravila sam da kažem, da su muškarci device JAKO bezobrazni!Izvini molim te, jarčevi su pojam za "ratio" u horoskopu.Sve, sve i da jarac nema... srce, d.. e, dušu, a' l da nema u glavi, batice to neće da bidne!Da ti je bar podznak Devica,ti bi napisao nesto pametno.Ovako,verovatno si rodjen u znaku Jarca,pa zastupas sve kontra razumu i cinjenicama.

Jarcevi najgori ko ljudi
Djabe,eto meni se desilo.Mozda ih ima dobrih.Ali zaova i svekrva su jarac u horoskopu.Obje.
Ko se još slaže sa svekrvom i zaovom? To nema veze sa horoskopom.Djabe,eto meni se desilo.Mozda ih ima dobrih.Ali zaova i svekrva su jarac u horoskopu.Obje.

Et obje jarac.Sastanu se pa se smiju i podjebavaju.Ko se još slaže sa svekrvom i zaovom? To nema veze sa horoskopom.![]()