Najgluplja imena bendova?

Рибља Чорба је изузетно болесно име :?

А Бијело Дугме је генијално име. Све је лепо објашњено у "Кад би' био бијело дугме" 8)

Шта је толико упечатљиво у ЕКВ :-?
Bolesno je šta se krije iza naziva Riblja Čorba, zapravo nije bolesno, već čudno. Riblja Čorba samo po sebi je idiotski naziv. Bijelo Dugme takođe. To je valjda bio trend da ime benda bude pridev i imenica.
Evo još:
Parni Valjak
Haustor
Film
Atomsko Sklonište (ne mogu da verujem da se ovoga pre ne setih)
Divlje Jagode
Idoli
Indexi
Vampiri (mada je i ovo zajebancija)
Osvajači

Evo meni dobrih:

Prljavo Kazalište
Buldožer
Leb i Sol
Smak
Time
Korni Grupa
Galija

Bolesno je šta se krije iza naziva Riblja Čorba, zapravo nije bolesno, već čudno. Riblja Čorba samo po sebi je idiotski naziv. Bijelo Dugme takođe. To je valjda bio trend da ime benda bude pridev i imenica.
Evo još:
Parni Valjak
Haustor
Film
Atomsko Sklonište (ne mogu da verujem da se ovoga pre ne setih)
Divlje Jagode
Idoli
Indexi
Vampiri (mada je i ovo zajebancija)
Osvajači

Evo meni dobrih:

Prljavo Kazalište
Buldožer
Leb i Sol
Smak
Time
Korni Grupa
Galija

Atomsko skloniste i haustor su odlicna imena,
Galija ti je dobro ime,ne sprdaj se.

Atomsko skloniste i haustor su odlicna imena,
Galija ti je dobro ime,ne sprdaj se.

Ako sam u pravu ovo je tema u kojoj mi pišemo naše mišljenje po pitanju imena, jer standard ni definicija glupog imena ne postoje. Stoga, ja mogu reći šta mi god padne na pamet. Doduše i ti možeš meni da kažeš da i ja lupam, ali malo je bezveze na ovakvoj temi, jer nemaš valjanih argumenata.
Atomsko Sklonište bih ti još i mogao priznati, ali Haustor... To što je možda Rundek pola puberteta proveo nadrogiran po haustorima i nije baš valjan izgovor za naziv grupe. Čitav koncept imena Galija sa imenima albuma i njihovom, rećićemo, orijentalno-istorijski orijentisanom muzikom je sjajan. Ipak kao što rekoh, ti to možeš poreći i napisati da ti je ime Galija glupo, ali ne možeš mene ubediti da jeste.

Opet, da ne dođe do zabune, navedena imena nemaju veze sa kvalitetom njihovog rada. Haustor smatram za jednu od naših najboljih grupa.

Jesu li sad stvari malo jasnije? :?

Ako sam u pravu ovo je tema u kojoj mi pišemo naše mišljenje po pitanju imena, jer standard ni definicija glupog imena ne postoje. Stoga, ja mogu reći šta mi god padne na pamet. Doduše i ti možeš meni da kažeš da i ja lupam, ali malo je bezveze na ovakvoj temi, jer nemaš valjanih argumenata.
Atomsko Sklonište bih ti još i mogao priznati, ali Haustor... To što je možda Rundek pola puberteta proveo nadrogiran po haustorima i nije baš valjan izgovor za naziv grupe. Čitav koncept imena Galija sa imenima albuma i njihovom, rećićemo, orijentalno-istorijski orijentisanom muzikom je sjajan. Ipak kao što rekoh, ti to možeš poreći i napisati da ti je ime Galija glupo, ali ne možeš mene ubediti da jeste.

Opet, da ne dođe do zabune, navedena imena nemaju veze sa kvalitetom njihovog rada. Haustor smatram za jednu od naših najboljih grupa.

Jesu li sad stvari malo jasnije? :?

ime ima svoju istoriju
to se racuna.to ne znaci da se nekome mora svidjet.
ali Galija xaxaxa
nije mi toliko zbog samog imena kolko zbog nekih drugih stvari.
al ako se tebi svidja,nemam nista protiv.

Back