Happy_feet
Aktivan član
- Poruka
- 1.116
Ma bre sta se mi svadjamo.Zuma rocks 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Twelve Sky.dajte mi savet koju free mmorpg sa PvP ,PvE da izaberem...kao pocetniku naravno...
igra neko na toxicu?!
ja iam Shamana i Magea 70 i rogua neki 39 valjda ali server poceo da smrdiiii
drug mi moze dati njegov acc na blizzu i ja samo placam mesecno ali ne znam.....
kakav je GW?! jel moze PvP da se poredi sa wowovim?! pozz
Igrao sam jedno vreme na toxicu , ali sam prestao.
Nemoj da uzimas od druga , uzmi svoj sopstveni.
Ne mozhe da se uporedi pvp od gw sa pvp od wowa![]()
ja sam mislio da uzmem od druga jel je njemu zaledjen vec oko godinu......pa onda samo izlvlujem na 60 i onda upgradujem acc na TBC.......zar nije bolje nego da kupujem original?!?!![]()
jel igrao neko Cabal online?!
Batali , bolje ti je da uzmes svoj acc(po meni) i napravis svog sopstvenog lika i njega izlevelujes do 70.A ovako da levelujes tudje likove .... i nije neshto zanimljivo.
Ko zna kad ce te taj drug prevariti.
![]()
Pa sad ne znam , zavisi kako igrash , i ne zaboravi da ovo vishe nije toxic wow.U originalu dobijesh normalni exp a ne kao u toxic wowu gde dobijes petoduplo vishe.2 meseca dovoljna za 70lvl + jedno 1500ubistava.....![]()
Ne secam se tachno cene za wow i tbc , znam samo da je pala cena za obichan wow.GromHellscream:koliko je ukupno WoW + TBC
Pa zavisi kako placas , ja sam placao preko pre-paid game card , koja traje 60 dana , i prvi put kad je iskoristis , dobijes 1 mesec za dz.Inache gamecard koshta oko 2000-3000 dinara.Ja sam placao 2500.GromHellscream:1 mesec (1dobijem besplatno)
Ne , ne lepim se vise, mada bih mogao opet da pochnem.@miXed ti se jos uvek lepis za to njesra?
Da , igram od 2006, ali sada malo sporije , 60 lvl full rune.Sad pravim male pauze.Razredjivach:RUNESCAPE
Pa sad ne znam , zavisi kako igrash , i ne zaboravi da ovo vishe nije toxic wow.
igra neko na toxicu?!
ja iam Shamana i Magea 70 i rogua neki 39 valjda ali server poceo da smrdiiii
drug mi moze dati njegov acc na blizzu i ja samo placam mesecno ali ne znam.....
kakav je GW?! jel moze PvP da se poredi sa wowovim?! pozz
Ne , ne mogu.ako mozes malo da istaknes link http://statika.imperiaonline.org/imperia/game/frvote.php?user=25004221&realm=25
To je samo mishljenje jednog choveka.mnogo je bolji
igrao i WoW i GW a sad samo Gw![]()
E da,Runescape je do jaja,igrao sam ga par godina,smorio me pre par meseci.Razmishljam da nastavim,bio sam member.
![]()
To je samo mishljenje jednog choveka.
Tacno tako.(ne kazhem za tebe mixed... mislim WoW jesi ali GW bogami nisi), a pogotovo niste ni probali GW a *****te xD !!!
i mene je nerviralo ali sad je ok... uostalom koji ce ti kuratz??? Kad ionako u WoWu gde god da ispalish npr strelu ona ce pogoditi cilj... pratice je ko da je prateca raketa
A GW je neshto drugo... npr ako neko ispali strelu na tebe i ti odesh u stranu ili napred i strela prodje pored tebe naravno da te nece pogoditiTo daje bash dosta mogucnosti a i josh vishe ukljuchuje skill u igru !!!