najbolji MMORPG?

igra neko na toxicu?!
ja iam Shamana i Magea 70 i rogua neki 39 valjda ali server poceo da smrdiiii

drug mi moze dati njegov acc na blizzu i ja samo placam mesecno ali ne znam.....
kakav je GW?! jel moze PvP da se poredi sa wowovim?! pozz

igra neko na toxicu?!

drug mi moze dati njegov acc na blizzu i ja samo placam mesecno ali ne znam.....

Igrao sam jedno vreme na toxicu , ali sam prestao.
Nemoj da uzimas od druga , uzmi svoj sopstveni.
Ne mozhe da se uporedi pvp od gw sa pvp od wowa ;)

Igrao sam jedno vreme na toxicu , ali sam prestao.
Nemoj da uzimas od druga , uzmi svoj sopstveni.
Ne mozhe da se uporedi pvp od gw sa pvp od wowa ;)

ja sam mislio da uzmem od druga jel je njemu zaledjen vec oko godinu......pa onda samo izlvlujem na 60 i onda upgradujem acc na TBC.......zar nije bolje nego da kupujem original?!?! :roll:

jel igrao neko Cabal online?!

ja sam mislio da uzmem od druga jel je njemu zaledjen vec oko godinu......pa onda samo izlvlujem na 60 i onda upgradujem acc na TBC.......zar nije bolje nego da kupujem original?!?! :roll:

jel igrao neko Cabal online?!

Batali , bolje ti je da uzmes svoj acc(po meni) i napravis svog sopstvenog lika i njega izlevelujes do 70.A ovako da levelujes tudje likove .... i nije neshto zanimljivo.
Ko zna kad ce te taj drug prevariti.

:ok:

Batali , bolje ti je da uzmes svoj acc(po meni) i napravis svog sopstvenog lika i njega izlevelujes do 70.A ovako da levelujes tudje likove .... i nije neshto zanimljivo.
Ko zna kad ce te taj drug prevariti.

:ok:

ne brate, ja bi napravio novog lika.....forsaken roguea
neam pojma vise sta da radim ovaj toxic je puko a tako mi je lepo bilo dok sam sa soul cannonom rokao sam bosseve za 2 minuta :eek:

koliko je ukupno WoW + TBC + 1 mesec (1dobijem besplatno)

2 meseca dovoljna za 70lvl + jedno 1500ubistava..... :think:

2 meseca dovoljna za 70lvl + jedno 1500ubistava..... :think:
Pa sad ne znam , zavisi kako igrash , i ne zaboravi da ovo vishe nije toxic wow.U originalu dobijesh normalni exp a ne kao u toxic wowu gde dobijes petoduplo vishe.
GromHellscream:
koliko je ukupno WoW + TBC
Ne secam se tachno cene za wow i tbc , znam samo da je pala cena za obichan wow.
GromHellscream:
1 mesec (1dobijem besplatno)
Pa zavisi kako placas , ja sam placao preko pre-paid game card , koja traje 60 dana , i prvi put kad je iskoristis , dobijes 1 mesec za dz.Inache gamecard koshta oko 2000-3000 dinara.Ja sam placao 2500.

Pa sad ne znam , zavisi kako igrash , i ne zaboravi da ovo vishe nije toxic wow.

heh imma drugova na blizzu koji su jos aktivni a novi patch je doneo bootsovanje u instancama tako da bih se lako izlvlovao + malo BGa...........

mada mislim da necu preci.....nisam igrao wow vec 2 nedelje sto je cudo posto se mi je najduze odsustvo bilo jedno 16 sati.........ako srede toxic odo ja preko ovog leta da doteram mog shamana u top50 po honoru/killovima

koja je jos dobra PvP mmorpg igra?!?!?!?! ali PvP!!

Poslednja izmena:
igra neko na toxicu?!

mixed nemoj zahebavt choveka... PvP u GWu se itekako mozhe porediti sa WoWom chak shtavishe mnogo je bolji :worth:
ovo kazhe chova koji je igrao i WoW i GW a sad samo Gw :worth:

i mene je nerviralo ali sad je ok... uostalom koji ce ti kuratz??? Kad ionako u WoWu gde god da ispalish npr strelu ona ce pogoditi cilj... pratice je ko da je prateca raketa :lol:
A GW je neshto drugo... npr ako neko ispali strelu na tebe i ti odesh u stranu ili napred i strela prodje pored tebe naravno da te nece pogoditi :lol: To daje bash dosta mogucnosti a i josh vishe ukljuchuje skill u igru !!!

i mene je nerviralo ali sad je ok... uostalom koji ce ti kuratz??? Kad ionako u WoWu gde god da ispalish npr strelu ona ce pogoditi cilj... pratice je ko da je prateca raketa :lol:
A GW je neshto drugo... npr ako neko ispali strelu na tebe i ti odesh u stranu ili napred i strela prodje pored tebe naravno da te nece pogoditi :lol: To daje bash dosta mogucnosti a i josh vishe ukljuchuje skill u igru !!!

u wowu imas wepon skill, valjda to znas, ne pogodis uvek, moze da bude miss dodge ili resist ako su spellovi u pitanju......... :rotf: meni drug tako rekao "lineage ima bolji PvP od WoWa a njao videces ku*ac palac" kad sam video ja reko ne hvala idem ja na mog stunlockera da nerviram ljude :roll: sada ne znam sta da igram.....ovaj Runescape ne znam sta je, sacu da pogledam malo........ kakav je Matrix online? jel fazon kao i GunZ the Duel?! :bye:

Poslednja izmena:

Back