Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Upita učiteljica u školi djecu, što je najbrže na svijetu.
Mala Mirica reče: zvuk.
Jeste, zvuk je brz, ali zna li netko nešto još brže?
Svjetlost, reče mali Perica.
Je, to je još brze, a što mislite ima li još nešto brže?
Mali Perica tada reče: Ima, misao.
Bravo Perice, misao je stvarno najbrža.
Sutradan u školi diže se Perica i reče:
Učiteljice, jučer navečer sam shvatio da ima nešto još brže od misli.
A što to Perice ?
Moj tata. Jučer je mami u krevetu rekao: Oprosti, svršio sam brže nego sam mislio.

Upita Perica oca:
Tata, čemu služe prsti na ruci ?
Pa vidiš sine, palac ti je za autostopiranje. Kažiprstom pokazuješ nešto ili zaprijetiš nekome. Srednji prst, to cu ti objasniti kada budeš bio punoljetan, jer sada to ne bi shvatio, domali prst nosi prsten, a mali služi za čačkanje nosa.
Dorastao Perica osamnaesti rođendan, i tada podsjeti oca da mu je obećao objasniti čemu služi srednji prst. Dobro si se sjetio, to sam ti ostao dužan, reče otac.
Vidiš, sada već imaš i djevojku, ali ne znam da li ste već imali i seksualni odnos, upita otac.
Pa još nismo, ali to je stvar dana, reče sin.
E dobro, kada se to dogodi, vama će se to dopasti, pa nakon prvog seksa, malo ćete se odmoriti, pa to opet ponoviti.
Mladi ste, pa ćete nakon nekog odmora opet to ponoviti.
I tamo nakon jedno par puta, ti ćeš već biti pomalo umoran, a tvoja ženska će možda poželiti još jednom, a tebi se neće dati. Vidiš sine, tada ćeš upotrebiti taj tvoj srednji prst.
Isturiti ćeš ga iz šake, i početi se njime lupkati po čelu i reći: Pa jesi li ti normalna?

Došao mali Perica kod mame i place - Maaamaaa meni se piiiškiii !!!
- Ne plaći sine, sad će te mama odvesti da piškiš.
- Neću da me ti vodiš!
- Dobro, onda će tata.
- Neću, hoću da me vodi baka!
- A zašto baš baka?
- Njoj se tresu ruke.

Dolazi klinac u ljekarnu i razgovara sa prodavačicom:
- Teto, dajte mi kutiju sexanorme.
- Ne može, mališa, to nije za djecu.
- Ali to nije za mene, djed mi je rekao da mu kupim...
- A, tako... Pa, dobro, evo ti. I reci djedu da pije jednu tabletu na sedam dana. Kad potroši, dođi opet.
Ide klinac kuci i ponavlja:
- Jednu na sedam, jednu na sedam, jednu na sedam...
Stigne kući i kaže djedu:
- Djede, evo ti lijek i teta je rekla da moraš piti sedam tableta na dan!
Poslije sedam dana dolazi klinac opet u ljekarnu, kod iste prodavačice:
- Otkud ti tako brzo? Što kaže djed? Je l' sad bolje?
- Pa... on je... ali...
- Ali što? Što je bilo?
- Baba je umrla poslije dva dana, mama i sestra su trudne, tata je poludio i pobjegao, mene boli guza, a Lesi se ne vraća kući...

Zatraži učiteljica od sve djece da napišu po neku riječ stranog porijekla i da je objasne. Javi se mali Perica da pročita što je napisao.
- Hajde Perice! - proguta učiteljica knedlu.
- PERVERZIJA - izvali Perica.
- Dobro - prekine ga učiteljica - hajde sad objasni taj pojam, ali da ne upotrijebiš ni jednu bezobraznu riječ, kao što inače znaš.
- Može - kaže Perica - Zamislite dvije žene kako idu ulicom i jedu sladoled. I sad jedna ga liže a druga ga grize. Koja je od njih udana?
- Pa... - učiteljica se zamisli, pa se zacrveni i na kraju kaže - Ona koja ga grize.
- Ne - kaže Perica - udana je ona koja nosi burmu, a to što ste vi pomislili, to je perverzija.

Srele se Fata, Nadija i Dženada i raspričale se o muškarcima. Najzad reče Dženada:
- U moga Muje 'ladna jaja, sinoć kad me je **** ja slučajno pipnem kad ono... 'ladna
Zainteresiraju se Fata i Nadija i kažu da će provjeriti. Sutra će Nadija:
- Alaha mi, i u moga Hase 'ladna jaja, to je izgleda tako kod svih muških
Obeća i Fata da će to što prije provjeriti.
Nađu se one sutra kad ono Fati oko modro.
- Što je bilo - pitaju Nadija i Dženada, a Fata će:
- Sinoć kad me je Suljo jebav'o ja ga dohvatim za jaja, a ona vrela.
Kažem ti ja njemu:
- Bolan Suljo, kako to u tebe vruća jaja, a u Muje i Hase 'ladna?

