Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja gledam kako menjam misljenje s godinama , i sta sam pisala pre 3 godine na temi i kako mislim sad

i dalje su mi broj jedan u iritaciji zene rakovi.

Ja to ne umem sebi da objasnim ali njih ne zelim da vidim u istoj prostoriji. Nikad se nisam svadjala sa njima , nisu mi zlo nanele ali imaju toliko iritantnu energiju da jednostavno ne zelim da ih imam u blizini.
Kod njih je sve nekako previse . Kad pricaju previse se uzbude, kad se iznerviraju previse se uzbude.
A mozda i to ne bi bilo strasno da nema nesto trulo u njima....kod Racica mi uvek nesto smrdi....i uvek sam na kraju balade u pravu. I one ne vole mene....skorpiju....

A o zloglasnosti skorpija....Skorpije su zaebane i teskeeee.....i ljubomorne
ali skorpije koje znam nikad nikom nisu nanele nesto lose.....mada nekako ljudi koji se zamere skorpiji navuku neku losu karmu.....

D4hBxt2eDbo.jpg
najomraženiji ovi isfolirani!

Zenske Vodolije. U njihovim glavama je sve iskrivljeno, imaju cudan odnos prema svetu. Nestalne su i na njih ne mozes da se oslonis, a nikada sebe ne gledaju kao krivca, bas jer imaju taj stav da su one neki dobrocinitelji, sta god, a da ih drugi ljudi napadaju, da hoce da ih kontrolisu. Nikakvi prijatelji. Mada one ne mogu da shvate zasto...

Blizanci, i muški i ženski. Ne volim ih nikako, lažljivi su samo tako, a baš se potrefilo da mi je pola porodice u tom znaku.

Ženske ribe...sve su tako fine i požrtvovane, prave napaćene dušice...aham, malo sutra, namazano do zla Boga.

Inače, sam Vaga. :)

Back