- Poruka
- 14.452
i ribizle takodje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a nek bude jarac

Najgori znak po meni su skorpije jer su mnogo komplikovane i samozive.... moraju po svaku cenu biti u pravu ili se do srzi uvrede
Ribe, katastrofa, ni vece emotivnosti i dobrote, a ni vece dvolicnosti, nestalnosti... zive u svetu sesirica))
Ovan i Jarac... nedo bog da imam decka u tom znaku ne znam da li bih ikada znala njihova osecanja, tvrdi ko kamen![]()

ovo apsolutno nije istina...veruj mi,mnogo vishe iskazujem emocije od nekog raka ili bika...a jarac sam...
e sad,to shto sa druge strane u vezi sa nechim umem da budem nemilosrdan,to je po zasluzi...
ako me zajebesh,zajebacu te duplo!![]()
. Znak u horoskopu ne moze govoriti mnogo o tome kakav je covek... 
Ja sam rekla svoje iskustvo sa jarcevima, nisam napisala da je najgori znak, nego da je to nesto sto mi smeta kod njih. E sad nisam upoznala jarca koji vise iskazuje osecanja od rakova. Znak u horoskopu ne moze govoriti mnogo o tome kakav je covek...
![]()

Ју-на-шта ли си ти набасао.
За женске водолије знам само да су донекле својеглаве. Али ни изблиза као ми мушки. А мени је So Aq доста истакнуто као планета са највише аспеката.
Да водимо рат, гонио бих те до дна пакла и назад!
Zene Vodolije. Ko hoce porodicu neka bezi od njih ko djavo od krsta. Lenje, uobrazene i deca ih ne zanimaju u zivotu.
Za posao su jos gore. Misle da su one iznad svih, a istina je da su toliko staticne da jedini posao koji mogu da zavrse je samo daj ti meni pa cu ja mozda tebi. Tipicno i moderno.
Stupaju u kontakt, vrlo lako, ali ispod tog njihovog nedefinisanog stava o bilo cemu krije se sam djavo i ne daj boze nikome one.
A da zaboravio sam da napisem jos da su najvece sponzoruse i da su mamine i tatine cerke i da rade sve kako mama kaze.

Niko mi posebno ne smeta, ali u zadnje vreme ovnovi mi se penju na glavu, sve sam egomanijak koji priča svašta a posle se izvinjava isto važi i za ovnice..
valjda im je nešto u sazvežđu zbrkano, jer jedna mi je baš the best drugarica...