Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jednostavno pitanje , jednostavan odgovor ...
Ima samo jedan znak za koga se vezu najvishe naj ...pa tako i atribut najgori...
Odgovor je SHKORPION ...
U istom trenutku za shkorpiona se moze reci da je i najbolji znak ...
Paradoksalno ??? Nimalo ...
Znak koji ide najdalje u ekstremima bilo koje vrste od krajnje negativnog do krajnje pozitivnog jeste shkorpion ...

definitivno-SKORPION .jako puno negativne energije,jako puno zle cudi i destrruktivnosti

Jarac...tvrdoglavi do bola,povuceni,smireni,a kad eksplodiraju onda neka beze svi xD

Ma taj jarac, sram ga bilo uzas! :evil:

ovan/blizanac

smrt u nasmejanoj verziji

Odgovor je SHKORPION ...

Ja bi se slozio ovde sa ovim ljudima :ok:

Нешто су се и нас докачили. :P Тек толико да не будем убедачен уверењем да сам некаква "света `твар". :hahaha:

Додуше, неки су ме називали шкорпијом... ке-хе. Вероватно зато што сам офарбан и том бојом. :cool:

PaintedPuppy.jpg

Miso, kad je mene jedna osoba pitala sta sam u horoskopu, a ja rekla jarac, usledila je reakcija shocka pa onda recenica: "Ti onda mora da si zla!" :evil:

Hahaha a kad si astrolog onda u sebi primetis uticaje raznih planeta. Tako sam ja nekad sebi kao ovan zbog ascendenta, nekad sam kao bik, polozaj vladara asc.
Nekad sam tipican jarac...

Ja sam shkorpion sa istim podznakom , a rodjeni stariji brat mi je blizanac...
Ljudi , odrastanje u takvoj konstelaciji je bio cirkus Adria ...
Znaci koliko je blizanac sebican , neozbiljan , plitak , ranjiv i slab ...toliko je mnogo teshko biti kompleksan shkorpion koji stoji na suprotnoj dijagonali blizancu ...
Da se razumemo , blizanac je inteligentan , pronicljiv , kosmopolita ... ali mu fali ono neshto ..., ili u fudbalskom zargonu , moze siroma da istera samo jedno poluvreme .

Kako da je , kolko sam sebi mrzim zvezde shto sam kompliciran do zla boga ... ide i sledeca tvrdnja , da kad bi moglo oma bi se menjao sa bratom za znak i prejebo bi ga skroz istovarajuci mu sav ovaj shkorpionski balast ...

Haha,ljudi...
Ja se sada javljam kao blizanac/škorpija, bre budite srećni.
Zanimljivo da uprkos tome što škorpijama nisam sklona, nikad ne bih menjala svoj podznak - ali znak rado.
Blizanci jesu malo falični..zapravo većina blizanaca koje znam ne leže mi,ne cenim ih kao neke druge znakove - osim ako blizanci nisu u podznaku ili je blizanac naglašeniji u karti.
Ali kao sunčev znak, blje.
Ja sam se uvek osećala kao neki apgrejdovani blizanac zbog te škorpije u podznaku, kao da mi je malo dala na dubini ( mada i dalje imam previše onih negativnih karakteristika vazduha, od nestalnosti do povremene površnosti).
A očigledno mi ga je dala i na egu :lol:

Близанчево Сунце је на првих 20 степени перегринирано, а после је у лицу, па не бих рекао да баш од такве позиције може да дође неки прејак и неумерен его, као што то може бити случај са вагом и водолијом. Ња.

Wild Child, ti nimalo nisi povrsna! Nekako te nikad i nisam dozivljavala kao blizanca :eek:

:lol:
Kod mene je in general vazduh slabo naglašen..Voda preovladava pogotovo u sferama emocija :)
No imam tu crtu svestranosti i uzaludnog gubljenja energije na previše stvari..tipično blizanački, uhvatim se mnogih poduhvata a ne završavam ih, sve me zanima ali ne u toj meri da se nečemu posvetim strastveno..Ne valja to...trudim se da menjam ali ide vrlo teško:)
Mladolik izgled i pomalo detinjasto ponašanje opet idu blizancima...

Ali hvala na komplimentu :lol:

Jedno vreme sam baš rado pratila reality emisije i pokušavala sam da po ponašanju i fizičkom izgledu da prokljuvim ko je šta u horoskopu ili makar da zaključim šta je kome naglašeno...
Mogla sam žmurećki da izdvojim blizance i nikad po dobrom:lol:
Najčešće su muškarci bili ti koje sam uočavala, neki polu -bleskasti osmeh,nepodnošljivi smisao za humor sačinjen od iritantnih gegova, zvukova i glupavih odvala, uvlačenje jačima od sebe.
Bljak.
I evo sad sam morala da tražim na netu šta znači peregrinirano :rumenko:
Kako me Miša muči :D
Pa nisam shvatila kada kažeš u licu..na šta tačno misliš?
Moje je na 21om stepenu blizanaca.

E to uzaludno gubljenje vremena na gomilu stvari ima da me dokrajci. To pripisujem mom merkuru u strelcu u devetoj.
Majko moja, pa ja ne znam za sta bih se pre interesovala, koncentracija prilicno slaba ako treba da se koncentrisem na jednu stvar.
Tako da mi fakultet dodje onako pored svega toga, a ne na prvom mestu. Kad bih toliko energije posvetila ucenju na faksu, bila bih student generacije :lol:
A tek sto mogu da pricam satima, onako filozofski...
No, ovo sam zapravo htela da prokomentarisem
Najčešće su muškarci bili ti koje sam uočavala, neki polu -bleskasti osmeh,nepodnošljivi smisao za humor sačinjen od iritantnih gegova, zvukova i glupavih odvala, uvlačenje jačima od sebe.
Hahahaha :lol: :lol:
Ima super blizanaca koji su korigovani nekim ozbiljnijim znakom na ascendentu i cak ih imam dosta medju prijateljima. Takvi su mi super jer su komunikativni i vole pricu(kao i ja) ali mozes s njima i nesto ozbiljnije popricati, nisu u fazonu da se retardirano smeju na sve, misle da su zanimljivi, ponasaju kao da imaju 5 godina!

Najgori znak po meni su skorpije jer su mnogo komplikovane i samozive.... moraju po svaku cenu biti u pravu ili se do srzi uvrede
Ribe, katastrofa, ni vece emotivnosti i dobrote, a ni vece dvolicnosti, nestalnosti... zive u svetu sesirica :)))
Ovan i Jarac... nedo bog da imam decka u tom znaku ne znam da li bih ikada znala njihova osecanja, tvrdi ko kamen :)

Back