Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
charon:
etotako:
charon:
Margott:
anakin:
iz iskustva, ko nije u ljubavi:
ovnovi i jarcevi
vodolije i bikovi
blizanci i skorpije
sve je istina...samo bih dodala da se ni ovnovi i vodolije takodje ne podnose,znam gomilu sluchajeva...mushkih i zenskih...a od zenskih,jarchevi...znachi ,shto se tiche gluposti samo shkorpije mogu da im pariraju...znachi uzas...device zenske su mi ok,mushke uzas...lavice ponekad...od mushkih se najbolje slazem sa ovnom,oni se inache medjusobno slazu,uglavnom,ok sam sa blizancima...s devicama mushkim se teshko podnosim kao i sa rakovima...a zenski rakovi,uzas...zaboravih...
E moji blizanci, skorpijama nikad necete prici ni blizu ni u jednom aspektu. I pity you :twisted:

Ako cete se razmetati (ne)poznavanjem engleskog jezika, proverite greske.

My condolancies to you, dear etotako, for it is you who lacks the basic knowledge of English. Nevertheless, I forgive you cause you do not know what you are writing
8)

budalo

etotako:
charon:
etotako:
charon:
Margott:
anakin:
ovnovi i jarcevi
vodolije i bikovi
blizanci i skorpije
sve je istina...samo bih dodala da se ni ovnovi i vodolije takodje ne podnose,znam gomilu sluchajeva...mushkih i zenskih...a od zenskih,jarchevi...znachi ,shto se tiche gluposti samo shkorpije mogu da im pariraju...znachi uzas...device zenske su mi ok,mushke uzas...lavice ponekad...od mushkih se najbolje slazem sa ovnom,oni se inache medjusobno slazu,uglavnom,ok sam sa blizancima...s devicama mushkim se teshko podnosim kao i sa rakovima...a zenski rakovi,uzas...zaboravih...
E moji blizanci, skorpijama nikad necete prici ni blizu ni u jednom aspektu. I pity you :twisted:

My condolancies to you, dear etotako, for it is you who lacks the basic knowledge of English. Nevertheless, I forgive you cause you do not know what you are writing
8)

budalo
Nisam hteo nikom da se zameram, ali ne podnosim kad me neko ispravlja, a veze nema... Necu vise da se prepucavam. Svako ovde moze da se pravi pametan, nazalost.

charon:
etotako:
charon:
etotako:
charon:
Margott:
anakin:
ovnovi i jarcevi
vodolije i bikovi
blizanci i skorpije

8)

budalo
Nisam hteo nikom da se zameram, ali ne podnosim kad me neko ispravlja, a veze nema... Necu vise da se prepucavam. Svako ovde moze da se pravi pametan, nazalost.

Videla sam tvoju originalnu poruku, od pre par sati... lepo sto si je ispravio, mada ostali su mnogi elementi tvog sirovog besa. Ocigledno imas problema, ali vredjanje ljudi ti nece pomoci u resavanju.

Cool je slika...javi se nekom da ti protumaci snove...
A ti Margott, uzmi neku zvaku, neki winterfresh...ili stani malo dalje...:lol:
P.S.Kao sto jednom rece "zadrti protivnik izgladjivanja situacije"( 8) pateticno?) , citiram:"Nije mi problem da preispitam svoje stavove ako imam zbog cega..."
...Znas, nije tebi taj plavi cuperak bas slucajan... 8)

Ne mogu vise... Pomislio sam da bi bilo dobro da uvredim nekoga, ali onda se setih da je ovo net i da vredjati nekog nema smisla...Ovde su svi hrabri, lepi, inteligentni i sve sto nisu u stvarnom zivotu... Zato, etotako, sorry...

charon:
Koji vas znak najvishe nervira, chak toliko da chim chujete da je neko pripadnik tog znaka, vi imate losh stav o njemu?
?????Zašto bi znak trebao da bude omražen? Gledaš li ispred sebe čoveka sa svim njegovim kvalitetima i manama ili ZNAK. Mani se budalaština i počni da upoznaješ ljude na pravi način.

charon:
Ne mogu vise... Pomislio sam da bi bilo dobro da uvredim nekoga, ali onda se setih da je ovo net i da vredjati nekog nema smisla...Ovde su svi hrabri, lepi, inteligentni i sve sto nisu u stvarnom zivotu... Zato, etotako, sorry...

