Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Najgori znak po meni su skorpije jer su mnogo komplikovane i samozive.... moraju po svaku cenu biti u pravu ili se do srzi uvrede
Ribe, katastrofa, ni vece emotivnosti i dobrote, a ni vece dvolicnosti, nestalnosti... zive u svetu sesirica :)))
Ovan i Jarac... nedo bog da imam decka u tom znaku ne znam da li bih ikada znala njihova osecanja, tvrdi ko kamen :)

ovo apsolutno nije istina...veruj mi,mnogo vishe iskazujem emocije od nekog raka ili bika...a jarac sam...
e sad,to shto sa druge strane u vezi sa nechim umem da budem nemilosrdan,to je po zasluzi...
ako me zajebesh,zajebacu te duplo! :mrgreen:

ovo apsolutno nije istina...veruj mi,mnogo vishe iskazujem emocije od nekog raka ili bika...a jarac sam...
e sad,to shto sa druge strane u vezi sa nechim umem da budem nemilosrdan,to je po zasluzi...
ako me zajebesh,zajebacu te duplo! :mrgreen:

Ja sam rekla svoje iskustvo sa jarcevima, nisam napisala da je najgori znak, nego da je to nesto sto mi smeta kod njih. E sad nisam upoznala jarca koji vise iskazuje osecanja od rakova :). Znak u horoskopu ne moze govoriti mnogo o tome kakav je covek... :)

ako cesh da se vredjamo i ti imash klempave ushi...:P

koza.jpg

ovak'e?:mrgreen:

Zene Vodolije. Ko hoce porodicu neka bezi od njih ko djavo od krsta. Lenje, uobrazene i deca ih ne zanimaju u zivotu.
Za posao su jos gore. Misle da su one iznad svih, a istina je da su toliko staticne da jedini posao koji mogu da zavrse je samo daj ti meni pa cu ja mozda tebi. Tipicno i moderno.
Stupaju u kontakt, vrlo lako, ali ispod tog njihovog nedefinisanog stava o bilo cemu krije se sam djavo i ne daj boze nikome one.

A da zaboravio sam da napisem jos da su najvece sponzoruse i da su mamine i tatine cerke i da rade sve kako mama kaze.

Ју-на-шта ли си ти набасао. :D

За женске водолије знам само да су донекле својеглаве. Али ни изблиза као ми мушки. А мени је So Aq доста истакнуто као планета са највише аспеката.

Да водимо рат, гонио бих те до дна пакла и назад!

Ју-на-шта ли си ти набасао. :D

За женске водолије знам само да су донекле својеглаве. Али ни изблиза као ми мушки. А мени је So Aq доста истакнуто као планета са највише аспеката.

Да водимо рат, гонио бих те до дна пакла и назад!

Ti si Vodolija i normalno je da ne mozes da primetis mane. Vi muski ste ok, cak sta vise, ali one nesrecnice, bolje da se nikada nisu ni rodile.
Ne znam, mozda sam bas ja naletao na lose i uvek se potrefilo da su to bile Vodolije, ali je nemoguce bas da su sve takve bile i da je to slucajnost bila. U svakom slucaju sa njima samo na pristojnom odstojanju.
Kada kaze datum rodjenja, okret za 180 stepeni i vidimo se vise nikada.

Zene Vodolije. Ko hoce porodicu neka bezi od njih ko djavo od krsta. Lenje, uobrazene i deca ih ne zanimaju u zivotu.
Za posao su jos gore. Misle da su one iznad svih, a istina je da su toliko staticne da jedini posao koji mogu da zavrse je samo daj ti meni pa cu ja mozda tebi. Tipicno i moderno.
Stupaju u kontakt, vrlo lako, ali ispod tog njihovog nedefinisanog stava o bilo cemu krije se sam djavo i ne daj boze nikome one.

A da zaboravio sam da napisem jos da su najvece sponzoruse i da su mamine i tatine cerke i da rade sve kako mama kaze.

Interesantno, ja imam veneru u vodoliji i nikaad mi nije bila privlacna klasicna tradicionlna porodica, deca i to. Nekako sam uvek partnerstvo zamisljala na drugaciji nacin, tipa muz i ja putujemo, zezamo se, a ne ja kuvam, perem, i vodim decu u skolu. Moja drugarica takodje ima veneru ali i mars Aq i ne zeli decu. Kod nje je samo sloboda, sloboda, i sloboda.

Niko mi posebno ne smeta, ali u zadnje vreme ovnovi mi se penju na glavu, sve sam egomanijak koji priča svašta a posle se izvinjava isto važi i za ovnice..
valjda im je nešto u sazvežđu zbrkano, jer jedna mi je baš the best drugarica...

Niko mi posebno ne smeta, ali u zadnje vreme ovnovi mi se penju na glavu, sve sam egomanijak koji priča svašta a posle se izvinjava isto važi i za ovnice..
valjda im je nešto u sazvežđu zbrkano, jer jedna mi je baš the best drugarica...

da znas.. sreca sto sam na prelasku u bikonju jer me razdvaja samo pet minuta od tih dileja ovnova

Back