Došli Mujo i Haso u hotel da bi prespavali. Pošto su uzeli ključ odoše u sobu i odmah zaspaše. U sred noći budi se Haso jer Mujo strašno prdi. Nije mogao disati. Sinu mu ideja i on Muji nabi cijev od usisivača u šupak, te gurnu cijev kroz prozor.
Budi se ujutro Haso, pošto se dobro naspavao, kad ono sjedi Mujo u fotelji blijed k'o smrt:
- Bolan Mujo, što se dogodilo? Što si tako blijed?
- Ma pusti Haso, noćas mi je ispalo debelo crijevo i dobrano sam se namučio dok ga nisam vratio.

Metroseksualac se sunča na plaži i pošto je poprimio lep preplanuli ten seti se da mu je promakao jedan detalj... penis! Zato reši da se zatrpa peskom i ostavi samo polni ud na suncu kako bi i njega osunčao, da ne bi, dabome, štrčio od ostatka tela.
Nedugo potom, plažom prolaze dve bakice i spaze penis. U prvi mah nisu bile sigurne šta je to, te jedna poče pipkati štapom i penis poče da se diže. Shvatiše bakice šta je u pitanju te jedna kaže drugoj :
" Eeee sestro jel vidiš ti te ironije?! Sa 20 me je to zanimalo... sa 30 sam uživala u tome... sa 40 sam već morala da ga tražim... sa 50 sam morala da plaćam za to... sa 60 sam molila Boga za to... sa 70 sam potpuno zaboravila na to, a sada kada imam 80, prokletinja raste svuda unaokolo a ja ne mogu ni da čučnem!"

Vođi afričkog plemena rodi se beli dečak. Pozove on belog misionara i kaže mu:
Pričaj sada, pošto mnogo znaš i pošto si jedini belac na stotinu kilometara, kako se desila ova stvar s dečakom?
Zabrinuti misionar počne da razmišlja munjevito:
Vidi sada, to je igra gena, dešavaju se takve stvari. Evo primera, vidiš li ono stado koza: sve bele, a u sredini jedna crna?
Ućuti se malo vođa, pa kaže:
Dobro. Obećavam da ću ćutati o detetu, a ti ne pričaj o kozi.

Dolazi sodomista kod popa da se ispovedi.
Oče, zgrešio sam: "J***o sam mačku".
A kako to? - upita pop.
Pa lepo, staviš mačku u čizmu i završiš posao.
Čuje to popov pomoćnik pa, kada je sodomista otišao, dođe kod popa i kaže: Je l' vidite, oče, kako se to radi, a ne drž' je, Milutine, drž' je, Milutine!

Ђура је позвао своју маму код себе и свог цимера на ручак.

За време ручка мајци није промакло да је Ђурин цимер Пера јако згодан и
мишићав.
Она је већ дуже сумњала да су њих двојица несто више од цимера, па је
упитала Ђуру да ли је то истина
Ђура је уверавао мајку да су они само цимери и ништа више од тога.

Недељу дана касније Пера упита Ђуру:
Да ли си видео ону лепу кутлачу за супу? Нема је откад је твоја мама била
овде на ручку. Није је ваљда она узела?

Ђура није у то ни сумњао, али је ипак мајци послао маил:
Драга мама, не кажем да си ти "узела" или да "ниси узела" кутлачу, али
чињенично стање је, да од кад си била код нас, ње нема.
Поздрав, Ђура.

После пар дана Ђура добије мајчин одговор:
Драги Ђуро, ја не кажем да ти "спаваш" или да "не спаваш" с Пером, али
чињенично стање је: да он спава у свом кревету, већ би одавно пронашао
кутлачу.
Поздрав, мама.

Mujo i Suljo pecaju na Jablaničkom jezeru i riba ih ne ide i ne ide. Kad, prolazi patka te je oni uhvate. Patka će:
- Nemojte mene, ja sam zlatna patka i snijet ću vam jaje, po jedno svakom i svaka želja bit će vam ispunjena, samo zamislite želju i razbijte jaje.
Skuže oni, ovo je garant neka prijevara, znamo za zlatnu ribicu, ali zlatna patka - nikad čuli! Al' hajde, da vidimo i to čudo.
- OK. Ionako nismo gladni, pa nek ti bude.
Ona im snese po jedno jaje i oni brzo u Sarajevo. Stoji Mujo pred kućom i misli:
- Htio bih biti bogat, imati batlere, pravo dobru kuću, bazen, pičkice... i tako to.
Baci jaje... Kad ono... stvarno!
- Gospodine Mujo, izvolite! - kaže batler. Kuća samo takva, uđe Mujo, kad ono bazen, pičkice okolo u tangama... Legne on u ležaljku, sluga donese koktel... misli si Mujo.. a dobre li patke...
Kad dođe batler:
- Mujo, treba Vas neki siromah na vratima, zna Vas dobro, zajedno ste nekad pecali.
Misli si Mujo, eto, odmah iz komšiluka dolaze, ***** im materina. On na vrata da vidi tko je, kad Suljo:
- Pomagaj, brate Mujo, pravo imam problema, hajde sa mnom da vidiš što sam napravio.
- Nemoj, matere ti, tek sam se opustio! - viče Mujo.
- Hajde molim te, da vidiš belaj pravi - preklinje Suljo.
- OK, hajde. - veli Mujo i za njim, kad.. njegova kuća ista kao i prije! Otvore vrata, a u kući milijun golih muškaraca, sve gologuzo i sprave im vise, ima tu crnaca, žutih, ma svakakvih. Upita Mujo:
- Pa šta ti bi, bolan Suljo, šta bolan zaželi, jesil' vidio mene i moje kuće, aman šta ti bi?
A Suljo će, jadan:
- Stojim ja tako i mislim što mi sve treba, kontam milijun mi nekih ku**ca fali... kad mi ispade jaje iz ruke.

