Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zene su bolje sa podznakom u skorpiji nego znak, bar za nas bikove. Sa suncem u skorpiji vuku na krimi muskarce i provode po splavovima, sa podznakom skorpija su otvorenije za druge sfere. Za astro, mnogo ih je vise zainteresovano sa podznakom nego znak i pokazuju bolji uspeh.

Neka se loze na sta hoce, danas je malo muskaraca koje im mogu zadovoljiti druge potrebe kada uvide da novac ne donosi to sto su mislile, tacnije njihove mame... sto je opet dobro za nas nekolicinu. Ako razumes sta sam hteo reci.

Nije bas tako. Sunce je ugrozeno u znaku Riba sto u ovom modernom vremenu uz odredjene aspekte donosi gotovo sigurno lezbejske odnose. Ako nista drugo bar u masti, sto ti dodje na isto. Neretko i prevaru.

Nije to striktno lezbejstvo. Eto, ja naročito volim da vidim lepu ženu, a strejt sam da strejtija ne mogu biti. A, muške Ribe su uistinu često psihopate, pripadnici tajnih organizacija, sekti, po što ne bi bili i krimosi, sve je moguće...

Nije to striktno lezbejstvo. Eto, ja naročito volim da vidim lepu ženu, a strejt sam da strejtija ne mogu biti. .

Znas kako, nezgodno je sto je precesija presla iz riba u vodoliju tako da je to dodatni faktor preko kojih deluje ono lose sto nosi znak ribe. Ne mogu se uskladiti sa novim dobom vodenjaka i cesto, uz imalo lose aspekte donose haos, najvise na emotivnom.

A striktno lezbejstvo ne postoji. Ili jesi ili nisi, nema tu jesi malo, malkice itd. Ovan ce ipak izvuci da ljudi ne padnu pod uticaj propagande i serviranju toga po skolama kao nacin zivota. Mora tako, vrsta se mora odrzati.

A, ti si Ovan kad tako zboriš?:huh: Možda je i to istina, ali Ribe su dve, kao Jing i Jang, ti opisuješ samo polovinu. Najrealnije opet o sebi mogu govoriti, mislim da sam majstor prilagođavanja, a empatija i intuicija mi savršeno funkcionišu, ali kad su Vodolije u pitanju, tu mi ni razum ne bi pomogao.

Nisu Ribe jin jang. Vidis da kod znaka Ribe postoje dve savijene crte (dve...) i jedna vodoravna. Kod drugog vodenog, Raka, takodje vidimo dva zenska simbola koja teze spajanju medjusobno. Preko simbola Vage lepo je predstavljena harmonija i ravnoteza a to Vaga i jeste, ravnoteza.

astrology-zodiac-libra.gif

Rekla sam kao Jin i Jang, čisto poređenja radi. Primetićeš da su te dve crte 'okrenute' jedna od druge, a ipak spojene horizontalnom crtom, dakle nisu Ribe crno ili belo, nego i crno i belo. Ako, Riba išta zna, zna da istraži svoj unutrašnji svet do tančina;)

Nije tako, i drugi znaci imaju crno/belo u simbolu, vidi znak Bika. Riba je znak disbalansa, jedno koje je zensko podeljeno na dva,a svaka ide na svoju stranu. Ili, dve zajednicke zenske duse koje spaja Animus. Akcija, muska energija (vodoravna crta) uravnotezuje, ali i dalje su okrenute ka razlicitim stranama.

Kako je u pitanju zadnji znak, vodi osobe ka tajnama ali malo ljudi, vecina ih je neuravnotezena. U skladu sa tim, kako se muska energija ne trosi kako treba, na mistiku i spiritualnost koji nosi ovaj znak, onda po zakonu povratne sprege znak Ribe daje zamenu ovog muskog preko plastike, tacnije vibratora.

Nisu Ribe jin jang. Vidis da kod znaka Ribe postoje dve savijene crte (dve...) i jedna vodoravna. Kod drugog vodenog, Raka, takodje vidimo dva zenska simbola koja teze spajanju medjusobno. Preko simbola Vage lepo je predstavljena harmonija i ravnoteza a to Vaga i jeste, ravnoteza.

astrology-zodiac-libra.gif

Izvinite vi ali po cemu je simbol koji lici na br. 69 zenski simbol?:dontunderstand:
Mislim rak jeste zenski znak, ali simbol, ne mora da znaci da je i on....

Poslednja izmena:

Back