Siddhartha
Obećava
- Poruka
- 97
Bozo is a fu*kin bozo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis Sisko sta biva kada ne znas da se igras u pesku kao sva ostala, normalna deca.
Zak:Prolece je tiho zakucalo na nasa vrata. 8)
Cudno jos niko da postavi topic o kegurima i koalama.![]()

A ti si od onih harizmaticnih, a?Zak:Zasto? Pa to su divne zivuljke.![]()
charon:etotako:charon:E moji blizanci, skorpijama nikad necete prici ni blizu ni u jednom aspektu. I pity youMargott:sve je istina...samo bih dodala da se ni ovnovi i vodolije takodje ne podnose,znam gomilu sluchajeva...mushkih i zenskih...a od zenskih,jarchevi...znachi ,shto se tiche gluposti samo shkorpije mogu da im pariraju...znachi uzas...device zenske su mi ok,mushke uzas...lavice ponekad...od mushkih se najbolje slazem sa ovnom,oni se inache medjusobno slazu,uglavnom,ok sam sa blizancima...s devicama mushkim se teshko podnosim kao i sa rakovima...a zenski rakovi,uzas...zaboravih...anakin:iz iskustva, ko nije u ljubavi:
ovnovi i jarcevi
vodolije i bikovi
blizanci i skorpije![]()
Ako cete se razmetati (ne)poznavanjem engleskog jezika, proverite greske.
My condolancies to you, dear etotako, for it is you who lacks the basic knowledge of English. Nevertheless, I forgive you cause you do not know what you are writing
8)
Nisam hteo nikom da se zameram, ali ne podnosim kad me neko ispravlja, a veze nema... Necu vise da se prepucavam. Svako ovde moze da se pravi pametan, nazalost.etotako:charon:etotako:charon:E moji blizanci, skorpijama nikad necete prici ni blizu ni u jednom aspektu. I pity youMargott:sve je istina...samo bih dodala da se ni ovnovi i vodolije takodje ne podnose,znam gomilu sluchajeva...mushkih i zenskih...a od zenskih,jarchevi...znachi ,shto se tiche gluposti samo shkorpije mogu da im pariraju...znachi uzas...device zenske su mi ok,mushke uzas...lavice ponekad...od mushkih se najbolje slazem sa ovnom,oni se inache medjusobno slazu,uglavnom,ok sam sa blizancima...s devicama mushkim se teshko podnosim kao i sa rakovima...a zenski rakovi,uzas...zaboravih...anakin:iz iskustva, ko nije u ljubavi:
ovnovi i jarcevi
vodolije i bikovi
blizanci i skorpije![]()
My condolancies to you, dear etotako, for it is you who lacks the basic knowledge of English. Nevertheless, I forgive you cause you do not know what you are writing
8)
budalo
charon:Nisam hteo nikom da se zameram, ali ne podnosim kad me neko ispravlja, a veze nema... Necu vise da se prepucavam. Svako ovde moze da se pravi pametan, nazalost.etotako:charon:etotako:charon:E moji blizanci, skorpijama nikad necete prici ni blizu ni u jednom aspektu. I pity youMargott:sve je istina...samo bih dodala da se ni ovnovi i vodolije takodje ne podnose,znam gomilu sluchajeva...mushkih i zenskih...a od zenskih,jarchevi...znachi ,shto se tiche gluposti samo shkorpije mogu da im pariraju...znachi uzas...device zenske su mi ok,mushke uzas...lavice ponekad...od mushkih se najbolje slazem sa ovnom,oni se inache medjusobno slazu,uglavnom,ok sam sa blizancima...s devicama mushkim se teshko podnosim kao i sa rakovima...a zenski rakovi,uzas...zaboravih...anakin:iz iskustva, ko nije u ljubavi:
ovnovi i jarcevi
vodolije i bikovi
blizanci i skorpije![]()
8)
budalo

Margott:save your planet....Animal Planet.
?????Zašto bi znak trebao da bude omražen? Gledaš li ispred sebe čoveka sa svim njegovim kvalitetima i manama ili ZNAK. Mani se budalaština i počni da upoznaješ ljude na pravi način.charon:Koji vas znak najvishe nervira, chak toliko da chim chujete da je neko pripadnik tog znaka, vi imate losh stav o njemu?
charon:Ne mogu vise... Pomislio sam da bi bilo dobro da uvredim nekoga, ali onda se setih da je ovo net i da vredjati nekog nema smisla...Ovde su svi hrabri, lepi, inteligentni i sve sto nisu u stvarnom zivotu... Zato, etotako, sorry...
Baby Kate:Cool je slika...javi se nekom da ti protumaci snove...
Baby Kate:A ti Margott, uzmi neku zvaku, neki winterfresh...ili stani malo dalje...![]()
Baby Kate:P.S.Kao sto jednom rece "zadrti protivnik izgladjivanja situacije"( 8) pateticno?)
Baby Kate:, citiram:"Nije mi problem da preispitam svoje stavove ako imam zbog cega..."
Baby Kate:...Znas, nije tebi taj plavi cuperak bas slucajan... 8)
Ne generalizuj tako!zecica:Definitivno zene rakovi,jer su dvolicne,nisu samouverene i zavidne su.