Došao Crnogorac kod oca pa kaže:

- Stari ja bi se ženio.
- Pa ajde onda.

I tako on dovede Slovenku.
Prvu noć se skine pred njom i pita:
- Mila, što je ovo?
A ona će u čudu:
- Pa... Kita.
- Marš bezobraznice! ***** jedna, neću te u kući! - i istjera ju.

Drugi dan on dovede Hrvaticu, skine se pred njom i pita:
- Reci, znaš li što je to?
- Pa ..rac, što bi drugo bilo.
- Marš van *********, da te moje oči više ne vide!

Treći dan on dovede Bosanku, skine se pred njom i pita ju:
- Što je to?
Odgovara ona:
- Pa... Ne znam.
A on sav razdragan i veseo joj kaže:
- E ti si mi časna, nevina i fina! E vidiš draga moja, to je k.rac.
A Bosanka će na to:
- ŠTA?!?!? TO K..CA VIDJELO NIJE!!!

Umro Slobo i dođe on Sv. Petru pred vrata Raja.

Lupa ko blesav po vratima i pita ga Sv. Petar:
"Što ti radiš ovdje?"

Veli mu Slobo:
"Hoću u Raj!"
Veli Sv. Petar:
"Marš, goni se ti lijepo u pakao!" i zalupi vratima.

Za desetak dana, lupa netko k'o lud na vrata Raja, hoće provaliti kroz njih. Otvara Sv. Petar vrata, ugleda 14 Vragova i pita ih:
"Što vi radite ovdje?"
"Izbjeglice!" odgovara jedan među njima.

Pričaju Japanac i Mujo što im je najvažnije u životu...

Kaže Japanac: "Meni je prvo moja zemlja, drugo mi je moj posao, a treće moja obitelj..."

A Mujo kaže: "Kod mene nije tako, nego naopako: prvo mi je moja obitelj, onda posao, a Japan mi je tek na trećem mjestu..."

Mujo se napalio na tajnicu na poslu, ali je ova imala momka. Jednog dana joj rece:
- "Dat cu ti 300 km ako mi das da te..."
Kaze ona:
- "Nema sanse!"
Kaze joj Mujo:
- "Bit cu brz, bacit cu novce na pod, ti se sagni po njega, i bit cu gotov dok ga ti podignes."
Kaze ona:
- "Hmmm...moram pitat momka."
Zovne tajnica momka, a on joj kaze:
- "Pitaj ga 500 km, i pokupi brzo novce i on nece stici ni skinuti hlace."
Sat vremena kasnije, momak zove tajnicu:
- "Sta se dogodilo?"
Kaze ona:
- "Gad mi je platio u kovanicama!!"

Grobar je radio kasno jedne noći.

Pripremao je telo gospodina Drljače,
koji je trebao biti kremiran,
i ustanovio frapantnu činjenicu.
Drljača je imao najveći privatni deo tela koji je ovaj ikada video!

Izvinjavam se gospodine Drljača," komentarisao je grobar, "Ne mogu da dozvolim da tako impresivan primerak bude kremiran, to mora da bude sačuvano za potomstvo."

Potom je odstranio cenjeni primerak, spakovao ga je u torbu i poneo kući.....

"Imam nešto da ti pokažem, nećeš verovati svojim očima," rekao je ženi otvarajući torbu.

"Gospode Bože!" žena je uzviknula prestravljeno,

"Drljača je mrtav!"

Dobio Mujo posao kao vozac autobusa i prvi dan kaze njumu sef:
- "Mujo moraces da vozis i da naplacujes karte"
- "Nema problema", kaze Mujo.
Isti dan upao Mujo sa autobusom u neku provaliju. Dolazi sef kod njega i pita on njega kako se sve to desilo. A Mujo ce:
- "Nemam ti ja blage veze, ja sam bio iza i naplacivao karte."

Ulazi Mujo u kafić i zatekne Hasu kako tužan sjedi za šankom i pije. Priđe mu i upita ga:
- "Haso šta ti je?"
- "Ma ništa. U junu mi je umrla majka i ostavila mi 10.000 maraka."
- "Uuu, umrla ti majka, nisam znao,moja sućut."
- "Zatim mi je u julu umro otac i ostavio mi 15.000 meraka."
- "I otac ti umro? Žao mi je..."
- "Onda mi u augustu umrla tetka i ostavila mi 20.000 maraka."
- "Tri člana obitelji za tri mjeseca? Mora da ti je teško."
- "Kako ne bi bilo? Ovog mjeseca ništa, ni marke."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back