struja
Veoma poznat
- Poruka
- 14.689
"Natural born killers"
Miki i Melori su neprevazidjeni, par za sva vremena! Bolji od Vorena Bitija i Fej Danavej u "Boni i Klajd".
u da brate
strava prica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Natural born killers"
Miki i Melori su neprevazidjeni, par za sva vremena! Bolji od Vorena Bitija i Fej Danavej u "Boni i Klajd".
E a ja pokusavao par puta da ga gledam i sve mi nekako previse naivno i dignem ruke posle petnaestak minuta
A ja se setih da mi je bas legao Setnja po oblacima sa Penelope i Sarliz
inace, za mene najbolji film,
tacnije, najlepse ljubavne scene -
uvek i zauvek - "Dirty Dancing"
koliko god puta gledala, jeza me podilazi,
narocito na "finalnom plesu",
dok traje pesma " the time of my life"
![]()
pa, cheri,ali pre nego što skinem the notebook, samo neko da mi kaže da li je mnogo tužan?![]()
znači tužan jene znam kako bih ti na to odgovorila
znači tužan je
dooooobro
izgleda da se većina slaže oko dva filma:
the notebook
eternal sunshine of the spotless mind
nisam gledala ni prvi ni drugi
Gledala sam "Spasioc" pre neku noc i zaplakala vishe puta...
To onaj sa Natašom Ninković i Denisom Kvejdom, onaj kao naš?
Ili neki drugi?
kako ti panov lavirint naivan?
pre svega je brutalan i mucan. kao nocna mora, a opet tragican do bola.
kao zivot.
zanima me koji su vam najdraži i najbolji (po vama) ljubavni filmovi
filmovi koji imaju dobru priču, filmovi koji su dobri za gledanje u dvoje
oni koji su vas nasmejali i oni koji su vas rastužili
pre par godina je organizovan izbor za najlepši ljubavni film svih vremena
na prvom mestu se našao film "kazablanka" sa ingrid bergman i hemfrijem bogartom iz 1942. godine
na drugom mestu je klasik iz 1939, "prohujalo sa vihorom" sa vivijen li i klarkom gejblom a na trećem mjuzikl iz 1961. godine "priča sa zapadne strane"
volela bih da čujem vaše preporuke ali i malo opširnije komentare - ako može - glavni glumci, o čemu se radi i slično ...
Stokerov Dracula, Geri, Vinona, Keanu...prica o ozloglashenom predstavljena na najlepshi nachin. Po mom misljenju najlepsi po intenzitetu emocija ljubavni film svih vremena.
Fantasticna muzika.
Sweeney Todd- Depp, helena carter...takodje po istinitim likovima, fenomenalan film. Oba gledala nebrojeno puta.
Elizabeth I i Golden age, takodje nit vodilja kroz ceo film njen ljubavni zivot.