7lisica
Zainteresovan član
- Poruka
- 371
Ja sam pritvorno beskrupulozna znači..jel može to onda da se poništi, dva minusa daju plus, hmmm![]()

Ljudi uglavnom ne vole blizance, jer ih samo ne shvataju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam pritvorno beskrupulozna znači..jel može to onda da se poništi, dva minusa daju plus, hmmm![]()

Blizanci, i muški i ženski. Ne volim ih nikako, lažljivi su samo tako, a baš se potrefilo da mi je pola porodice u tom znaku.
Ženske ribe...sve su tako fine i požrtvovane, prave napaćene dušice...aham, malo sutra, namazano do zla Boga.
Inače, sam Vaga.![]()
Ljudi uglavnom ne vole blizance, jer ih samo ne shvataju![]()
a shto se blizanaca tiche...bolje da cutim!ubice me neko!
- - - - - - - - - -
ne shvataju oni sami sebe i u tome je elementarni problem i koren nerazumevanja!
mi ostali ne vidimo shta je vama u glavama,a narochito ako si dupli blizanac!
ono ostalo troje koje je u tvojoj glavi za nas ne postoji!kontash!![]()

Ma blizanci su jedne neshvaćene umetničke i romantične duše![]()

![]()
sta je ovo? drvlje i kamenje na blizance?![]()

znaci emocije tu rade 

opaznaci emocije tu rade
@tema: nemam pojma numem da mrzim![]()

aha...al ne gotivim samo onog zlog,onaj dobar je ok!
a shto se teme tiche,nerviraju me prepotentni likovi,a njih medju lavovima ima pregrsht!

sve lavove koje znam su .....ne znam vise ko strudle recimo.to mi pada na pamet kad pomislim na ljude koje znam a da su rodjeni u znaku lava.a strudle nikakav utisak na mene neostavljaju.tako da horoskopski znak tesko da ima veze sa osobom.
ja sam blizanac al kad god procitam sta pise o tom znaku i kad pogledam sebe ja se iskidam od smeha.
tako ti je to![]()

Stvarno? Iritantni? Valjda ne znam nesto puno blizanaca....hmm...jednog,dvoje,tri blizanca sam upoznala i sve tri zene i sve tri razlicite.
Ali opet ja i ne znam u kom su znaku ljudi oko mene rodjeni.Nikad ne pitam za horoskop.Jel to karakteristika blizanaca?

sto ne znaci i da nisam zestoka 

gle mahera![]()
blizanci ne znaju sta hoce?jel? e to je u mom slucaju zestoko pogresno.uvek znam i sta hocu i sta necu.ali uvek.i zamisli,nisam pricljiva.retko sa kim imam zelju da pricam.
ljudi koji me znaju bi rekli da sam cutljiva.
a da sam dete to je jedino tacnosto ne znaci i da nisam zestoka
imas bebu u avataru
- - - - - - - - - -
aaaaaaaaaaaaaaaaaa......................ajd uradite mi horoskop![]()
da vidim sta kazu zvezde i koliko pogadjaju 
ajde uradi mi horoskopda vidim sta kazu zvezde i koliko pogadjaju
jel radis horoskope?

ja ne radim horoskope i iskljuchivo amaterski pricham o svemu ovome...
a shto se bebe tiche,slika je stara i sestric jer sad djache prvache!![]()
jesi li ga pitao da li smes da koristis njegovu sliku za avatar?
jesam!i znash shta mi je rekao?