Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
*Natasa*:
RAK:
znam jednu Gagu
ona je rak-bik
isto je tako slaba...na te grube muskarce

plasi se promena
i tako to bezveze

:cry:
Ni malo nisam slaba na grube muskarce cije je osnovno zanimanje frajerisanje.Jesam slaba kada najiskrenije volim (sto mi se desilo jednom u zivotu),dosta vremena mi je trebalo da "presecem" i zavrsim sa tom osobom.Ne bojim se promena nikako,vise me uzasava dosada i rutina.

Natasa, vidim da si jako povredjena zbog te velike ali nesrecne ljubavi, ali ona je sada vec proslost. Koliko je u stvari proslo vremena od toga?

"suvise smo razliciti....a i ovan sam sto tesko ide sa rakom.
meni su zenski rakovi prave devojcice (sto nije lose, samo sto to mene nervira), uvek neko mora da ih stiti...fazon male princeze. e posto ni jedna zena ovan nikad nece biti u tom fazonu, naravno da se medjusobno nerviraju.
devojke ovnovi bi pre popravljale auto nego sto bi se bavile svim onim zenskastim stvarima koje devojka rak obozava (kremice, "ah ti grubi muskarci", tracevi, jadne osetljive zene u ovom strasnom svetu).
ovan inace nema razumevanja za tudje slabosti....i nema vremena za price tog tipa"

A pitanje dana je:
imaju li razumevanja za sopstvene slabosti?
Zasto jednoj zreloj licnosti smetaju razlicitosti? Da li svi treba da budemo isti da bi se slagali?

charon:
Margott:
anakin:
iz iskustva, ko nije u ljubavi:
ovnovi i jarcevi
vodolije i bikovi
blizanci i skorpije
sve je istina...samo bih dodala da se ni ovnovi i vodolije takodje ne podnose,znam gomilu sluchajeva...mushkih i zenskih...a od zenskih,jarchevi...znachi ,shto se tiche gluposti samo shkorpije mogu da im pariraju...znachi uzas...device zenske su mi ok,mushke uzas...lavice ponekad...od mushkih se najbolje slazem sa ovnom,oni se inache medjusobno slazu,uglavnom,ok sam sa blizancima...s devicama mushkim se teshko podnosim kao i sa rakovima...a zenski rakovi,uzas...zaboravih...
E moji blizanci, skorpijama nikad necete prici ni blizu ni u jednom aspektu. I pity you :twisted:

Ako cete se razmetati (ne)poznavanjem engleskog jezika, proverite greske.

Nina2:
*Natasa*:
RAK:
znam jednu Gagu
ona je rak-bik
isto je tako slaba...na te grube muskarce

plasi se promena
i tako to bezveze

:cry:
Ni malo nisam slaba na grube muskarce cije je osnovno zanimanje frajerisanje.Jesam slaba kada najiskrenije volim (sto mi se desilo jednom u zivotu),dosta vremena mi je trebalo da "presecem" i zavrsim sa tom osobom.Ne bojim se promena nikako,vise me uzasava dosada i rutina.

Natasa, vidim da si jako povredjena zbog te velike ali nesrecne ljubavi, ali ona je sada vec proslost. Koliko je u stvari proslo vremena od toga?
:oops:
Smorih i Boga sa mojim jadikovanjem,znam.
Ali jednostavno pokrivam svoje izjave primerima iz mog zivota (najiskrenije,bar ovde nema mesta foliranju). :cry:
Tacno je da sam povredjena jako,ali vise ne dozvoljavam sebi da to moja okolina primeti,dajem sebi oduska ponekad na forumu. :oops:
Mislim da imam potpuno pravo da nastavim zivot dalje. Bili smo u vezi cetiri godine,raskinuli smo pre osam meseci (tacnije na moj rodjendan :evil: ).
Kao odgovor na jednu drugu temu (ovde na astrologiji) napisala sam da mrzim vage,sto nije tacno,to je bilo vise sale radi. :wink:
Ako je nekome potreban savet tipa "po cemu zakljuciti da decko zeli da vas sutne" slobodno se javite,tu sam. :wink:

*Natasa*:
Ali jednostavno pokrivam svoje izjave primerima iz mog zivota (najiskrenije,bar ovde nema mesta foliranju). :cry:
Tacno je da sam povredjena jako,ali vise ne dozvoljavam sebi da to moja okolina primeti,dajem sebi oduska ponekad na forumu. :oops:
Mislim da imam potpuno pravo da nastavim zivot dalje. Bili smo u vezi cetiri godine,raskinuli smo pre osam meseci (tacnije na moj rodjendan :evil: ).
Kao odgovor na jednu drugu temu (ovde na astrologiji) napisala sam da mrzim vage,sto nije tacno,to je bilo vise sale radi. :wink:
Ako je nekome potreban savet tipa "po cemu zakljuciti da decko zeli da vas sutne" slobodno se javite,tu sam. :wink:

Na tvoj rodjendan?!?!?! Hm, to je bas cruel..
Ok, ako zelis da caskamo javi se na private..ali bojim se da ces morati da se registrujes

