Najbolji vic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako povraca Pirocanac? kroz zube,vise mu ostane u ustima.

:bljak:
b040.gif
a015.gif
a050.gif

Vic je bolestan nacisto!:hahaha: :hahaha:

Uhvatili neki ljudi Srbina, Amerikanca i Turcina i strpaju ih u jedan veliki vocnjak gde sve obilno radja i kazu im: Mozete da jedete koliko hocete ali da nista ne iznesete. I puste ih... Amerikanac stao pored neke sljive, a one ogromne, zdrave... Jeo, jeo, i kada resi da krene uzme jednu sljivu i sakrije je, za seme. Krene na izlaz i uhvate ga da je uzeo... I sta sad da mu rade... Strpace mu u dupe... Vristi Amerikanac sve zvoni... Kad su zavrsili puste ga... Evo ga ide Srbin... Ista situacuja kao sa Amerikancom, samo sto je jabuku poneo... Uzmu oni da mu guraju, a on se smeje da pukne... Pitaju ga: pa ovome smo sljivu gurali i pocepao se od dreke, a ti se sa jabikom smejes... A Srbin odgovara: Eno Turcin nosi lubenicu... :) :) :)

Клади ли се Србин и Хрват ко је храбрији
Оде Србин на Јелачића плац па ће тихо "Ја сам Србин."
ови убију Бога у њему
ДОђе Хрват на Славију
па ће тихо"Ја сам Хрват"
нико ништа
он нгласније"Ја сам Хрват"
нико ништа
мало по мало поче он да виче "Ја сам Хрват!!!!!" и зграби једног
чичу за руку "" Чуја, Ја сам Хрват!!!!!"
а чича ће " Дете, па нисам ти ја крив!"

Otiso ciga u nemacku da sanira robu. I prolazi ulicom vidi lutriju. Kaze: ajde uplatim. I dobije milion evra.
Dolazi ciga kod njegove ciganke sav srecan, kaze: "Zeno, mi smo milioneri!", na to ce ona: "Ma daj bre cigo, nemoj da me zezas!", on joj pokaze i zenu udari infarkt i na mestu umre. Sedi ciga i razmislja, kaze: "Kad te krene, bas te krene"!

Pirocancu umre tašta i ode on u prodavnicu za pogrebnu opremu da kupi sanduk. Pita za jedan: 500 evra. "U mnogo bre to.", kaže radnik iz prodavnice: "Pa gospodine, ovaj sanduk ima pozlaćene držače." Piroćanac: Ma bre to mi je za taštu. Daj nešto malo jeftinije."
Radnik: Pa dobro evo imate ovaj od 250 evra koji nema pozlaćene držače, ali je takođe od kvalitetnog drveta.
Piroćanac: Aman čoveče, nešto malo jeftinije.
Radnik: Ajde ovaj od 100 evra, najobičnije drvo
Piroćanac: I baš nema ništa jeftinije?
Radnik: Gospodine, a što je vi ne donesete pa ćemo mi da joj ugradimo ručke.

Trci zeka sumom i naidje na liju kako se duva, kaze lijo ajde ostavi to ides samnom na trcanje to ti je kaze mnogo zdravije... I trce tako oni i naidju na meda kako duva, kaze zeko ajde medo castiti baci to i ides s nama da trcis to ti je mnogo zdravije, medo onako slegne ramnima i kaze ajde... Trce tako oni trce i naidju na vuka kako duva naravno i kaze mu zeko ma vuce bre ostavi to to ti je zivi otrov ides sa nama da trics to ti je mnogo zdravije, i vuk se slozi i prikljuci im se... Trce oni svi tako po sumi i sa grane sve to posmatra vrabac i kaze "Kakav je ovaj zeko kralj - kad se naduva, citava suma trci sa njim"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back