Najgluplja imena bendova?

Dosado jedna primitivna!!!:roll:

:razz: 8-)

Bolesno je šta se krije iza naziva Riblja Čorba, zapravo nije bolesno, već čudno

Шта се крије иза назива? Нешто око материце, right? :lol:

@ЕКВ љубитељи

ЕКВ има специфичан звук који не могу баш сви да поднесу. А и знате да је овај форум пун хејтера, тако да не схватајте то лично 8-)

Bolesno je šta se krije iza naziva Riblja Čorba, zapravo nije bolesno, već čudno. Riblja Čorba samo po sebi je idiotski naziv. Bijelo Dugme takođe. To je valjda bio trend da ime benda bude pridev i imenica.
Evo još:
Parni Valjak
Haustor
Film
Atomsko Sklonište (ne mogu da verujem da se ovoga pre ne setih)
Divlje Jagode
Idoli
Indexi
Vampiri (mada je i ovo zajebancija)
Osvajači

Evo meni dobrih:

Prljavo Kazalište
Buldožer
Leb i Sol
Smak
Time
Korni Grupa
Galija
Daj molim te Idoli ti je glupo, a prljavo kazaliste i galija dobro ime!? :roll: Idoli je tako kool ime, bas je zvucno. Ja sam htela svoj "bend" da nazovem Korovi, zato sto zvuci slicno kao idoli ali smo nasli posle bolje ime.

:lol:Pa to zavisi od potreba benda, ja sve sviram, i gitaru i bas i bubnjeve! :lol:

E bas se setih da mi je neko pricao da je negde u nekoj stranoj zemlji bila tabla:
No Smoking
Rauchen Verboten
Bjelo Dugme
:lol::lol::lol::lol:

Аух, па ти си онда умјетник широких.... уметничких схватања :lol:

Има и слика, btw :lol: И није Бјело, него Бијело Дугме :lol:

Daj molim te Idoli ti je glupo, a prljavo kazaliste i galija dobro ime!? :roll: Idoli je tako kool ime, bas je zvucno. Ja sam htela svoj "bend" da nazovem Korovi, zato sto zvuci slicno kao idoli ali smo nasli posle bolje ime.

A ******, sme li čovek ovde reći svoje jebeno mišljenje da ga svi ne šikaniraju?! Jeste, Idoli mi je glupo ime! Isto kao što bi i Korovi bilo glupo (ništa lično) i sreća da ste našli bolje.
Prljavo Kazalište i Galija mogu da predstavljaju stil i tematiku muzike. Šta predstavlja Idoli? Šta bi predstavljali Korovi? Ja stvari gledam iz tog ugla.

A ******, sme li čovek ovde reći svoje jebeno mišljenje da ga svi ne šikaniraju?! Jeste, Idoli mi je glupo ime! Isto kao što bi i Korovi bilo glupo (ništa lično) i sreća da ste našli bolje.
Prljavo Kazalište i Galija mogu da predstavljaju stil i tematiku muzike. Šta predstavlja Idoli? Šta bi predstavljali Korovi? Ja stvari gledam iz tog ugla.
Ma dobro covece sta se ljutis, ja sam samo rekla svoje misljenje. Ja ne pokusavam da te ubedim u nesto.

Back