Baby Kate:
Koji ste vi retardi, pe to je strasno... :lol:

mi ovde razgovaramo u okvirima astrologije. naravno da se ljudi ne upravljaju iskljucivo po astrologiji u svom zivotu. ovo je forum Astrologija pa ce svi razgovori verovatno biti na tu temu. ti si plavusa sa izjavama ovog tipa. :twisted:

Nina2:
*Natasa*:

Na tvoj rodjendan?!?!?! Hm, to je bas cruel..
Ok, ako zelis da caskamo javi se na private..ali bojim se da ces morati da se registrujes
Ne mogu da se registrujem,tehnicki problemi... :( U svakom slucaju,pozdrav za tebe! :wink:

Sta vam je ljudi pa svaki znak ima svoje prednosti i mane, sa nekim mozemo sa nekima ne. 8) To mnogo vise zavisi od nas samih nego od drugih.Npr.ja uzasno volim slobodu i pobunu gde god je potrebna i zato mi pomalo smeta konzervativni Jarac koji to 8) gusi. :idea:

anakin:
Baby Kate:

mi ovde razgovaramo u okvirima astrologije. naravno da se ljudi ne upravljaju iskljucivo po astrologiji u svom zivotu. ovo je forum Astrologija pa ce svi razgovori verovatno biti na tu temu. ti si plavusa sa izjavama ovog tipa. :twisted:
anakin...sta da ti kazem... ( a da te ne uvredim :twisted: )
Ovde se u okvirima astrologije najmanje govori.
Uglavnom se govori u okvirima licnih frustracija ili u okvirima extremne gluposti (a ti "okviri" su prilicno siroki).
Teme lice na dnevne horoskope iz fush-novina, a odgovori otkrivaju niz likova sa extremno niskim IQ-om.
Ti si tu najmanje prozvana zato sto si ocito jedna od retkih koja o tome nesto zna, i koja ima dovoljno mozga da se ne upravlja iskljucivo po astrologiji u svom zivotu.
Ali molim te, zar se moze reci da NIJE RETARD onaj ko kaze da su SVI pripadnici odredjenog znaka LEPI (ili ruzni, nije bitno...) :?:
Ili neko ko tvrdi da je u horoskopu JARICA? :?:
Ma daaaj...

Mislim da su cerealije veoma bitne u ishrani. :P
Bolja je probava, sive celije su zivahnije a i manje se jedis zbog radi gluposti...I tako...

Bik/Skorpija

Baby Kate:
anakin:
Baby Kate:

anakin...sta da ti kazem... ( a da te ne uvredim :twisted: )
Ovde se u okvirima astrologije najmanje govori.
Uglavnom se govori u okvirima licnih frustracija ili u okvirima extremne gluposti (a ti "okviri" su prilicno siroki).
Teme lice na dnevne horoskope iz fush-novina, a odgovori otkrivaju niz likova sa extremno niskim IQ-om.
Ti si tu najmanje prozvana zato sto si ocito jedna od retkih koja o tome nesto zna, i koja ima dovoljno mozga da se ne upravlja iskljucivo po astrologiji u svom zivotu.
Ali molim te, zar se moze reci da NIJE RETARD onaj ko kaze da su SVI pripadnici odredjenog znaka LEPI (ili ruzni, nije bitno...) :?:
Ili neko ko tvrdi da je u horoskopu JARICA? :?:
Ma daaaj...

ehm...
slazem se. kad raja trazi fus, to i dobija. da neko pita nesto ozbiljnije, verovatno bi i diskusija bila kvalitetnija.
sto mi dade ideju.....

etotako:
charon:
Margott:
anakin:
iz iskustva, ko nije u ljubavi:
ovnovi i jarcevi
vodolije i bikovi
blizanci i skorpije
sve je istina...samo bih dodala da se ni ovnovi i vodolije takodje ne podnose,znam gomilu sluchajeva...mushkih i zenskih...a od zenskih,jarchevi...znachi ,shto se tiche gluposti samo shkorpije mogu da im pariraju...znachi uzas...device zenske su mi ok,mushke uzas...lavice ponekad...od mushkih se najbolje slazem sa ovnom,oni se inache medjusobno slazu,uglavnom,ok sam sa blizancima...s devicama mushkim se teshko podnosim kao i sa rakovima...a zenski rakovi,uzas...zaboravih...
E moji blizanci, skorpijama nikad necete prici ni blizu ni u jednom aspektu. I pity you :twisted:

Ako cete se razmetati (ne)poznavanjem engleskog jezika, proverite greske.

My condolancies to you, dear etotako, for it is you who lacks the basic knowledge of English. Nevertheless, I forgive you cause you do not know what you are writing
8)

Iz iskustva sam shvatila da je jaaaako lose slazem sa zenskim blizancima i vagama... ali blizanci...bljak!
... ja sma riba...

... za ostale ne znam, ali oni mi odmah upadnu u oci... :roll:

Back