Najbolji TAXI u gradu

• Začetnik teme Začetnik teme stvt
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...e pa na ovakav komentar...zaista, sta reci...:thumbdown:

..promeni profesiju ako si nezadovoljan....:lol::twisted::lol:

Lili, salio sam se, nemoj da da si bas toliko ozbiljna. A za Vesnu : ne da cu da je odvezem gratis, nego cu joj i pomoci da prtljag
u025.gif
odnese do stana. Uvek sam bio kavaljer
c060.gif

I gorivo je u Beogradu skupo al ko te pita. Samo u Beogradu je plin 54 din a svuda je ispod 50. Vec u Obrenovcu je 49 din a kako se odmices od grada sve jeftinije [pa cak sam cuo da ima i za 44 din u juznoj Srbiji]. Kakav monopol.....

какав ме шљам јутрос возио, па то је страшнооо.
неки босанчерос, нова црна мечка, унутра иконице св.петке, богородице, св николе рекао би религиозан човек.
каже он мени немам динаре да ти вратим кусур. каже, имам евре, куне марке, ал немам динаре, све сам променио.
па реко шта ја да радим, ево ти 1000дин, (вожња коштала 650д) дај евре ако баш немаш.страшно ми се журило.
каже он мени, ма дај ми 1000, па кад разменим, ћу ти вратим, кажи ми само де радиш.
братееее
некако сам га натерао да оде до трафике, продавнице, било где. и баја ладно паркира ону мечку на сред пешачког прелаза, хладно.
нема гњега 5 минута, коначно улази у кола, прави још неколико саобраћајних прекршаја. ал некако сам стигао.

и скоро сваки таксиста ме пита аутопутем или трећим булеваром. у чему је фора, можда неко воли да више времена проводи на семафорима...

Ja nisam u tom Beogradskom taxiju-reklamiram druge ali ako ima onih koji ce da voze dzabe neka voze. Za Vas stranke je to povoljnost koja vazi SAMO za aerodrome a ako se vozite po gradu onda ih ne preporucujem jer jedino oni NE DAJU popust na telefonski poziv. Pozz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back