Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jarac definitvno,koliko muski pripadnici tako i zenski,mislim cast izucecima,al ovi svi Jarcevi sto ih ja poznajem su toliko nekomunikativni,zive u nekom svom svijetu,cudljivi,tesko se dopire do njih.

Pa sad,da su nekomunikativni tu gresis,nisu mutavi,ali nece bas sa svima da se socijalizuju. A da su teski za uspostavljanje nekih prisnijih odnosa to si u pravu.
Meni je isto problem da izadjem na kraj sa jaricima,bilo zenskim ili muskim.

Vagu-jednostavno ne umeju da iskazu emociju bilo koje vrste, ako je uopste i imaju,
oni se okrenu i odu i lako sve ostave iza sebe, jbg, mozda je bolje ovako...
Blizance-Sam Juda je bio blizanac... Svoga oca znam citav svoj zivot, i danas svaka recenica koju izgovori moze da ima 3 znacenja ali nikada ne znas koje je ono pravo... Tendencije ka lazima...
Oba znaka su dobra za druskarenje...
Blizanci dobro imitiraju, i tu me uvek nasmeju, glumci, imaju fora price, ne znam dal' su istinite... A Vaga kad odvali fazon odvalila je...

Juda je bio devica.

Jarac definitvno,koliko muski pripadnici tako i zenski,mislim cast izucecima,al ovi svi Jarcevi sto ih ja poznajem su toliko nekomunikativni,zive u nekom svom svijetu,cudljivi,tesko se dopire do njih.

Шта ћеш воле да одаберу друштво ;)

А што се теме тиче још нисам нашао ни један знак да ми је омражен, сваки за нешто може да користи :hahaha:

Poslednja izmena:
Kad je Poncije Pilat izveo Zidovima Isusa i Barabu,i upitao ih kome oprastaju,oni su oprostoli Barabi,Isus bio previse posten,pravedan,iskren,BAraba bio smutljjivac,kriminalac i bio im zanilmljiviji.

Tako i JArceve mogu da ne vole samo pokvareni i glupi ljudi,koji ne vole da cuju istinu i koji nemaju osjecaja za Pravdu.Mi Jarcevi se zato ponosimo sto nas mrze,znaci da mislimo svojom glavom,i da se ne ponasamo kako vjtear puhne,tj nismo beskicmenjaci :D

Jedna za Jarceve koja im prilici :D

Ne znam zasto si misljenja da vas mrzimo.

Mrznja dolazi od Saturna, vladara znaka Jarca.

Saturn previse zna (22 stepen JArca je stepen visih znanja),sto znaci da je dovoljno inteligentan da sebi ne moze dozvoliti takvu slabost da bilo koga mrzi.

Saturn je neumoljiv,ne oprasta,jer ako je Saturn popustljiv (,tijelo,oblik kicma,skelet,struktura drustva,organizacija) svijet,drustvo,covjek ce da propadne za 2 dana.Probaj da ne dises 10 minuta,i da svoje tijelo,fizicko bice (SAturn) izlozis takvome riziku,( umrijet ces),pa ljudima SAturn djeluje kao da ih mrzi,jer ih tjera da budu odgovorni,disciplinovani prema sebi,ali i prema drugima.

Pa vecina ljudi voli da cuje ono sto njima odgovara,a ne istinu,a Saturn(Jarac) ne zna drugacije osim da kaze istinu,ma kakva ona bila,sto cesto povrjedjuje druge osjetljive ljude,pa kazu JArac surov,hladan,sebican itd.Jarac samo pokusao da im otvori oci,nista vise.
NA kraju krajeva kako to da je SAturn vladar 10 polja,a predstavljaju ga takvim malefikom;)

Pa po Duporu

15. stepen Lava je "kraljevski stepen" i on daje kraljeve, osobe od autoriteta ako se neka planeta nađe na tom stepenu, pogotovo ako se nađe Jupiter.(misli se na Plemstvo,na nasljedni faktor,ne na izgradjivanje licnosti kroz vrijeme,tu je SAturn na 15 LAva jak,sto je kod mene slucaj :D)

2. stepen predstavlja moć i veličinu. Tako ćete u horoskopu Billa Gatesa naći upravo ovaj stepen, i to Plutona (velike pare) na 2. stepenu u II polju (materijalna dobra,Elvis ima Mjesec na 2 Riba.).

