Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hvala na odgovoru. :)

Mada si me iznenadio, jer su mi svi uvek govorili da s jarčevima nema neobavezno, i sve je u pravilima. Ja sam control freak, i volim pravila, i tu sam se našla.

Rakovima sam okružena, i ne volim ih naročito. Svi su mi nešto cmoljavi, nervozni i uvredljivi.

Ma, to ti je fora sa "emotivnošću" Rakova. Ljudi kažu: emotivnost, a ono histerija, i neuroze, i sve nešto ustaju na levu nogu i puni su žutih minuta. Kao, emotivni. Neurotični, čoveče, neurotični.

Ne znam, možda sam ja trivijalna, pa pravila tumačim površno. U smislu, ako si ok, i ja sam, i onda nema problema, i sve može - čak i ono što ne bi ni očekivao. :mrgreen:

Ako si ser.onja, i ideš mimo pravila, osnovnih; e, onda oću bonton, i pravila, i da se zna čija majka crnu vunu prede. I da mi platiš za zbog radi vremena koje sam na tebe ulupala.

Inače, šta ti beše, Ovan?

Zene su bolje sa podznakom u skorpiji nego znak, bar za nas bikove. Sa suncem u skorpiji vuku na krimi muskarce i provode po splavovima, sa podznakom skorpija su otvorenije za druge sfere. Za astro, mnogo ih je vise zainteresovano sa podznakom nego znak i pokazuju bolji uspeh.
Ja sam vaga-skorpija. Koliko sam zajebana po tvojoj proceni?

Dobra je kombinacija. Nije pametno igrati sa emocijama, kako drugih sa vama tako vas sa emocijama drugih jer ste maheri :) .... treba razvijati samokontrolu. Senzitivna, lepa, privlacna. Za zenu je bolja kombinacija vaga/skorpija nego skorpija/vaga jer vage su drustveno prihvatljive, dnevni znak.

Muski: Ovan,on uvek mora biti najbolji,uvek mora biti glavni,glumi ti prijatelja da bi posle to sve iskoristio sto zna o tebi da drugima pokaze kako je on to "bolji" od tebe i kako je glavni. Ne mogu da ih smislim,odvratni su kao ljudi,sve u gasnu komoru. Sa ovnicama sam se i nekako slagao,o njima imam bolje misljenje.

Zenski: Strelcevi, Isuse kako su iritantni. Sve ide super i onda odjednom nesto kaze ili odreaguje da mi prva misao bude da je zadavim i zakopam iza kuce. Skorpije, jeftine,raspale, drolje. Imaju ogromnog potencijala i imaju manire da budu dame,ali dzabe kad su kurave. Vage, nije bas da ih mrzim,ali mi mnogo smeta sto varaju svoje momke. Malo popiju i onda ljube i startuju sve u klubu,a sutra ce da pricaju kako vole svog decka. :roll:

Muski: Ovan,on uvek mora biti najbolji,uvek mora biti glavni,glumi ti prijatelja da bi posle to sve iskoristio sto zna o tebi da drugima pokaze kako je on to "bolji" od tebe i kako je glavni. Ne mogu da ih smislim,odvratni su kao ljudi,sve u gasnu komoru. Sa ovnicama sam se i nekako slagao,o njima imam bolje misljenje.

Zenski: Strelcevi, Isuse kako su iritantni. Sve ide super i onda odjednom nesto kaze ili odreaguje da mi prva misao bude da je zadavim i zakopam iza kuce. Skorpije, jeftine,raspale, drolje. Imaju ogromnog potencijala i imaju manire da budu dame,ali dzabe kad su kurave. Vage, nije bas da ih mrzim,ali mi mnogo smeta sto varaju svoje momke. Malo popiju i onda ljube i startuju sve u klubu,a sutra ce da pricaju kako vole svog decka. :roll:

ovo za ženske strelčeve i škorpije, a pogotovo škorpije je baš ustaljeno

jezim se od ovog posta :sad2:

I ti si napisao da odmaras od njih. I to pet dana nedeljno vise nego ja. Da se nisi malo prevario u logickoj konstrukciji recenice stavljajuci smajlija? Ja bih rekao da jesi.

kad dodjes u moje godine shvatices da je sasvim dovoljno biti sa zenom jedno vece u nedelji i sa svim onim sta ide uz to..... i ako si pametan izaberes pravu koja moze da ti pruzi sve, imas ugodjaj na nivou a i nju ne smaras svojim prisustvom tokom nedelje tako da te jos vise pozeli jer ne moze da te mirna doceka ko iz one pesme jedva cekam da subota dodje :lol:

kad dodjes u moje godine shvatices da je sasvim dovoljno biti sa zenom jedno vece u nedelji i sa svim onim sta ide uz to..... i ako si pametan izaberes pravu koja moze da ti pruzi sve, imas ugodjaj na nivou a i nju ne smaras svojim prisustvom tokom nedelje tako da te jos vise pozeli jer ne moze da te mirna doceka ko iz one pesme jedva cekam da subota dodje :lol:

Kada i ako se nekad budes inkarnirao sa pet planeta u polju skorpije najlosiji dan u nedelji ce ti biti taj kada odmaras od svojih konkubina.

Kada i ako se nekad budes inkarnirao sa pet planeta u polju skorpije najlosiji dan u nedelji ce ti biti taj kada odmaras od svojih konkubina.

meni je svaki dan radni a i svaki dan mi je slobodan... ne zavisim ni od koga sto se tice posla a jos manje sto se tice strasti.... znaci dan je nebitan, uzeo sam subotu kao primer,moze biti i ponedeljak zavisi od zene i njenih obaveza a i sopstvenih planova. najveca greska je kad si samac a dovodis zene u kucu na legalo... ta navika te posle kosta mnogo robije... naravno, imas zena koje su tako istancanog duha i neformalnog stava sto se tice pojma slobode te sa njima mozes dotaci atoske vrtove slasti zivota ne misleci na ovaj formalizam kojim sam zacinio prilicno debilnu pricu o znakovima koji ne valjaju...

nadam se da si razumeo poentu...

Back