- Poruka
- 4.765
pise se za 2 p DEF LEPPARD
..i baš je lep naziv benda!!!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pise se za 2 p DEF LEPPARD
Evo sad hoću to da napišem. I da dodam još par:
Bijelo Dugme
Za razliku od par vrlo upečatljivih imena:
Partibrejkers
Električni Orgazam
EKV
Erogene Zone
Setiću ih se još. I ja sam se čudio fenomenu idiotskih imena naših grupa. Dodao bih i Riblju Čorbu i Zabranjeno Pušenje, ali značenje tih imena mi ne dopušta, mada su imena kretenska.
deff lepard
i blind gardian
i mute corpse
Рибља Чорба је изузетно болесно име :?
А Бијело Дугме је генијално име. Све је лепо објашњено у "Кад би' био бијело дугме" 8)
Шта је толико упечатљиво у ЕКВ :-?
iskopao sam jos uzasnih imena,pazite sad
super ******* judo flip
the nina the pinta
we will eat rats to survive
brutal dildos
david copperfuck
jehovah's shit list
instant asshole
the house that gloria vanderbilt
sh-sh-sh shark attack
Ekatarina Velika... Nazv po ruskoj carici Katarini II(zbacila je muža Petra I sa vlasti)... Prvo se bend tako zvao... i da nje pričam dalje...;-)
Ekatarina Velika... Nazv po ruskoj carici Katarini II(zbacila je muža Petra I sa vlasti)... Prvo se bend tako zvao... i da nje pričam dalje...;-)
Jojjj miki vrse na nas napad edukacije!
ja mrzim kad neko kaze da je veliki FAN neke grupe...
ja mrzim kad neko kaze da je veliki FAN neke grupe...
EKATARINA VELIKA je dobro ime,upecatljivo ,originalno...ali,ja kao njihov veliki fan MRZIM skracenicu EKV,totalno mi je bezveze...:?tako i zvuci kad se izgovori...
Inace,nisu se oni divili ruskoj carici,ili tako nesto,vec se bend prvo slucajno zvao Katarina II,zbog jedne devojke,pa je posle bilo zanimljivo dati ime po kojem je danas grupa poznata:wink:!znaci ,NEMA veze sa istorijom.