5. stepen je analogan znaku Lava i daje popularnost i aristokratsko držanje. (na 5 stepenu JArca mi je Mars,zene me vole mogu da kazem :D)

8. stepen je analogan znaku Škorpije i pretežno je negativan.

12. stepen po Miletu Duporu "pokazuje strast i trpljenja", analogan je znaku Riba pa daje duhovnost, medijalnost ali i osude, razna trpljenja (Ribe)

18. stepen je analogan znaku Device i to je veoma negativan stepen tzv "đavolski stepen". Primetićete da mnoge negativne ličnosti imaju izražen upravo ovaj stepen. (meni su sve Djevice koje sam upoznao negativne)

20. stepen je analogan znaku Škorpije i osobi može da donese oboljenje od karcinoma (kao i 10. stepen - stepen Jarca ), naravno ako na to ukazuju i drugi elemenati u horoskopu.

22. stepen predstavlja Jarca i "viša znanja"

29. stepen analogno Ribama predstavlja završetak svih ciklusa i sadrži sva znanja svih znakova. Kao što je Mile Dupor rekao, 29. stepen je "grupa duboke mistike" i daje duboke misaone procese, pa cak i vidovitost. itd itd

Pa zasto drugima smeta to sto oni ne zele ni sa kim da komuniciraju,bar ne diraju nikoga.Jarcevi jednostavno gledaju svoja posla,i ne zabadaju nos u tudje stvari,po meni je to vrlina.Postuju previse sebe i nece na svakakve mediokriotete da gube vrijeme,Jarcevsku paznju treba zasluziti,kome je stalo naravno.

Nista me ne moze iznervirati kao kada neka osoba pomislja da ja moram razgovarati sa njom,ili da neka lijepa djevojka pomisli da mi se mora svidjeti,kako takve ljude volim da ignorisem.

Poslednja izmena:
Skorpija jeste 8. znak, stepen ima drugu prirodu.

Svaki stepen u astrologiji je analogan znaku koji prirodno vlada tim stepenom,pa je 1 stepen analogan znaku Ovna,drugi Bika ,treci Blizanca itd.8 stepen je svakako stepen Skorpije.

Postoji podjela stepena posebno po znakovima,koja se nadovezuje opet na ovu "globalnu"

- - - - - - - - - -

Е не бре, стварно си један задрти јарац :hahaha:

A trudim se,i istrajavam na tome,Jarcevski :D

Pa vecina ljudi voli da cuje ono sto njima odgovara,a ne istinu,a Saturn(Jarac) ne zna drugacije osim da kaze istinu,ma kakva ona bila,sto cesto povrjedjuje druge osjetljive ljude,pa kazu JArac surov,hladan,sebican itd.Jarac samo pokusao da im otvori oci,nista vise.
NA kraju krajeva kako to da je SAturn vladar 10 polja,a predstavljaju ga takvim malefikom;)

Ovde se slazemo. Saturn lose postavljen moze i pre razvoja slobodne volje pojedinca doneti deformitet, ali sam on je odgovoran relativno, istog u karti imaju roditelji a kao svesna bica odgovornost.

