Jarac definitvno,koliko muski pripadnici tako i zenski,mislim cast izucecima,al ovi svi Jarcevi sto ih ja poznajem su toliko nekomunikativni,zive u nekom svom svijetu,cudljivi,tesko se dopire do njih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vagu-jednostavno ne umeju da iskazu emociju bilo koje vrste, ako je uopste i imaju,
oni se okrenu i odu i lako sve ostave iza sebe, jbg, mozda je bolje ovako...
Blizance-Sam Juda je bio blizanac... Svoga oca znam citav svoj zivot, i danas svaka recenica koju izgovori moze da ima 3 znacenja ali nikada ne znas koje je ono pravo... Tendencije ka lazima...
Oba znaka su dobra za druskarenje...
Blizanci dobro imitiraju, i tu me uvek nasmeju, glumci, imaju fora price, ne znam dal' su istinite... A Vaga kad odvali fazon odvalila je...

Jarac definitvno,koliko muski pripadnici tako i zenski,mislim cast izucecima,al ovi svi Jarcevi sto ih ja poznajem su toliko nekomunikativni,zive u nekom svom svijetu,cudljivi,tesko se dopire do njih.

Шта ћеш воле да одаберу друштво
А што се теме тиче још нисам нашао ни један знак да ми је омражен, сваки за нешто може да користи![]()

Ne znam zasto si misljenja da vas mrzimo.
Mrznja dolazi od Saturna, vladara znaka Jarca.
Nista me ne moze iznervirati kao kada neka osoba pomislja da ja moram razgovarati sa njom,ili da neka lijepa djevojka pomisli da mi se mora svidjeti,kako takve ljude volim da ignorisem.

Skorpija jeste 8. znak, stepen ima drugu prirodu.
Е не бре, стварно си један задрти јарац![]()
Svaki stepen u astrologiji je analogan znaku koji prirodno vlada tim stepenom,pa je 1 stepen analogan znaku Ovna,drugi Bika...
Pa vecina ljudi voli da cuje ono sto njima odgovara,a ne istinu,a Saturn(Jarac) ne zna drugacije osim da kaze istinu,ma kakva ona bila,sto cesto povrjedjuje druge osjetljive ljude,pa kazu JArac surov,hladan,sebican itd.Jarac samo pokusao da im otvori oci,nista vise.
NA kraju krajeva kako to da je SAturn vladar 10 polja,a predstavljaju ga takvim malefikom![]()
Ovde se slazemo. Saturn lose postavljen moze i pre razvoja slobodne volje pojedinca doneti deformitet, ali sam on je odgovoran relativno, istog u karti imaju roditelji a kao svesna bica odgovornost.
Sin je Neba i Zemlje, Gee i Urana, u ruci nosi srp. Kastrirao je oca. Po ovome izvlace zakljucak o njemu da je los, morbidan, zao. Kastracija je ucinjena jer nije bilo potrebe za daljim parenjem Neba i Zemlje, proizvodnja elemenata je zavrsena, svakog elektrona sa svojom putanjom, prirodom i zaduzenjem. Uveden je red i makrokosmicki sklad, na zemlji utabana staza evolucije. Na planu mikrokosma transformisali su njegovu energiju (konstruktivnu u destruktivnu, ranije je Mars bio bog poljoprivrede) ne razumevajuci mit, ispoljenje vidimo kao sukob sa autoritetima, prvo sa ocem a zatim i spoljnim okruzenjem koje se dozivljava kao neprijateljsko. Obrazac se formira do sedme godine i tu vidimo igru oca i sina (jede svoju decu)
Aluzija o srpu na planu materije je jasna, svaka generacija ima svoje zakone i to treba prihvatiti. Muz i zena na osnovu gore navedenog spajaju se radi nastavka potomstva, nakon toga razdvajaju zauvek. Detetu, nakon "kastracije oca" pruza se mogucnost da upozna Poredak i tek nakon toga moze racunati na Veneru koja izlazi iz morske pene.
Danasnja duhovnost je Saturnovu mudrost iskrivilo vencanjem i pravilima vezanosti (dok nas smrt ne rastavi), jedan od razloga daljeg nerazumevanja, netolerancije i fanatizma. A kriv je, pa ko drugi nego Saturn.