Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 32.018
A šta ti marlone beše u horoskopu?Pišeš k'o slobodan strelac...mada ipak ne bih rekla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tesko
ako si udata razvela bi se garant
ako si razvedena pozelela bi da ponovo okusis brak
a ako si slobodna
onda bi uzivala, jer moja sloboda nikad ne gusi tudju

Onaj od pre je bio ovan, ovaj sad mi nesto sumnjivA šta ti marlone beše u horoskopu?Pišeš k'o slobodan strelac...mada ipak ne bih rekla.

Kazanova!Onaj od pre je bio ovan, ovaj sad mi nesto sumnjiv![]()
Lupam...razumem se ja u horoskop, k'o Marko Kraljević u kompjuter!Kazanova!

Lupam...razumem se ja u horoskop, k'o Marko Kraljević u kompjuter!![]()
Ah kako bi mi legla takva torta.Ali,i ono posle .........pa i bez slaga......Torta je vrh! Samu sebe sam prevazišla.
Plazma torta...sa jagodama... ,odozgo šlag.
Ah...a tebe nema...morala sam sve sama pojesti!
kod mene su uvek sve karte na stoluOnaj od pre je bio ovan, ovaj sad mi nesto sumnjiv![]()
nemacki budistaA šta ti marlone beše u horoskopu?Pišeš k'o slobodan strelac...mada ipak ne bih rekla.
Dobro da nisi đžihadist, ostalo je sve u granicama normale!nemacki budista
Jarcevi najgori ko ljudi
Rekoh gore,znam sve zene koji su ovaj znak.
Ti si Ovan Vodolija,a pozicija Meseca?Rekoh gore,znam sve zene koji su ovaj znak.
NezTi si Ovan Vodolija,a pozicija Meseca?
Znam da volim nasmijavati ljude.Pricati gluposti.Ti si Ovan Vodolija,a pozicija Meseca?
Pogledaj gde ti se nalazi Mesec ili pitaj nekog ovde da ti uradi natalnu ima dobrih ljudi.
Da,opasne zenske.Pogledaj gde ti se nalazi Mesec ili pitaj nekog ovde da ti uradi natalnu ima dobrih ljudi.
Koliko sam shvatio imas u porodici dve zenske osobe rodjene u znaku Jarca.
RogateDa,opasne zenske.
Imas i ti rogove kao Ovan,znaju zene Ovnovi da budu zustre.Ali ovaj znak vodolija,neda se zajeba.at
Ma znam.Neam mira s uvredama kad se naljutim.Imas i ti rogove kao Ovan,znaju zene Ovnovi da budu zustre.