Nikada nisam rekla da si me uvredio, mada pokusao svakako jesi. Kada vec potezes pitanje stvarni zivot vs internet, volela bih da pokusas da ponovis sve one stvari meni u lice. Da budem iskrena, bilo mi je smesno to sto si bacao na mene i odgovarala sam ti iz ciste radoznalosti :wink:

Baby Kate:
Cool je slika...javi se nekom da ti protumaci snove...

"damn!" ae cakana si & cmoka bejbe...

Baby Kate:
A ti Margott, uzmi neku zvaku, neki winterfresh...ili stani malo dalje...:lol:

a pomoci nigde kada ti je potrebna, so here it goes: _lol_.

Baby Kate:
P.S.Kao sto jednom rece "zadrti protivnik izgladjivanja situacije"( 8) pateticno?)

right, & u tandemu s onom brljotinom o tumachenju snova - gorchi kaj pelin. Baby Kate, cvrkutjesh sitno ko laste u prolece al stalno cvrkutjesh istu pesmicu.

Baby Kate:
, citiram:"Nije mi problem da preispitam svoje stavove ako imam zbog cega..."

so Baby Kate, vishe puta sam "citiran" od tvog pera nego stovani ivo andric od bilo cijeg, nu dok je ovaj coek (pa josh i nobelovac) aj kao i reko/napiso nesto sto je (nazovi) nekaka mudros' ja tebi bash nikad nesam napiso nista toliko bitno da se poduze vec morish prividnim paradoksima i, da ne kaem, implikacijama onoga sto ti i jesam, jelte, saopstio. grow some "brainies" & get over it...

al sto je tebi tolko bitno da se zvak svima dopadne kada vec se vec tebi tolko svidja? ko sto ti je vec vishe puta receno toliko je korisno baviti se na takav nacin z(v)akom, koliko ima koristi i mlatiti njime naokolo chupajutji ga za ushi & gaseci vatru u sred podivljalog sumskog pozara... znachi "mrtvo, mrtvo".

Baby Kate:
...Znas, nije tebi taj plavi cuperak bas slucajan... 8)

hehehe - al to nesam ja, Baby Kate: pay attention - it pays back in conception.

all in all: yrrr hilarious... there're no two ways about it.

P.S. _lol_.

sta ste se toliko istripovali za jarceve?znaci ako cujete za nekog da je jarac automatski pocinjete da ga mrzite?e svaka vam cast,zaista!ne znate sta propustate...ocigledno da nikada niste imali pravog prijatelja jarca!vi ne znate ni deo onoga sto nas cini, don't mess with us!

IZ ZIVOTA
ŠKORPIJU ČESTO NE VOLE SLABIJI ZNACI JER JE JAKA I GADNA KADA JOJ SE ZAMERI.USUŠTINI ONA KAD VOLI-VOLI, A KADA MRZI-BOLJE BEŽI.
JARCA NE VOLE ZBOG MATERIJALIZMA SEBIČNOSTI I HLADNOĆE .USUŠTINI ONI SU JAKO VERNI I DOBRI PRIJATELJI.
BLIZANCI SU UGLAVNOM VOLJENI, ALI CESTO LAŽU I POVRŠNI SU, PA TU NASTAJE PROBLEM.
LAVOVI NERVIRAJU POJEDINCE ZBOG PREPOTENTNOSTI.

iz kontakata sa skorpijama zakljucila sam da one ne iskazuju osecanja...sto mi ide na svaki zivac. a tacno je da se skorpija plase slabiji znakovi... tacno je da sam tu da sjebem ljude kad je potrebno, ali skorpijama jednostavno nisam dorasla!

Back