Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
kad se sve sabere, Ovnove i Ribe (oba pola) ne volim... prve jer su tupoglavi i ograničeni svojim strastima, a druge jer su mutni, neiskreni i regresivni... dodao bih ovde još ženske Jarčeve, Device i Rakove i muške Bikove... ali sve su to, naravno, generalizacije

Vagu-jednostavno ne umeju da iskazu emociju bilo koje vrste, ako je uopste i imaju,
oni se okrenu i odu i lako sve ostave iza sebe, jbg, mozda je bolje ovako...
Blizance-Sam Juda je bio blizanac... Svoga oca znam citav svoj zivot, i danas svaka recenica koju izgovori moze da ima 3 znacenja ali nikada ne znas koje je ono pravo... Tendencije ka lazima...
Oba znaka su dobra za druskarenje...
Blizanci dobro imitiraju, i tu me uvek nasmeju, glumci, imaju fora price, ne znam dal' su istinite... A Vaga kad odvali fazon odvalila je...

Vagu-jednostavno ne umeju da iskazu emociju bilo koje vrste, ako je uopste i imaju,
oni se okrenu i odu i lako sve ostave iza sebe, jbg, mozda je bolje ovako...
Blizance-Sam Juda je bio blizanac... Svoga oca znam citav svoj zivot, i danas svaka recenica koju izgovori moze da ima 3 znacenja ali nikada ne znas koje je ono pravo... Tendencije ka lazima...
Oba znaka su dobra za druskarenje...
Blizanci dobro imitiraju, i tu me uvek nasmeju, glumci, imaju fora price, ne znam dal' su istinite... A Vaga kad odvali fazon odvalila je...

ja mislim da je bio škorpija :aha:

Lava ne volite jer mu zavidite. jbg ipak je on kralj. :P

Pa imam SA (vladar Sunca) tacno na kraljevskom stepenu LAva i Mo u Lavu,ali "aristokrata" sam vise zbog Jarca,jer su svi Paganski Bogovi Sunca svoje rodjendane slavili u Jarcu,a kasnije i sam Isus.

Lavovi vladaju 5 osobnom kucom,pa su kraljevi najcesce sami sebi,imaju to dostojanstvo,drzanje,traze da ih se postuje,ali su vladari MCA(neosobna kuca,mase,narod) JArcevi ;)

lavovi se lazima kite...svi lavovi koje sam poznavala bili su zeljni paznje,a nisu bili bog zna sta,pa su lagali da bi se prikazali boljim nego sto jesu i utrpali gde hoce...

A svi vatreni preuvelicavaju sebe( i ja sam,imam vatre mnogo),zato valjda po nekoj pravdi Jarcevi vladaju svijetom,i oni predstavljaju taj materijalni Vrh neba,iznad kojeg nema dalje ,pa naravno da im "ruralni" obicni svijet zavidi.:D

Има најгорих, ако гледамо Крај свега, а то су Стрелац и Рибе. Ово је комбинација апсолутног разарања и рекреирања. Срећом, то се неће скоро догодити :P

Иначе, оба знака су исконски повезана с религијом и вишим силама.

Znam ovo, rekoh, ali on to stalno radi i za jezike je meni odgovorio skracenicama kad sam ga pitala koje zna...primijetila sam i za sto sta drugo.

- - - - - - - - - -

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku User Friendly.

Skorpije muske ne mogu da smislim. Strasno pogani za moj ukus. Ne zelim ih uopste u svojoj blizini.
Device zenske - neverovatno je koliko su te zene dosadne i glasne. Posle sat vremena razgovora sa njima treba mi tri dana odmora u potpunoj tisini.

Има најгорих, ако гледамо Крај свега, а то су Стрелац и Рибе. Ово је комбинација апсолутног разарања и рекреирања. Срећом, то се неће скоро догодити :P

Иначе, оба знака су исконски повезана с религијом и вишим силама.

Kako to?:dontunderstand:
Pa ti horoskopske znake predstavi kao jahače apokalipse.
Ajde nađi neki hlad i u hladu kestenja pronađi neku logiku.

Back