Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To možda važi za pojedine muške Vage. Žene Vage su vrlo drage i prijatne osobe.

Moram reci svoje misljenje.
Muske vage i mogu da prodju, a zenske...Uf...Moje iskustvo sa njim je da su uzasni narcisi , u pokusaju dame, svega se gnusaju, sve im je ljigavo, i stalno se nesto prenemazu. I dobre su samo kad im nesto treba, jako promisljene. Moje misljenje.

Ah..a ja i dalje ne volim sve one koji su dovoljno dementni da grupisu i stavljaju po sablonu ljude na osnovu njihovog horoskopskog znaka.
Zaista, koliko ogranicen moras biti za tako sto <3

pa ne misli se samo na sunce...ja mislim na jak upliv nekog znaka u karti
pa mi recimo to ide na zivce

mada vecina ljudi tako generalise...na osnovu Sunca

Naravski. No koliko god jak upliv nekog znaka bio uvek postoje drugi aspekti koji ce taj upliv pojacati, neutralisati ili potpuno izopaciti .
tako da ,ja dok ne pogledam neciji natal, ne usudjujem se kazati tako nesto.
:)
A i nisi najgori ovde, progledacu ti kroz prste ^^

Ah..a ja i dalje ne volim sve one koji su dovoljno dementni da grupisu i stavljaju po sablonu ljude na osnovu njihovog horoskopskog znaka.
Zaista, koliko ogranicen moras biti za tako sto <3

Ako je neko tipicni predstavnik svog znaka, ima vecinu karakteristika tog znaka, onda moze da se grupise.
I ja sam tako razmisljala, i pokusavala da se druzim sa vagama (konkretno) ali su mi uvijek iste stvari smetale.
Jednostavno, imas znak koji ti prija, i koji ne.
Sad, kakva je kome natalna, to vec ne mozes da trazis, sad svakog koga upoznas da mu vidis natal :roll:

A postoje i ljudi koji zapravo imaju samo jedan problem, a to je vec definisana predrasuda u svojoj glavi.
pa ne bi video dalje od svog sablona pa da ga lupas cekicem po istoj.

"Tipican predstavnik"
:D:D:D

Kuku...de se informisati prvo o tim " Tipicnim predstavnicima" pa onda okretati ocima..

A postoje i ljudi koji zapravo imaju samo jedan problem, a to je vec definisana predrasuda u svojoj glavi.

"Tipican predstavnik"

Kuku...de se informisati prvo o tim " Tipicnim predstavnicima" pa onda okretati ocima..

Ja licno nemam problem, i nemam predrasude. I informisana sam,vjeruj mi, dovoljno.
Nego sta nego prevrtati ocima ako vjerujes u natal a ne vjerujes u tipicne predstavnike.

Hahaha^^
vjerujes u natal a ne vjerujes u tipicne predstavnike.

Procitavsi ovo mogu da verujem u jedno, a to je da i nisi bas obavestena.
A eto, da ti verujem, volela bih, ali skeptik sam po prirodi tako da....bez pruzenih dokaza, njet.

Hahaha^^
vjerujes u natal a ne vjerujes u tipicne predstavnike.

Procitavsi ovo mogu da verujem u jedno, a to je da i nisi bas obavestena.
A eto, da ti verujem, volela bih, ali skeptik sam po prirodi tako da....bez pruzenih dokaza, njet.

Haha, a koji si ti znak pa si se nasla uvrijedjena?:lol:
A sad ozb...
Ja mogu za zakljucim da nijesam vidjela ni jedini tvoj post a da ne izvodis nesto.
Ne znam zasto mislis da si mi bitna da bih te ubjedjivala u nesto :manikir:

"Tipican predstavnik"

Sta tu nije u redu?
Kad neko ima snazan upliv znaka preko stelijuma u znaku, Sunca , asc-a, planete na asc-u, nebitno….to je to…
(logicno, niko ne moze biti 100% vaga ili neki drugi znak…. )
samo, malo je tipicnih predstavnika, vecina nas je neka mesavina
Pa mozda bolje da pricamo o mesavinama koje nas nerviraju:lol:

Back