ender33
Domaćin
- Poruka
- 3.289
Kakva je razlika između WINDOWS-a i K..CA?
Nema razlike, oba ti padnu kada ti najviše trebaju!
Nema razlike, oba ti padnu kada ti najviše trebaju!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Имо Цига обор са свињама, и ко свака сиротиња, скупљо леб по контејнерима, жицко помије из кафана, па тиме ранио свиње. Дође њему друштво за заштиту животиња- Чиме храните свиње? -Па ето, мало стари леба, мало помије, шта се има? -Срамота, храните јадне животиње ђубретом, казна 100.000 динара. Дођу они после неколико дана опет, а мучни Цига кад је видо колко је најјебо за помије набави бонжите, чоколаде, и још којешта па тиме рани свиње. -Чиме храните свиње? -Па ево госпоџо, све екстра рана, чоколаде, кекси... -Срамота, људи гладују, а Ви храните свиње људском храном, казна 200.000 динара. Јадан Цига опет плати, и чека опет инспекцију. Долазе они, па опет -Чиме храните свиње? -Не ранимо их. Дам свакој по 10 еврови, па нек купује која шта оће да је!Drugari, strasno mi je bitno da mi neko napise onaj vic (ako ga neko zna) - o Cigi, svinjama i Drustvu za zastitu zivotinja...
Pa kada su ga pitali sta daje svinjama za hranu i nista nije valjalo, pa stalno placao kazne zbog toga i na kraju, treci put kada su dosli da vide kako Ciga postupa sa svinjama, on im kaze: ``Dam svakoj po 10 evra, pa one odu i kupe sta ``oce``/
Ali ja to ne znam onako saljivo da ispricam...
Please, help me!