Najgori znak

• Začetnik teme Začetnik teme Veca1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Blizanci, i muški i ženski. Ne volim ih nikako, lažljivi su samo tako, a baš se potrefilo da mi je pola porodice u tom znaku.

Ženske ribe...sve su tako fine i požrtvovane, prave napaćene dušice...aham, malo sutra, namazano do zla Boga.

Inače, sam Vaga. :)

ovo si lepo objasnila!znash kako,mora da se pliva! ;)

a shto se blizanaca tiche...bolje da cutim!ubice me neko!

- - - - - - - - - -

:super:

Ljudi uglavnom ne vole blizance, jer ih samo ne shvataju :zper:

ne shvataju oni sami sebe i u tome je elementarni problem i koren nerazumevanja!
mi ostali ne vidimo shta je vama u glavama,a narochito ako si dupli blizanac!
ono ostalo troje koje je u tvojoj glavi za nas ne postoji!kontash! ;)

a shto se blizanaca tiche...bolje da cutim!ubice me neko!

- - - - - - - - - -

ne shvataju oni sami sebe i u tome je elementarni problem i koren nerazumevanja!
mi ostali ne vidimo shta je vama u glavama,a narochito ako si dupli blizanac!
ono ostalo troje koje je u tvojoj glavi za nas ne postoji!kontash! ;)

Ma blizanci su jedne neshvaćene umetničke i romantične duše :zcepanje:

aha...al ne gotivim samo onog zlog,onaj dobar je ok! :lol:

a shto se teme tiche,nerviraju me prepotentni likovi,a njih medju lavovima ima pregrsht!

sve lavove koje znam su .....ne znam vise ko strudle recimo.to mi pada na pamet kad pomislim na ljude koje znam a da su rodjeni u znaku lava.a strudle nikakav utisak na mene neostavljaju.tako da horoskopski znak tesko da ima veze sa osobom.

ja sam blizanac al kad god procitam sta pise o tom znaku i kad pogledam sebe ja se iskidam od smeha.

tako ti je to :P

Pa blizanci realno umeju da budu iritantni :lol:
Ja kao blizanac, vrlo retko tolerišem druge blizance.
zanimljivo je da recimo imam oko sebe puno ljudi koji su ASC blizanac i obožavam ih ali Sunce u Blizancima nešto ređe:P
Ali in general, mislim da su Blizanci laka meta za bacanje hejta. Blizanci su Džastin Biber ili Tvajlajt horoskopa. Kad nemaš na koga, napadni na njih, ne možeš da pogrešiš, imaćeš podršku većine....nevezano za blizance kao znak same po sebi.

sve lavove koje znam su .....ne znam vise ko strudle recimo.to mi pada na pamet kad pomislim na ljude koje znam a da su rodjeni u znaku lava.a strudle nikakav utisak na mene neostavljaju.tako da horoskopski znak tesko da ima veze sa osobom.

ja sam blizanac al kad god procitam sta pise o tom znaku i kad pogledam sebe ja se iskidam od smeha.

tako ti je to :P

to je zato shto si vrlo realistichna i samokritichna! :P
meni je brat stariji dupli blizanac,i sve moguce fazone blizanaca sam nauchio!sve!
bilo je tu i suza i smeha,ali sam nauchio da je blizancima vishe ljudi u glavi,
pa samim tim,nije lako napraviti konsenzus! :lol:

a shto se shtrudli tiche,u shtrudle me ne diraj! :lol:

Stvarno? Iritantni? Valjda ne znam nesto puno blizanaca....hmm...jednog,dvoje,tri blizanca sam upoznala i sve tri zene i sve tri razlicite.

Ali opet ja i ne znam u kom su znaku ljudi oko mene rodjeni.Nikad ne pitam za horoskop.Jel to karakteristika blizanaca?

- - - - - - - - - -

tela sam da postavim smajli odgovarajuci al sam stisla dugme brzopleto......

blizanacki jel?:P

Stvarno? Iritantni? Valjda ne znam nesto puno blizanaca....hmm...jednog,dvoje,tri blizanca sam upoznala i sve tri zene i sve tri razlicite.

Ali opet ja i ne znam u kom su znaku ljudi oko mene rodjeni.Nikad ne pitam za horoskop.Jel to karakteristika blizanaca?

nije to vezano za horoskopski znak,al da za mene tako neshto pishe u horoskopu,ni ja ne bi pratio isti! :whistling:

Не волим да видим да особа има Месец у шкорпији, па још ако је владар малефичне куће и смештен у малефичној, ето злице, а пошто је шкорпија прикривен знак, фолирантски, лажовски, дакле ето злице, прикривене, у души.:lol:

gle mahera :P

blizanci ne znaju sta hoce?jel? e to je u mom slucaju zestoko pogresno.uvek znam i sta hocu i sta necu.ali uvek.i zamisli,nisam pricljiva.retko sa kim imam zelju da pricam.
ljudi koji me znaju bi rekli da sam cutljiva.

a da sam dete to je jedino tacno:P sto ne znaci i da nisam zestoka

:P

imas bebu u avataru :P

- - - - - - - - - -

aaaaaaaaaaaaaaaaaa......................ajd uradite mi horoskop :P

Близанце краси површност и лепршавост.
Наравно, битна је цела слика тј. поставка планета. Не може се причати само на основу Сунчевог знака.
Али ако је неко наглашен близанац, а то значи да има личне планете у знаку близанца плус асцедент, истакнут близаначки меркур, онда ће ту особу дефинитивно красити, пре свега, сангвинија, лако ступање у међуљудске релације, веселост, лепршавост и површност....

- - - - - - - - - -

gle mahera :P

blizanci ne znaju sta hoce?jel? e to je u mom slucaju zestoko pogresno.uvek znam i sta hocu i sta necu.ali uvek.i zamisli,nisam pricljiva.retko sa kim imam zelju da pricam.
ljudi koji me znaju bi rekli da sam cutljiva.

a da sam dete to je jedino tacno:P sto ne znaci i da nisam zestoka

:P

imas bebu u avataru :P

- - - - - - - - - -

aaaaaaaaaaaaaaaaaa......................ajd uradite mi horoskop :P

Теби је , онда, само Сунце у знаку близанаца. А ако ти то Сунце не види асцедент или владара асцедента и није ти истакнуто у карти, немаш од близанаца ни ''б''.;)

hahaha...e sto bi volela da sam povrsna.stvarno bi to nekad volela.ali sta to u mom slucaju uzrokuje da uvek idem jako,jako duboko?hmm...

- - - - - - - - - -

nit znam sta je ascedent nit gde mi je sunce i mesec i vladari i sve to

Back