Sin je Neba i Zemlje, Gee i Urana, u ruci nosi srp. Kastrirao je oca. Po ovome izvlace zakljucak o njemu da je los, morbidan, zao. Kastracija je ucinjena jer nije bilo potrebe za daljim parenjem Neba i Zemlje, proizvodnja elemenata je zavrsena, svakog elektrona sa svojom putanjom, prirodom i zaduzenjem. Uveden je red i makrokosmicki sklad, na zemlji utabana staza evolucije. Na planu mikrokosma transformisali su njegovu energiju (konstruktivnu u destruktivnu, ranije je Mars bio bog poljoprivrede) ne razumevajuci mit, ispoljenje vidimo kao sukob sa autoritetima, prvo sa ocem a zatim i spoljnim okruzenjem koje se dozivljava kao neprijateljsko. Obrazac se formira do sedme godine i tu vidimo igru oca i sina (jede svoju decu)

Aluzija o srpu na planu materije je jasna, svaka generacija ima svoje zakone i to treba prihvatiti. Muz i zena na osnovu gore navedenog spajaju se radi nastavka potomstva, nakon toga razdvajaju zauvek. Detetu, nakon "kastracije oca" pruza se mogucnost da upozna Poredak i tek nakon toga moze racunati na Veneru koja izlazi iz morske pene.

Danasnja duhovnost je Saturnovu mudrost iskrivilo vencanjem i pravilima vezanosti (dok nas smrt ne rastavi), jedan od razloga daljeg nerazumevanja, netolerancije i fanatizma. A kriv je, pa ko drugi nego Saturn.

Ovde se slazemo. Saturn lose postavljen moze i pre razvoja slobodne volje pojedinca doneti deformitet, ali sam on je odgovoran relativno, istog u karti imaju roditelji a kao svesna bica odgovornost.

Sin je Neba i Zemlje, Gee i Urana, u ruci nosi srp. Kastrirao je oca. Po ovome izvlace zakljucak o njemu da je los, morbidan, zao. Kastracija je ucinjena jer nije bilo potrebe za daljim parenjem Neba i Zemlje, proizvodnja elemenata je zavrsena, svakog elektrona sa svojom putanjom, prirodom i zaduzenjem. Uveden je red i makrokosmicki sklad, na zemlji utabana staza evolucije. Na planu mikrokosma transformisali su njegovu energiju (konstruktivnu u destruktivnu, ranije je Mars bio bog poljoprivrede) ne razumevajuci mit, ispoljenje vidimo kao sukob sa autoritetima, prvo sa ocem a zatim i spoljnim okruzenjem koje se dozivljava kao neprijateljsko. Obrazac se formira do sedme godine i tu vidimo igru oca i sina (jede svoju decu)

Aluzija o srpu na planu materije je jasna, svaka generacija ima svoje zakone i to treba prihvatiti. Muz i zena na osnovu gore navedenog spajaju se radi nastavka potomstva, nakon toga razdvajaju zauvek. Detetu, nakon "kastracije oca" pruza se mogucnost da upozna Poredak i tek nakon toga moze racunati na Veneru koja izlazi iz morske pene.

Danasnja duhovnost je Saturnovu mudrost iskrivilo vencanjem i pravilima vezanosti (dok nas smrt ne rastavi), jedan od razloga daljeg nerazumevanja, netolerancije i fanatizma. A kriv je, pa ko drugi nego Saturn.

Kriv je zato sto nam daje Formu i oblik,materijalnu ali i prostornu izmjerenu vrijednost,pa ne mozemo da hodamo po svemiru,moramo biti vezani za gravitacijsko polje zemlje(Njutn,Jarac,Otac gravitacije,SAturn Gravitacija),a zemlja kao materijalna kategorija ima svoju izmjerenu vrijednost(sve u simbolici SAturna) Pa ne mozemo da izadjemo iz svoga tijela (Saturn) i predjemo u neko drugo,pa je kriv zasto sto kao fizicka bica vremenom (Saturn) starimo,sto je najrealnija neminovnost(ne mozemo mu se suprostaviti),pa bi mi voljeli da smo Duhovi (Neptun) i da nismo materijalna bica(SAturn),tj da nemamo tijelo i ovaj oblik,pa kao duhovi ne bi smo bili vezani za zemlju(Saturn) i nebi smo bili prinudjeni da se hranimo,da pijemo vodu,da odrzavamo nase fizicko tijelo u zivotu.ZAto nas Saturn tjera da se pokrenemo,da budemo ambiciozni,da se borimo za sebe.

Poslednja izmena:

Back